ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
אף אחד לא סגר, מנעו כניסה של רכבים שגורמים נזק, צא למדבר ראה את סימני הצמיגים השחורים על כל סלע כי איזה נובו ריש קנה 4X4
והוא חייב לשבור את הציר על הסלע, דבר עם החקלאים שבוכים על עמלם שנרמס ברגל כבדה מול העיניים.

דבר על החארות הנכנסים דרך השטח לישובים דתיים שטחים פרטיים ועושים בהם כבשלהם, כי לנסיך של אימא מותר הכל, ומי יגיד לי איפה
לנסוע ואיפה לא.

כן זה לגיטימי להשאיר את הזבל שלך בשטח כי יש מי שיאסוף, אז ימותו כמה בעלי חיים אז מה בא לי לתת בגז. כן חד משמעית הרווחנו את זה
ביושר, כן חנקנו עם האבק כל חלקה טובה, דרסנו בעלי חיים בסביבה הטבעית שלהם, הפחדנו בעלי כנף עד מוות, מנענו מהם להגיע למקורות מים
כי אנחנו רוצים מסיבה בעין אבואהבוא....מגיע לנו ...הסברה לא הולך, דוחות? משטרה חרא, התנגדות למעצר משטרה אלימה, כאילו הכי נוח לכופף הכל
למה שמתאים לי, וזין על העולם כי לנסיך של אימא מגיע הכל. אין ראיה כללית אין חמלה אין שותפות למאמץ רק אני אני אני ועצמי. חרא על כולנו. יום טוב.
אתה שולח אותי לראות מה קורה בשטח? אותי?...
שושני, קרוב לוודאי שאני מצצא בשטח פי כמה וכמה ממך - גם בזמן וגם בעומק. הכל אני רואה.
ועדיין, סגירה של מקומות ציבוריים זה צעד דרקוני וזה המשך המדרון החלקלק של הגבלת חופש הפרט. זה נורא בעיניי.

יש מתפרעים? יש חארות? שתתכבדנה הרשויות ואכוף ולטפל בחארות. לא בשומרי חוק ובאנשים עם דרך ארץ.

ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
קריאה לסגירה של כל דרך ציבורית - היתה מבחינתי הלצה (כי אי אפשר באמת לסגור את "נס הרים" או כל כביש ציבורי כן..) או הגזמה... אבל, בכל צחוק יש קצת רצינות: ממש מעצבן כל הפסיכים האלו שטסים שם (לא רק על 2 עם או בלי מנוע, גם על 4 קופרות RS רכבי ספורט משופרים וכו'), אז ירדו חזק שמה על האיזור ואוכפים בצורה ברוטאלית, כי זה מה שהישראלי המכוער יודע לצערי !!!!! (אני אף פעם לא אהבתי את הכבישים שם, חוץ מהסיבובים העיוורים להוסיף את כל הרוצחים לעיל).
ואולי שווה להציע לקחת ממאות אלפי המובטלים החדשים פקחי שטח חדשים ולהכשירם לפיקוח ואכיפת ניקיון סדר ותקינות איזורים ירוקים
אז תטפל בישראלי המכוער ותגביר את האכיפה פי אלף, וכשתתפוס חארות תזמבר להם ת'מאמא. אל תבצע עונש קולקטיבי שפוגע בכולם ומגביל את חופש הפרט.

אלוהים ישמור, מה אנחנו ברוסיה הקומוניסטית?