ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
תשמע, לעומת רוב "השמרניים" פה אני בדעה נחרצת שעולם הרכב (רגיל ודו גלגלי) יישתנה ב180 מעלות ב20-30 שנים הקרובות.
איך,כמה, למה ומי, זה כבר עניין אחר.
אבל אני מניח שמנועי בנזין יהיו נחלת העבר, רכב אוטונומיים יהיו אחוז נכבד מסך כלי הרכב ואחזקת רכב תהפוך לפנאי/שעשוע ולא לצורך נסיעות.

אבל מאוד יכול להיות שאני טועה.
או אתה.
נצטרך לחכות ולראות.
למי קראת שמרן? מנועי החשמל לרכבים הומצאו במקביל למנועי הבערה הפנימית, לא אז ולא היום הם זכו להצלחה.

זה כי רוב האנשים לא חושבים מחוץ לקופסה.
תמיד החשיבה היא "זה לוקח שעות להטעין", שזה נכון אבל אם הכלי רכב לא שלך זאת לא בעיה.
למה אני מתכוון? שבעתיד מאוד יכול להיות שאנחנו לא נחזיק רכבים, הרכבים יעמדו לשימוש כולם לנסיעה ממקום למקום ובשאר הזמן יעמדו בחניות ויטענו.
במקרה כזה אתה לא צריך לדאוג לטעינה כי תמיד יהיה רכב טעון.

האם זה באמת ייקרה? אין לי מושג, אני סתם זורק רעיון שקראתי עליו בעבר.
אבל בקונספט כזה, כלי חשמלי יכול להצליח.
אם המטרה שלך לחשוב מחוץ לקופסה הרי שנכשלת, הקופסה החשמלית לא עובדת יותר ממאה שנה כבר אולי באמת להתקדם
למשהו אחר?

"שמרנים" תמיד יימצאו הסבריים מדעיים ללמה אי אפשר.
לפני 30 שנה אנשים לא דמיינו שכולנו נסתובב עם מחשבים בכיס (קרי מכשירים סלולריים).

נכון, אין לי שום ידע הנדסאי אבל אין לי ספק שהטכנולוגיה בתחום הזה תתפתח בצורה כזאת שתהפוך ליעילה אשר מאפשרת שימוש ברכבים.
אופנוע קונים מאהבה מרגש מהרצון לצאת בשאגת מנוע מהמקום ולהגיע למקום אחר בצורה שונה מהסטריליות של רכב.
כן אנחנו אוהבים את חום המנוע, הריח, השמן, הק אפילו את התקלות כי זה חלק מההרפתקה אני יכול לריב שעות עם בעל
אופנוע אחר של מי המנוע יותר טוב, למי יש יותר "אופי" באופנוע שלו, אני לא מקדש את החשיבה מחוץ לקופסה על חשבון
הדברים שעובדים לי טוב ונכון ועושים לי נעים בלב. את החשמל תשאיר להחייאה של כשל לבבי!