ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
אני לא "טועה", לדעתך אני טועה. אתה אומר שחור, אני אומר לבן, בסופו של יום זה פורום של אופנועים ואת אף אחד כאן לא מעניין הדעות שלנו במציאות.
אז אתה יכול להגיד לי שאני טועה, לא אכפת לי, אני יכול להגיד לך שגם אתה טועה. אנשים כאן אוהבים לטחון מים כמו אינסוף. תגיד לי שאני טועה, אכפת לי אחי.

עד הפעם הבאה שאיזה ליצן יארגן הפגנה בפייסבוק או "מיזם" כגון "יום הרוכב" שהיה בפבואר (מישהו יודע מה באמת קרה עם זה?) אני כמובן ציני, אין צורך לענות.
אם אנשים בפורום הזה היו משקיעים את אותם אנרגיות של לטחון מים בדיונים כאן ולנתב את זה למעשים בפועל היה כאן הרבה יותר טוב.

לפי החישובים שלי כנראה ששוב נראה איזה "התארגנות" בפייסבוק כולשהי שלא יצא ממנה כלום, בממוצע פעם בחצי שנה.

להית'
כשיש לי זמן - אני טוחן מים בפורום, כן.
וכמובן שאתה יכול להגיד מה שאתה רוצה - אם אני חושב שאתה מדבר שטויות, לא אחסוך מעצמי להגיב ולהגיד את זה. לא נאה לך, תמשיך הלאה.
מחוץ לפורום, חלק מסויים מזמני הולך להדרכת מתחילים - שלהם אני מקנה כלים להתמודדות עם הכביש כמו שהוא ואסטרטגיית רכיבה. מי שבא ומבקש - אני שמח להקדיש מזמני כדי לתת כלים לרכיבה שתהיה בו זמנית בטוחה ומהנה יותר - על התשתית הקיימת. אני עושה את זה מתוך אהבה לתחום,
אני מאמין, שבזה אני מביא יותר תועלת מאשר המחאות שלא הולכות לשום מקום עם דרישות לשיפור התשתית בכל המדינה בשביל קהל נישה קטן. אותו קהל שמאשים בתאונות שלו את הכבישים, את המעקות, את המיסוי, את הנהגים האחרים - בעצם כל דבר פרט לעצמו.

אז אנא ממך, אם אתה טוען שהתשתית בארץ גרועה - זה רק אומר שלא רכבת במקומות שבהם התשתית גרועה באמת.
כנראה שההבדל בין ה"שחור" שלי ל"לבן" שלך הוא שחסר לך קצת ניסיון רכיבה בחו"ל.