מעבר לכל מה שנאמר פה, אני מזהה לאחרונה זילזול גובר בחוקי התנועה ובמיוחד בציות לרמזורים אדומים. אופנוענים מגיעים לרמזור אדום מלא, במקרה הטוב מאיטים מביטים ונוסעים, במיקרים רבים ממשיכים במהירות שיגעונית כאילו שהרמזור לא מיועד להם. (לא מדובר על גנבת רמזור).
כל יום שאני רואה את זה אני מופתע שמספר ההרוגים כל כך נמוך.
כפרה, בוא נבהיר כמה דברים:
- אם הסטנדרטים שלך לחיים נמוכים (עכשיו אני גם נזכר שאתה אותו בחור שכתב לי שלדעתו לקנות מיני עם כמה עשרות אלפי קילומטרים ב40,000 ש"ח זה אחלה עסקה, אז מבחינתי לדבר איתך זה להכות סוס מת) זה לא אומר שכולם צריכים להיות באותו קו מחשבה כמוך.
- אם משהו יותר טוב מגרוע, לא אומר שהוא טוב (סטנדרטים)
- תגיב כמה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, זה ממש לא מעניין אותי, זה פורום אינטרנטי של אופנוענים. להלן טחינת מים. הדעות שלך מגרדות לי אתה יודע את מה.
- אתה צריך שיפור בהבנת הנקרא.
ולשורה אחרונה,
כנראה שההבדל בן השחור שלך ללבן שלי זה עניין של סטנדרטים. אם בין אדם מרגיל את עצמו לבינוניות, אז שיבושם לו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
זה רק אני או ש....
אני לא מרגיש צער על אנשים שמקפחים את חייהם בכביש בגלל טעויות טיפשיות מאוד (נגיד, כגון ווילי)... או מהירות מופרזת עם רכב ספורט של אבא.
וואלה אם מספרים לי שמישהו עשה משהו מאוד מטומטם והוא נהרג, אני שואל אם הכלי למכירה.
אז זה רק אני או ש...?
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
אני פעם חשבתי כמוך אבל בשקט לעצמי.. היום אני מסתכל על דברים שאני וחברים עשינו בתור ילדים (לאו דווקא על אופנוע), שמהם רק אלת המזל הצילה אותנו. אני לא דוגמה טובה, אבל חלק מהחברים שהצליחו לשרוד את שלב הטמטום שבין 18—25, גדלו להיות אנשים מצוינים שממש היה עצוב אם החברה בישראל היתה מפסידה אותם.
אתה לא צריך להרגיש צער (גם אני לא) אבל אתה צריך להתבאס כיוון שכל אדיוט כזה עולה לכותרות וזה מדליק אצל כל הגורמים נורות מה שבסופו של דבר (בין היתר) גורם למשטרה לתת פקודות אכיפה מוגברות ולהתקרצץ על הרוכבים.
ובתור רוכב- לא ניתן לברוח מהעובדה שבסוף זה משפיע עליך.
באותה נימה אפשר לדבר על הביטוח שבסופו של דבר עלול לעלות מאותן סיבות.
"וואלה" פוסט קשה וממש מטומטם 2 פעימות.
"הכלי למכירה".. ?
אולי יום אחד תהיה אבא ותבין את המשמעות של הפנינים שהשארת כאן.
ולנושא
אצל חלקם זה גיל כזה אבל רובם מתבגר ושורד.
אתה יודע.. ילדים או צעירים עם מוח של ילדים.
וילדים עושים טעויות .. לחלקם יש יותר מזל ולחלקם פחות.
מה לעשות.
לא כל מי שמרים ווילי או לוחץ באיילון ב"אוטו ספורט" צריך מיד לאחל למותו.
עדיין לא ראיתי אדם שנולד בגיל 40.
ארז לא צודק. ולמרות שאני לא חושב כמו הבחור (היום), כל עוד אין כאן עידוד לעבריינות או אלימות או ווטאבר, לכל בנאדם מותר להחזיק בדיעה, וגם להגיד אותה. גם אם יש אנשים שעלולים לקרוא ולהפגע לפעמים.
הוא אגב, לא הראשון שכתב את זה, ובטח לא האחרון.
חצי מהשטויות שנכתבות כאן בפורום אני, מוצא כמטומטמות וחסרות רגישות לא פחות. אני מעדיף להחשף אליהן, מאשר לחיות בסתימת פיות.
נקמת היורמים. הטמטום הערסוותי שרואים כיום פשוט מכוער.
אותי עניינה הרכיבה, את הדור הנוכחי מעניין בעיקר השופוני ואני בטוח שהיו פחות ערסים כבדים על כלים כבדים.
הבילוי במנתק הצתה במהירות זחילה וכמות אגזוזי הלחץ הם ההוכחה להבדל. בוודאי שהיינו פרחחים ושובבים ובטח לא חכמים אבל אצל הדור הצעיר מטוטמם אחרת. היחס בין הסכומים שהוא מוציא על אביזרים ושיפורים להשכלה והאהבה לתרבות מוטורית מגוחך. רכבים ואופונעים שעלו 20,000 עם "שיפורי שופוני" ב 5,000 זה מטומטם.
* כי אגזוזי לחץ לא מוסיפים 20% כוח.
* לא בטוח שנסכים על הגדרת "תרבות מוטורית". -התכוונתי לתופעה שבה אנשים משקיעים זמן ומאמצים כדי לשפר ולהפיץ ידע ונסיון. הקודים בהתנהגות והשפה הם התולדה של העניין.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021