זה עניין אינדבדואלי, אבל אני לא רואה בעיה בשיעורים כפולים. שיעורים משולשים זה כבר כנראה באמת overkill.
התחלתי אתמול ללמוד ללא רקע קודם על דרגת A1.
אני סטודנט וביקשתי מהמורה לקצר את משך הרישיון לזמן המינימלי כדי שאספיק לפני אמצע אוקטובר להוציא את הרישיון, כשבאמצע יש כמובן חגים ואולי גם סגר..
המורה נתן לי שלושה שיעורים ברצף על וספה, ואמר שבשיעור הבא (שיעור 4) אעלה כבר על האופנוע.
תכננתי להמשיך במתכונת של כפולים, ולסיים את הסיפור תוך שבועיים.
ההורים אומרים שלטעמם אין תועלת בשיעורים כפולים/משולשים, שזה בזבוז של כסף ושהריכוז מתפוגג אחרי זמן מסוים ואחר כך זה סתם מיותר.
מה דעתכם?
תודה![]()
זה עניין אינדבדואלי, אבל אני לא רואה בעיה בשיעורים כפולים. שיעורים משולשים זה כבר כנראה באמת overkill.
כמעט תמיד עשיתי שיעורים כפולים אבל שלושה ברצף מרגיש גם לי יותר מדי.
שיעורים כפולים זה נורמלי ולפי דעתי גם עדיף ברגע שאתה עולה על הילוכים, משולשים לא כדאי בכלל
בקשר לזה:
לזמן המינימלי כדי שאספיק לפני אמצע אוקטובר להוציא את הרישיוןאמנם זה אפשרי לעבור טסט ראשון על אופנוע וכל אחד עם היכולות שלו וכל מורה עם השיטות שלו,תכננתי להמשיך במתכונת של כפולים, ולסיים את הסיפור תוך שבועיים.
אבל תיקח בחשבון שהרבה לא עוברים טסט ראשון וגם הרבה לוקחים מעבר לכמות שיעורים המינימלית
בהצלחה!![]()
כפולים בעיניי זה אפילו חובה, בטח בשיעורים הראשונים, ככה מתחילים את התרגול הכי טוב שאפשר.
אחרי שכבר "תפסת" את הקטע עם ההילוכים והמגרש אפשר לעשות שיעורים בודדים.
לעומת זאת, לא רואה סיבה לשיעורים משולשים.
אני חושב שאם אין לך ניסיון נכון יותר ללמוד במנות קטנות ומרווחות למרות ששיעורים כפולים באופנה גם ברכבים.
זה גם מה שיקרה עם הקטנה שלי שמתחילה ללמוד נהיגה בקרוב.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
תלוי בך.
אני הצלחתי לפני איזה מליונתלפים שנה לשמור על ריכוז במשך שיעור כפול, וצמצמתי את הזמן שלוקח להתחמם בתחילת כל שיעור.
יש כאלו שמאבדים ריכוז מהר ומפסידים.
יותר משיעור כפול- נראה לי הגזמה. אתה כבר עייף, ולא מרוכז, ולא לומד.
קודם כל יש לך מורה משקיע אם יש לו וספות בתור כלי לימוד ל A2.
אבל ללמוד מעצות של אחרים לא מיד עוזר, נראה לך שאתה מתקדם? תשאל את המורה האם קצב התתקדמות שלך סביר,
בגדול אימון אף פעם לא מזיק. ולפעמים צריך זמן שישקע ויצרב במוח.