עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 57

אשכול: חודש יולי השחור: 9 רוכבי דו-גלגלי נהרגו על כבישי ישראל

מעבר לכל מה שנאמר פה, אני מזהה לאחרונה זילזול גובר בחוקי התנועה ובמיוחד בציות לרמזורים אדומים. אופנוענים מגיעים לרמזור אדום מלא, במקרה הטוב מאיטים מביטים ונוסעים, במיקרים רבים ממשיכים במהירות שיגעונית כאילו שהרמזור לא מיועד להם. (לא מדובר על גנבת רמזור).
    כל יום שאני רואה את זה אני מופתע שמספר ההרוגים כל כך נמוך.

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי רבשרשר צפיה בהודעה
    מעבר לכל מה שנאמר פה, אני מזהה לאחרונה זילזול גובר בחוקי התנועה ובמיוחד בציות לרמזורים אדומים. אופנוענים מגיעים לרמזור אדום מלא, במקרה הטוב מאיטים מביטים ונוסעים, במיקרים רבים ממשיכים במהירות שיגעונית כאילו שהרמזור לא מיועד להם. (לא מדובר על גנבת רמזור).
    כל יום שאני רואה את זה אני מופתע שמספר ההרוגים כל כך נמוך.
    נקלת בזה בבין עירוני בסיטואציות שהחיישן לא מזהה משקל ובעירוני כשמים פס על רמזור אדום.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    כשיש לי זמן - אני טוחן מים בפורום, כן.
    וכמובן שאתה יכול להגיד מה שאתה רוצה - אם אני חושב שאתה מדבר שטויות, לא אחסוך מעצמי להגיב ולהגיד את זה. לא נאה לך, תמשיך הלאה.
    מחוץ לפורום, חלק מסויים מזמני הולך להדרכת מתחילים - שלהם אני מקנה כלים להתמודדות עם הכביש כמו שהוא ואסטרטגיית רכיבה. מי שבא ומבקש - אני שמח להקדיש מזמני כדי לתת כלים לרכיבה שתהיה בו זמנית בטוחה ומהנה יותר - על התשתית הקיימת. אני עושה את זה מתוך אהבה לתחום,
    אני מאמין, שבזה אני מביא יותר תועלת מאשר המחאות שלא הולכות לשום מקום עם דרישות לשיפור התשתית בכל המדינה בשביל קהל נישה קטן. אותו קהל שמאשים בתאונות שלו את הכבישים, את המעקות, את המיסוי, את הנהגים האחרים - בעצם כל דבר פרט לעצמו.

אז אנא ממך, אם אתה טוען שהתשתית בארץ גרועה - זה רק אומר שלא רכבת במקומות שבהם התשתית גרועה באמת.
    כנראה שההבדל בין ה"שחור" שלי ל"לבן" שלך הוא שחסר לך קצת ניסיון רכיבה בחו"ל.
    כפרה, בוא נבהיר כמה דברים:

- אם הסטנדרטים שלך לחיים נמוכים (עכשיו אני גם נזכר שאתה אותו בחור שכתב לי שלדעתו לקנות מיני עם כמה עשרות אלפי קילומטרים ב40,000 ש"ח זה אחלה עסקה, אז מבחינתי לדבר איתך זה להכות סוס מת) זה לא אומר שכולם צריכים להיות באותו קו מחשבה כמוך.

- אם משהו יותר טוב מגרוע, לא אומר שהוא טוב (סטנדרטים)

- תגיב כמה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, זה ממש לא מעניין אותי, זה פורום אינטרנטי של אופנוענים. להלן טחינת מים. הדעות שלך מגרדות לי אתה יודע את מה.

- אתה צריך שיפור בהבנת הנקרא.

