אחרי החלפה של קליפר + צינור ברקס קדמי חדש , לא משנה כמה אני מפמפם , לא יוצא נוזל מהניפל ( אני משתמש בשיטה של בן אדם אחד , צינורית שקופה ובקבוק) , זכור לי שיש מכשיר שעובד על וואקום שמתאים לשימוש ביתי ? ואם דחיפת הנוזל דרך הניפל תעבוד ?
אחרי החלפה של קליפר + צינור ברקס קדמי חדש , לא משנה כמה אני מפמפם , לא יוצא נוזל מהניפל ( אני משתמש בשיטה של בן אדם אחד , צינורית שקופה ובקבוק) , זכור לי שיש מכשיר שעובד על וואקום שמתאים לשימוש ביתי ? ואם דחיפת הנוזל דרך הניפל תעבוד ?
RSV4
יש לך abs?
נסה לתת לנוזל לרדת בגרביטציה עם ניפל פתוח במשך הרבה זמן.
לא עובד? תן לנוזל למלא את הצינור עד יחידת הabs (לפתוח לפני היחידה ולסגור כשיוצא נוזל. אחר כך תפמפם.
נ. ב.
אתה עובד עם מכסה כוסית פתוח נכון?
אם לא יעזור,
יש לי משאבת ואקום. אזור כוכב יאיר.
אפשר ליצור וואקום עם מזרק גדול שמתחבר לצינור של אינפוזיה ומשם לפטמה.
לא יודע אם יהיה מספיק חזק אבל עולה 10 שקל אז שווה לנסות.
אין סיבה אם הכוסית מלאה למעלה עד הסוף והניפל למטה פתוח שלא ייצא נוזל אחרי פמפומים. גם אם הרבה פמפומים.
בפמפומים הידית עושה מהלך שלם או נעצרת באיזשהוא שלב, כאילו יש ברקס?
כנראה שאוויר עדיין כלוא במערכת:
1- קראת את הטיפ של 600ירושלמי.
2- שחק עם צינור הבלם קצת, הזז את הכידון לצדדים שונים, תן טפיחות על הצינור (סטייל פליקים עם האצבע), פמפם את הידית במהלך קצר ומהיר. לעיתים יש אוויר כלוא בצינור שלא יכול לצאת מהניקוז בקאליפר כי הוא ממוקם גבוה מדי בצינור - רטט או זווית (או שניהם) על הצינור יאפשרו לו להשתחרר וזה יתבטא בבועות בכוסית מילוי. (+ ירידת מפלס)
ואם אתה סוגר את הבורג של הניפל?
תסגור אותו, תפמפם עד שתרגיש התנגדות, כשיש התנגדות טובה תשאיר את הידית לחוצה ותוך כדי תפתח ותסגור את הבורג. כל פעם ייצא קצת אויר/נוזל עד שתהיה מבסוט מהתוצאה.
לדאוג שכל הזמן הכוסית תהיה מלאה.
אם זה מה שעשית עד עכשיו ואין תוצאות אז קטונתי. אם כל הרכיבים תקינים אני הייתי מפרק ומרכיב חזרה ועושה שוב את כל התהליך.
סכ"ה מערכת מאוד פשוטה, לא אמורה להיות פה הסתבכות.