מה אתה מנסה להגיד בזה?
שמר דרור עזרא רצה עוד בשנת 2006, כשהייתי בכיתה י"ב, לאסור עלי לרכב בשטח (פרט אולי לשטחים סגורים ושבילים מסומנים שהאדון בטוב ליבו ישאיר לי תחת פיקוח הדוק, ובתשלום אגרת גרטה שקר כלשהי)?
דעתו של אותו אדון לא מעניינת אותי, ואני מאוד שמח שכרגע אין ביכולתו לכפות עלי את ההזיות שלו. אני מאושר שאני חי במדינה, שבא ההגבלות על רכיבת שטח כמעט ואינן קיימות - ומתנגד בתוקף לכל שינוי שאינו פרטני ומנומק היטב (כגון - עתיקות בעלות ערך רב, טבע ייחודי שמצדיק הקמת שמורה וכו').
ותבין אותי נכון, שושני: אני לא משאיר זבל בשטח, וכשאני יוצא עם המשפחה לשבת ליד מדורה בבן שמן (אסור בתכלית האיסור לפי כת האקו-אקטיביזם) - אני יוצא מהיער עם זבל שלי וזבל של אחרים בבגז' של הרכב. אני משתדל מאוד לא לפגוע בגידולים חקלאיים, ולא זכור לי שגרמתי נזק לטבע (מעבר לענף שבור פה ושם - לא תשכנע אותי שזה נזק של ממש) ברכיבות שלי. אני סוגר גז ועובר לאט ליד משפחה מטיילת, עדר צאן או סוס קשור, תמיד אומר "מרחבא" או "שלום" - ולרוב מקבל שלום בחזרה. אני אוהב טבע, ושומר עליו כמו שאני שומר על משאב יקר. אני יכול להקביל את היחס שלי לטבע ליחס למנוע של הדוקאטי שלי: אני אדאג לנקות ולתחזק אותו, אבל אני לא מתכוון להעמיד אותו בסלון ולמנוע מעצמי את השימוש בו רק כדי למנוע ממנו בלאי. מה גם שבניגוד למנוע - הטבע הוא משאב מתחדש.