אתן המלצה קצת שונה מהמיינסטרים:
לפני כשנה קניתי שני שלטי אקסבוקס, חיברתי אותם למחשב, ואמרתי לעצמי: וואלה בוא נוריד את המשחקים הכי קטלניים בשוק כיום ונראה על מה מדובר ולמה עדיין לא קניתי קונסולה.
מה מסתבר? שכל המשחקים החדשים והכבדים- פשוט היו כבדים מדי בשבילי. אין לי סבלנות לעבור אותם, הסטורי ליין מעניין לי את העכוז, ולהתרשם מהגרפיקה הכי חדה הפסקתי בגיל 15. במה כן נהנתי לשחק? במשחקים קלילים ופשוטים, כל מיני משחקים שצריך לקפוץ לירות וכו' אבל מבלי להשקיע מחשבה או לקרוא טקסטים אינסופיים על סיפורו הטראגי של האביר שפגעו בכבודו בדוכן שווארמה ולא זילפו לו עמבה.
אם הייתי צריך לקטלג את סוג המשחקים עפ"י רמה: קצת יותר ממשחקי פלאפון(או אפילו משחקי פלאפון אבל על טלויזיה גדולה ושלט), ומשמעותית פחות ממשחקי הדגל של הקונסולות.
הייתה לי התנסות קלה עם המשחקים(החינמיים) שיש בסטרימר של אפל(השלטים מתחברים אליו בלי בעיה), וזה די פוגע במה שאני נהנה לשחק. כשהסטרימר יחזור אליי אני מתכוון לנסות את אפל ארקייד(18שח לחודש) ואז היצע המשחקים יגדל משמעותית.
אפל ארקייד זו אופציה אחת, ואני מאמין שגם לסטרימרים של אנדרואיד יש משחקים(די בטוח שלסטרימר של nvidia shield יש ממש ספרייה ייעודית).
בכל מקרה, מה שאני אומר הוא שאתה צריך להסגר על סוג המשחקים שאתה רוצה לשחק. אני הגעתי למסקנה שאני צריך משחקים קלילים בלי מחשבה(לחשוב זה לא הצד החזק שלי), ולכן אין שום סיבה להשקיע בקונסולה רצינית סטייל אקסבוקס\פלייסטיישן.
שווה בדיקה יא חביבי

ציטוט ההודעה בתגובה