עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 42

אשכול: מורה נבוכים לקונסולות משחק

צפייה משולבת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    נראה מוצר מעניין.
    ממה שאני מבין היתרון היחיד שלו זה שהוא נייד.
    אני לא בטוח שאני רוצה שלילדה יהיה כזה נייד. גם ככה אנחנו מגדלים דור של חארות שכל היום יש להם מסכים מול העיניים. נראה לי עדיף שדבר כזה יישאר בבית, מחובר לטלוויזיה (סתם חושב בקול רם ).

מה, באקסבוקס וב ps אי אפשר להשיג משחקים "פשוטים"? אני מבין שהם. מכוונים גבוהה יותר אבל וודאי יש שם גם משחקים לעצלנים..
    הסוויץ' נקראת כך משום שאפשר לשחק בה גם כניידת וגם כקונסולה נייחת שמחוברת לטלויזיה אבל אין שום בעיה להשאיר אותה מחוברת כל הזמן לטלויזיה ולהתייחס אליה כנייחת לחלוטין.
    האיכות של משחקי הילדים/משפחה של נינטנדו היא ברמה אחרת. זו המהות של הקונסולה הזו... הפלייסטיישן/אקסבוקס פשוט מוכוונות לקהל אחר. יש להם פחות משחקים מתאימים והם פחות טובים אבל אם הילדה היא רק תירוץ ובסוף אתה תבלה 90% מהזמן על הקונסולה ולא הילדה אז אל תקנה סוויץ'...

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    אם הילדה היא רק תירוץ ובסוף אתה תבלה 90% מהזמן על הקונסולה ולא הילדה אז אל תקנה סוויץ'...
    אני ממש לא רואה את זה קורה.
    עכשיו סתם סיבכתם אותי עם עוד משתנה במשוואה.

תודה

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    מחזק את מה שנאמר לגבי הסוויץ', ובכלל. אולי הזדקנתי כבר, אבל עבורי אני לא רואה סיבה לקנות קונסולה 'רצינית', בימינו כמעט כל משחק קיים גם לטלפון (במקרה שלי nba ו cod) ורק gta נשאר בקונסולה, וזה כבר לא תירוץ מספיק בשבילי לקנות אחת.
    עבור הילדים, אני כנראה אקנה את הסוויץ. בעיקר בגלל שהמשחקים בה הם לרוב פחות אלימים או בוטים, ומתאימים יותר לילדים קטנים. תוסיף לזה את הניידות המובנת והאפשרות לשחק בזוג, וזה מתכון לנסיעות שקטות (אולי חוץ מהצעקות של השלישי שירצה גם).

Senior Member
    בסוויץ' אפשר לשחק גם ברביעיות (בחלק מהמשחקים) ואת המשחקים שלה אי אפשר למצוא בשום פלטפורמה אחרת.
    גם המשחקים הבולטים של הplaystation הם בלעדיים ודווקא GTA הוא לא... אפשר לשחק אותו במחשב ולחלק מהמשחקים הישנים הם גם עשו פורטים לסלולרי.

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    גם המשחקים הבולטים של הplaystation הם בלעדיים ודווקא GTA הוא לא... אפשר לשחק אותו במחשב ולחלק מהמשחקים הישנים הם גם עשו פורטים לסלולרי.
    לכל יצרנית קונסולה יש משחקים בלעדיים, ויש משחקים חוצי פלטפורמות.
    לגבי gta, עברתי בערך על כל דורות ה gta שיצאו, עוד מהתקופה העתיקה שהמשחק היה דו מימדי עם מבט מלמעלה ועד להעברות שהיו לו לטלפון. למזלי (סוג של) כבר הרבה זמן שלא יצאה גרסא חדשה למשחק אז הדחף שלי לקנות קונסולה רצינית שתריץ אותו הוא נמוך ולכן הסוויץ עולה כאופציה. כמובן שעם המזל שלי ברגע שאחליט לשלוף את הכ''א אני אקרא על גרסא חדשה ל gta שתצא רק לקונסולות החדשות והחזון של הסוויץ יזנח לטובת חוד החנית (והעלות).

