ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
תודה על התגובה.
לפי מה שאני מבין ממך ה-ווי הוא קטנוע 250 סמק. עושה את העבודה לנסיעה בין עירונית אבל בעוד קצת השקעה אפשר לקנות אופנוע 500 סמק שני צילינדר (אקסבוקס או פלייסטיישן) והשדרוג יהיה משמעותי.
אם זה כך אז אלך על הרמה הגבוהה יותר.
יש הבדלים בין האקסבוקס לps? עבור אחד שלא מבין בזה שיט? או פשוט לחפש את הדיל הטוב יותר.
לא נראה לי שאני מעוניין במשומש כיוון שאני לא מבין בזה. אפשר לעבוד עליי בקלות ולמכור לי משהו מקולקל.

1000-1500 זה טווח תקין. על זה אני מבין שצריך להוסיף רק משחקים?
מה סדר גודל של מחיר למשחק?
השווה דומה אך תלוי שימוש בסופו של דבר, אין לי נסיון עם משחקים לקינקט וגם לא עם הפלייסטיישן VR וקצת נסיון עם ה PS MOVE שזה שלטים סטייל הWII רק של סוני.
מכיוון שזה רוב הכיוון ש"משפחות" הולכות עליו תשווה בין המשחקיות של כולם. אם היו גיימרים בבית הייתי לגמרי אומר ללכת על PS או XBOX בגלל הגיוון משחקים, גרפיקה ויכולת עיבוד. אם זה רק "בשביל הכיף" יכול להיות ש WII "יסגור פינה".
לגבי ההבדלים בין PS ל XBOX: אין ממש כיום מלבד משחקים יעודיים שיוצאים רק לאחת הקונסולות וגימיקים סטייל הקינקט (מצלמה שלוכדת תנועה ומעבירה למשחק) וה VR (משקפי תלת מימד), MOVE (שלטים סטייל ה WII), ומצלמה ללכוד את התנועה של שלטי הMOVE. וכן לכאורה לפלייסטיישן יש יותר אביזרים אבל לא הייתי שולל את יכולות הקינקט2 אם לא הייתי משוחד לכיוון אחד.
משחקים חדשים עולים בערך 250-350 שקל תלוי לאיזו קונסולה ואיזה משחק. וכן יש משחקים "יקרים" יותר מאחרים או ששומרים על "מחיר" גבוה בחנויות עקב דרישה\שם, בחו"ל הם סביב ה 50-60 דולר. יד שניה תוכל למצוא 30-250 תלוי במוכר\משחק\קונסולה. כדוגמא: GTA\COD\FIFA ודומיהם ישמרו על ערך גבוה לאורך תקופה בשוק הישראלי כחדשים.