ולשורה אחרונה,

כנראה שההבדל בן השחור שלך ללבן שלי זה עניין של סטנדרטים. אם בין אדם מרגיל את עצמו לבינוניות, אז שיבושם לו.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
    כפרה, בוא נבהיר כמה דברים:

- אם הסטנדרטים שלך לחיים נמוכים (עכשיו אני גם נזכר שאתה אותו בחור שכתב לי שלדעתו לקנות מיני עם כמה עשרות אלפי קילומטרים ב40,000 ש"ח זה אחלה עסקה, אז מבחינתי לדבר איתך זה להכות סוס מת) זה לא אומר שכולם צריכים להיות באותו קו מחשבה כמוך.

- אם משהו יותר טוב מגרוע, לא אומר שהוא טוב (סטנדרטים)

- תגיב כמה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, זה ממש לא מעניין אותי, זה פורום אינטרנטי של אופנוענים. להלן טחינת מים. הדעות שלך מגרדות לי אתה יודע את מה.

- אתה צריך שיפור בהבנת הנקרא.

ולשורה אחרונה,

כנראה שההבדל בן השחור שלך ללבן שלי זה עניין של סטנדרטים. אם בין אדם מרגיל את עצמו לבינוניות, אז שיבושם לו.
    משעשע.
    רואים שלכבודו יש סטנדרטים גבוהים בתחום הרכב - הרי הם נמדדים במאות אלפי שקלים.
    סטנדרטים של תרבות שיחה, עם זאת, זרים לכבודו - או כך לפחות זה נראה מההודעה הזאת.
    נראה לי שבהקשר של צורת הדיבור כבודו ירוויח אם יתחיל מלשאוף להגיע לבינוניות, ואז להמשיך ולהשתפר משם.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    משעשע.
    רואים שלכבודו יש סטנדרטים גבוהים בתחום הרכב - הרי הם נמדדים במאות אלפי שקלים.
    סטנדרטים של תרבות שיחה, עם זאת, זרים לכבודו - או כך לפחות זה נראה מההודעה הזאת.
    נראה לי שבהקשר של צורת הדיבור כבודו ירוויח אם יתחיל מלשאוף להגיע לבינוניות, ואז להמשיך ולהשתפר משם.
    אני אצטט את הנ"ל ואשים +1, אבל הפעם (גם) בתור מנהל הפורום.

1122, אנא שמור על תרבות השיחה. לעומת הכביש, כאן יש את מנהלי הפורום.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אני אצטט את הנ"ל ואשים +1, אבל הפעם (גם) בתור מנהל הפורום.

1122, אנא שמור על תרבות השיחה. לעומת הכביש, כאן יש את מנהלי הפורום.

והם קשוחים ומסוקסים לאללה!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    זה רק אני או ש....
    אני לא מרגיש צער על אנשים שמקפחים את חייהם בכביש בגלל טעויות טיפשיות מאוד (נגיד, כגון ווילי)... או מהירות מופרזת עם רכב ספורט של אבא.

וואלה אם מספרים לי שמישהו עשה משהו מאוד מטומטם והוא נהרג, אני שואל אם הכלי למכירה.

אז זה רק אני או ש...?

Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    זה רק אני או ש....
    אני לא מרגיש צער על אנשים שמקפחים את חייהם בכביש בגלל טעויות טיפשיות מאוד (נגיד, כגון ווילי)... או מהירות מופרזת עם רכב ספורט של אבא.

וואלה אם מספרים לי שמישהו עשה משהו מאוד מטומטם והוא נהרג, אני שואל אם הכלי למכירה.

אז זה רק אני או ש...?

גם דרווין.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני פעם חשבתי כמוך אבל בשקט לעצמי.. היום אני מסתכל על דברים שאני וחברים עשינו בתור ילדים (לאו דווקא על אופנוע), שמהם רק אלת המזל הצילה אותנו. אני לא דוגמה טובה, אבל חלק מהחברים שהצליחו לשרוד את שלב הטמטום שבין 18—25, גדלו להיות אנשים מצוינים שממש היה עצוב אם החברה בישראל היתה מפסידה אותם.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    זה רק אני או ש....

אז זה רק אני או ש...?