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לכל יצרנית קונסולה יש משחקים בלעדיים, ויש משחקים חוצי פלטפורמות.
    לגבי gta, עברתי בערך על כל דורות ה gta שיצאו, עוד מהתקופה העתיקה שהמשחק היה דו מימדי עם מבט מלמעלה ועד להעברות שהיו לו לטלפון. למזלי (סוג של) כבר הרבה זמן שלא יצאה גרסא חדשה למשחק אז הדחף שלי לקנות קונסולה רצינית שתריץ אותו הוא נמוך ולכן הסוויץ עולה כאופציה. כמובן שעם המזל שלי ברגע שאחליט לשלוף את הכ''א אני אקרא על גרסא חדשה ל gta שתצא רק לקונסולות החדשות והחזון של הסוויץ יזנח לטובת חוד החנית (והעלות).
    כנראה שפספסת את Red Dead Redemption (ויש שניים כאלה כבר). אותה מפתחת, אותו סגנון משחק רק שהמעטפת היא של מערבון.
    הראשון היה בדור הקודם. השני של הדור הנוכחי והוא שוכן בטופ של דירוגי המשחקים בדור הנוכחי (לצד breath of the wild של נינטנדו) אבל הוא משחק כבד מאוד והוא לא מסוגל לרוץ על הסוויץ'. אפשר למצוא אותו על שאר הפלטפורמות, כולל PC.

Senior Member
    לא גיימר כבר קרוב לעשור, אבל עדיין טיפה מעודכן.
    כרגע ה-Wii זו ענתיקה. יש Wii U שזה דור אחד אחריו ואחריו מגיע ה-Switch. לילדה בת 6 - הייתי הולך על הנינטנדו, משחקים יותר ידידותיים לכל המשפחה ועם זאת מאתגרים (מריו למיניהם, קירבי, פוקימון, כל הקלאסיים). נינטנדו אף פעם לא התהדרו בביצועים עוצרי נשימה מבחינה גראפית והם יותר ממוקדים על gameplay.

הפלייסטיישן הוא sweet-spot טוב. יש משחקים שבכיף ילדה בגיל הזה תוכל להינות מהם, ועם זאת גם המון משחקים שגם ההורה יוכל להינות מהם.

אקס בוקס - היה לי 360 בזמנו בחטיבת הביניים, לא וואו. כמות משחקים שלא משתווה למה שיש למתחרים, קצת יותר משעמם לטעמי.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    רק מוסיף
    קניתי לילד משקפי מציאות מדומה אפילו הנהלה הראשית נהינת מזה

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    הייתי בדילמה, עם ילד בן 4 שרוצה לשחק איתי בכל מיני "מלחמות" וכו'.
    כמו שתיארו פה, במשחקים קלילים וכייפים.
    ההמלצה שלי תעבור כלא היתה כי בשנת 2020 אף אחד בישראל לא יסכים איתי, אבל קבל אותה בכל זאת.

בגדול, גם לי כל עולם הקונסולות הוא זר לחלוטין, אבל רציתי להיות מסוגל לתווך לילד הקטן את המחשקים, ואני יכול רק עם מה שאני יודע ושגם כיף לי.
    קניתי מאיביי קונסולה של... רגע אל תיפלו מהרגליים... SEGA!
    סגה ג'נסיס פלאשבק 2018.
    מכשיר מעולה שמריץ את כל מה שהיה לסגה מהקונסולה הראשונה ועד לג'נסיס/גיים-גיר.
    משחקים קלים וכייפים,
    גולדן-אקס, סטריט-אוף-רייג', סטריטפייטר, סנסט-ריידרס, שינובי, מורטל קומבט, ועוד מלא משחקי קרבות אחד נגד השני שהיו קיימים אז
    משחקי מכוניות קלים, וכל המשחקים חינמיים להורדה חוקית לחלוטין מהאינטרנט בצורת ROM, מעתיקים לדיסק SD, שמים במכשיר והמשחק עובד.
    כמה קליל ככה כיף.
    זה קל לי כי אני מכיר את המשחקים הישנים האלה מהילדות שלי ונהנה להעביר לו אותם, כשיגדל יותר ויוודע למה שקיים כיום, נעביר אותו לעולם העדכני ואז הוא כבר ילמד אותי.

