ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
היי!
מלבד הרקע שלך, כמעט ולא נתת מידע רלוונטי על האופנוע שאתה זקוק לו. אתה רושם שאתה "מתלבט" אבל לא רושם ממה נובעת ההתלבטות. למשל - "חזק מדי" זה כללי מדי. גם MT07 הוא "חזק מדי" בהשוואה ל-DR650 שהיה לך...

לכן, מה שתקבל עכשיו תהיה רשימה של הכלים שהגולשים כאן מכירים\רכבו עליהם ולא יותר.
אף אחד מהכלים שרשמת הוא לא כלי רע. כולם טובים ויודעים את התורה. ובגלל שהיית כללי מדי לגבי קטגוריה שהיא הגדולה והמגוונת ביותר בשוק הישראלי, גם יתנו לך רשימה של דגמים נוספים שלא ציינת וימליצו לך "לבדוק אותם".
בקיצור: אתה תצא יותר מבולבל משהיית לפני שפרסמת את ההודעה הזו
היי, אנסה למקד את זה קצת יותר (:
הכלי שאני מחפש ישמש אותי ככלי תחבורה עיקרי, לכן חשוב לי שיהיה נוח לחיות איתו ביום יום ושהוא יהיה אמין.
הgsx750s הוא קצת יותר ספורטיבי ביחס לשאר האופנועים שציינתי וגם יותר חזק וכבד מהם, לכן אני לא בטוח אם הוא נכנס להשוואה, אך הייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת למרות זאת.
כרגע הלב שלי מושך לכיוון ההונדה cb650f, נראה שהוא מתאים מאוד לדרישות שלי ומספק גם המון פאן פקטור, אהבתי מאוד את המנוע והרמת גימור שלו הרגישה יותר טובה ביחס לסוזוקי sv650.
בתקציב שלי אני יכול למצוא כלי בשנתון 17-18.
הסוזוקי sv650 שעליו גם יצא לרכב קצת הרגיש טוב פרט לכידון ועוד כמה נק' קטנות שנראה שחסכו בהן. הבנתי שעלות טיפולים שלו זולה יותר ביחס לכלים האחרים שציינתי. בנוסף לזה אני אוכל למצוא כלי בשנתון גבוה יותר ביחס להונדה. השאלה היא האם כדאי "להתפשר" על sv650 בגלל הסיבות האלה.