אתה לא צריך להרגיש צער (גם אני לא) אבל אתה צריך להתבאס כיוון שכל אדיוט כזה עולה לכותרות וזה מדליק אצל כל הגורמים נורות מה שבסופו של דבר (בין היתר) גורם למשטרה לתת פקודות אכיפה מוגברות ולהתקרצץ על הרוכבים.
    ובתור רוכב- לא ניתן לברוח מהעובדה שבסוף זה משפיע עליך.

באותה נימה אפשר לדבר על הביטוח שבסופו של דבר עלול לעלות מאותן סיבות.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    "וואלה" פוסט קשה וממש מטומטם 2 פעימות.
    "הכלי למכירה".. ?
    אולי יום אחד תהיה אבא ותבין את המשמעות של הפנינים שהשארת כאן.

ולנושא
    אצל חלקם זה גיל כזה אבל רובם מתבגר ושורד.
    אתה יודע.. ילדים או צעירים עם מוח של ילדים.
    וילדים עושים טעויות .. לחלקם יש יותר מזל ולחלקם פחות.
    מה לעשות.

לא כל מי שמרים ווילי או לוחץ באיילון ב"אוטו ספורט" צריך מיד לאחל למותו.

עדיין לא ראיתי אדם שנולד בגיל 40.

Member הסמל האישי של erez59
    זה רק אני או ש....

אז זה רק אני או ש...?

זה רק אני, או שיש עוד חברים שמרגישים שתגובה כזו, שמגלה חוסר רגישות למותם של אחרים ואפילו אם הם טיפשים, צריכה להמחק ע"י המנהלים. היום זה הבן של השכן, מחר זה יכול להיות הבן שלך, או שלי בלי שום קשר לחינוך שהם מקבלים בבית. מי מאיתנו לא עשה שטויות, בצעירותינו?
    Erez Ronen

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    זה רק אני, או שיש עוד חברים שמרגישים שתגובה כזו, שמגלה חוסר רגישות למותם של אחרים ואפילו אם הם טיפשים, צריכה להמחק ע"י המנהלים. היום זה הבן של השכן, מחר זה יכול להיות הבן שלך, או שלי בלי שום קשר לחינוך שהם מקבלים בבית. מי מאיתנו לא עשה שטויות, בצעירותינו?
    ארז צודק.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ארז לא צודק. ולמרות שאני לא חושב כמו הבחור (היום), כל עוד אין כאן עידוד לעבריינות או אלימות או ווטאבר, לכל בנאדם מותר להחזיק בדיעה, וגם להגיד אותה. גם אם יש אנשים שעלולים לקרוא ולהפגע לפעמים.
    הוא אגב, לא הראשון שכתב את זה, ובטח לא האחרון.
    חצי מהשטויות שנכתבות כאן בפורום אני, מוצא כמטומטמות וחסרות רגישות לא פחות. אני מעדיף להחשף אליהן, מאשר לחיות בסתימת פיות.

Senior Member
    נקמת היורמים. הטמטום הערסוותי שרואים כיום פשוט מכוער.
    אותי עניינה הרכיבה, את הדור הנוכחי מעניין בעיקר השופוני ואני בטוח שהיו פחות ערסים כבדים על כלים כבדים.
    הבילוי במנתק הצתה במהירות זחילה וכמות אגזוזי הלחץ הם ההוכחה להבדל. בוודאי שהיינו פרחחים ושובבים ובטח לא חכמים אבל אצל הדור הצעיר מטוטמם אחרת. היחס בין הסכומים שהוא מוציא על אביזרים ושיפורים להשכלה והאהבה לתרבות מוטורית מגוחך. רכבים ואופונעים שעלו 20,000 עם "שיפורי שופוני" ב 5,000 זה מטומטם.
    * כי אגזוזי לחץ לא מוסיפים 20% כוח.
    * לא בטוח שנסכים על הגדרת "תרבות מוטורית". -התכוונתי לתופעה שבה אנשים משקיעים זמן ומאמצים כדי לשפר ולהפיץ ידע ונסיון. הקודים בהתנהגות והשפה הם התולדה של העניין.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021