וידאו הסבר ראשוני ומספק:
    https://www.youtube.com/watch?v=7z067PdipR4

Member הסמל האישי של ofirus
    מוצא את עצמי באותה סיטואציה,מה קנית בסוף ומה הרשמים?

אישית, קניתי XBOX360 משומש, עם כמה משחקים (שחלקם עובדים וחלקם לא), קינקט, ושלט ב350 ש"ח (אאל"ט). מחיר רצפה.
    חרא של החלטה. הייתי צריך להשקיע עוד אלפייה ולקנות משהו חדש וטוב.
    חלק מהמשחקים עובדים, חלקם לא, ליצור חשבון חדש במייקרוסופט היה צורך בכישורי מתכנת...
    לי אישית הוציא את כל החשק, מי שרוצה מוזמן לקחת את הכל כולל עוד שלט חדש במחיר עלות.

טכנופוב, אין לי כח להתעסק בזה.

Member הסמל האישי של ofirus
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אישית, קניתי XBOX360 משומש, עם כמה משחקים (שחלקם עובדים וחלקם לא), קינקט, ושלט ב350 ש"ח (אאל"ט). מחיר רצפה.
    חרא של החלטה. הייתי צריך להשקיע עוד אלפייה ולקנות משהו חדש וטוב.
    חלק מהמשחקים עובדים, חלקם לא, ליצור חשבון חדש במייקרוסופט היה צורך בכישורי מתכנת...
    לי אישית הוציא את כל החשק, מי שרוצה מוזמן לקחת את הכל כולל עוד שלט חדש במחיר עלות.

טכנופוב, אין לי כח להתעסק בזה.
    כל השרשור הזה וההמלצות בסוף בחרת באופציה הכי גרועה
    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    תקנה PS4 המחירים שלהם אמורים להיות בצלילה.
    הבעיה היא שכולם זהים במחיר פחות או יותר,
    רק שאקס בוקס סדרה S הוא החדיש ביותר מבינהם ועולה 1300 ש"ח ,אני מתלבט אם לקחת אותו או את הנינטדו סוויטש.
    אתה בכלל אומר שכדאי ללכת על הפלייסטיישן סלים?
    מדובר בקונסולה עבור הילדים (בטח) והבנתי שלאקס בוקס יש יותר משחקים עבורם ועלותם פחותה.

ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    מוצא את עצמי באותה סיטואציה,מה קנית בסוף ומה הרשמים?
    תקנה PS4 המחירים שלהם אמורים להיות בצלילה.

כתבתי קודם, אני בחרתי לקנות נינטנדו סוויץ לילדים (כן בטח). אני מאוד מרוצה מהקונסולה, והיא מרגישה אידאלית לילדים. המשחקים מתאימים לילדים ולמשחקים רבי משתמשים, עם תכנים סבבה ברוב המקרים. הייתי שמח למעט יותר תמיכה בעברית בתוך המשחקים (ילדים מתחת לגיל 9), אבל יש גבול גם לציפיות.
    בסופו של דבר, הילדים מרוצים מהצעצוע ואני מוצא את עצמי משחק בלילה מריו ופוקימון ומשווה התקדמות עם הילדים בבוקר.

ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    כל השרשור הזה וההמלצות בסוף בחרת באופציה הכי גרועה :.
    כן, כי לא הבנתי בכלל מה ההבדל בין 360 לדגמים המתקדמים יותר.
    לא ידעתי שלמצוא משחקים ל360 בימינו זה כמו למצוא מובי עם 50000 ק"מ שמור יד ראשונה.
    לא ידעתי שמה שיוצא לדגמים של xbox לא תואם לדגמים הקודמים יותר.
    לא ידעתי שאצטרך לפתוח (בייסורים) חשבון במייקרוסופט ולעבוד איתו.
    ראיתי ביד 3 ב350 שקל כוול משחקים שלטים וקינקט. חשבתי "כמה גרוע כבר יכול להיות"? זה הרי חסכון של מעל אלפייה.

אז עכשיו אני יודע. היה עדיף לקנות משהו חדש ומתקדם.

ו"כל השרשור הזה" אבל אף אחד לא העלה את הבעיות שמניתי כרגע. לא היה לי מושג קלוש אפילו.