ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
מה הקשר בין סגירת מסלול שטח אקסטרימי מוכר ל"דריסת מתרחצים" ושאר השטויות?
אתה חושב בני המיעוטים שמשתוללים בחופים עם ה-RZR שלהם, נוסעים משם למשלט 21 ודומיו? אז אתה טועה.
או שמשום שאתה רוכב כביש ולא שטח, אתה לא רואה בעיה עם ההגבלה הזאת (והיא לא הראשונה - היו עוד מכומות מוכרים ואהובים על קהל הג'יפאים/רוכבים, שנסגרו לתנועה בשנים האחרונות)?
סבבה, אז אני אציע לסגור לך את נס הרים - "אחרי ריבוי תאונות עם נפגעים, סיכון מתמשך של משתמשי הכביש, פגיעה במעקות הבטיחות ובתשתיות הכביש, ויצור רעש בלתי סביר לישובי הסביבה ולמטיילים בטבע". אני גם אקרא לסגירה "מעשה ראוי".

איך מרגיש לך? כיף, נכון?
אז אולי עדיף שכולנו נהיה בחזית אחת כנגד הגבלות על נהיגה/רכיבה/ספורט מוטורי מכל סוג, פרט לדברים שבאמת מסכנים את שלום הציבור ופוגמים במרקם החיים (ע"ע RZR על חוף הים) במקום להצביע אחד על השני ולהגיד "הוא ברברי - אבל אני בסדר, אותי לא צריך להגביל"?
פשוט ביותר בוא ותראה את כמות ההרס והנזק אחרי כל טיולי השבת לטבע ותבין שיש מקומות שצריך להגן עליהם, זה לא אומר שלא צריך להכשיר במקביל מסלולים שמיועדים רק לצורך זה אבל, כן הנזק שנגרם לטבע בעקבות כמויות ה- 4X4 אופנועי שטח, טרקטורונים ושאר רעות חולות מחייב, כביש נס הרים לא נפגע מהשתוללות הרוכבים רק מעקות "הבטיחות" מתעקמים. ו - Xlib קשה לך להתאפק ולא לדחוף את המשטרה לכל מקום אני מבין, תבדוק מי אסר.