מחפש יכיסוי לויסטרום
היה לי בעבר כיסוי שקניתי בחו"ל אבל הוא כל פעם נדבר לאגזוז כששמתי אותו אחרי רכיבה
יש משהו מומלץ איכותי שלא נמס מהחום גם ישר אחרי רכיבה?
מחפש יכיסוי לויסטרום
היה לי בעבר כיסוי שקניתי בחו"ל אבל הוא כל פעם נדבר לאגזוז כששמתי אותו אחרי רכיבה
יש משהו מומלץ איכותי שלא נמס מהחום גם ישר אחרי רכיבה?
במשך כמה שנים קניתי את הכיסויים הגנריים הכסופים שמחזיקים שנה. גג שנתיים לפני שמתפוררים.
לאחרונה קניתי מברוש כיסוי מבד ניילון עבה (הכחול שלהם). הרבה הרבה יותר איכותי, ומגיע עם מגן חום בצד אחד או שני צדדים ( הסטנדרט לצד אחד הוא צד ימין, אבל אם אתה צריך לשמאל- אין בעיה דבר איתם).
החסרון היחיד של הכיסוי הזה הוא שהוא מתקפל קצת יותר גדול (לי אין בעיה. גם שיטת הגלגול/קיפול שלי מניבה חבילה די קטנה בסוף, וגם אני בד"כ לא לוקח את הכיסוי איתי- יש לי בעבודה חניה סגורה).
המחיר- לא כזה גבוה ושווה את המוצר. עשר רמות מעל הזבל שמסתובב בחוץ.
שני בונוסים נוספים- אתה תומך בעסק ישראלי.
הבעלים/מנהל/עובד בחנות הוא סופר נחמד ושירותי.
מומלץ בחום.
עריכה:
משום מה באתר שלהם זמין כרגע רק הכסוף (מנסיון עבר, גם הוא מחזיק יותר מהכסופים הרגילים, וגם אותו ניתן להזמין עם הגנה מחום), אבל כשהייתי אצלם ראיתי שיש להם במלאי הרבה מהכחולים העבים.
ועוד דבר,
לויסטרום עם ארגז, אתה צריך לפחות 2XL.
אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)
גם אני קונה את שלי מברוש (אני עם השלישי או הרביעי כבר).
לא מכיר את הכיסוי הכחול שלהם, אלא רק את הכסוף (מעדיף כיסוי כסוף כי הוא מחזיר קצת יותר את אור השמש ומחמם פחות את האופנוע בחניה לא מקורה). כל הכיסויים שקניתי היו עם מיגון חום לאגזוז והחזיקו לי בין חצי שנה לשנה, בהתאם לכמה עצבנתי את החתולים ששורצים לי בחניה. הכיסוי עצמו די חזק, עד לרגע שהוא נקרע אפילו קצת, כי אז הקרע נתפס תמיד באופנוע וגדל עד לרמה שאין תועלת בכיסוי. מחיר באזור ה 200₪ לכיסוי כסוף עם מיגון חום בגודל XXL.
אז מסתבר שהכחול (בתחושה בלבד, לא מדדתי) משאיר את האופנוע מעט יותר קריר.
אולי בגלל שהוא עבה יותרהוא מסנן קרינה יותר טוב? . לא יודע. 🤔
זה דווקא משהו ששווה להשוות. אחד הדברים המציקים זה לעלות על אופנוע לוהט ביום הביל, בטח כשכל הגוף מכוסה במיגון.
תודה, אעבור אצלם היום