עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון
תוצאות 76 עד 90 מ 107

אשכול: שוטר שעצר אותי בצד

צפייה משולבת

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    שקלת אולי את האפשרות שהחומרים אליהם אתה נחשף הם בלוף אחד גדול?
    מצד אחד כל הגורמים הממסדיים, אלו שמרוויחים כסף, נחשפים במערומיהם עשרות שנים. שוב ושוב. ועדיין אתה יונק את הנארטיבים שהם מססמים אותך בהם.
    (ילדי תימן/עוזי משולם, יורם רובין מאבטח מספר 4, WTC7, גיל בייטס שנתבע בהודו ואפריקה על ה"חיסונים" שלו)

ומצד שני גיבורים כמו סנודן וויקיליקס עם פיצהגייט וכ'ו. אנשים שוויתרו על הכל למען האנושות
    דל ביגטרי, ראשיד בוטר, שי דנון, הרב הגדול דניאל עשור שיבדל"א (היה ממיר נוצרי לפני) ועוד מלא מלא ...

רגע. תן לי לחשוב .....
    אה ... לא! אתה הוא זה שטועה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    מצד אחד כל הגורמים הממסדיים, אלו שמרוויחים כסף, נחשפים במערומיהם עשרות שנים. שוב ושוב. ועדיין אתה יונק את הנארטיבים שהם מססמים אותך בהם.
    (ילדי תימן/עוזי משולם, יורם רובין מאבטח מספר 4, WTC7, גיל בייטס שנתבע בהודו ואפריקה על ה"חיסונים" שלו)

ומצד שני גיבורים כמו סנודן וויקיליקס עם פיצהגייט וכ'ו. אנשים שוויתרו על הכל למען האנושות
    דל ביגטרי, ראשיד בוטר, שי דנון, הרב הגדול דניאל עשור שיבדל"א (היה ממיר נוצרי לפני) ועוד מלא מלא ...

רגע. תן לי לחשוב .....
    אני לא מכיר את מרבית השמות שציינת ואת הסיפורים/אמיתות/שקרים שלהם/עליהם.
    כן טרחתי לברר שני דברים ממה שציינת.

הסיפור על התביעה נגד ביל גייטס מצוץ מהאצבע.
    לגבי הרב הגדול דניאל עשור – אם אתה מאמין במה שהוא אומר (ראיתי את ההרצאה שלו על כוכב יעקוב ועל שינוי הסדר העולמי ע"י המשיח) יבושם לך. בינתיים שום דבר ממה שהוא אומר לא הוכח, יש הסברים שאינם מערבים יצורים דמיוניים כגון המשיח.
    בעיני הבבאבובה הרבה יותר אמין.
    לא רואה את הקשר לסנודן וויקליקס, אבל בטוח שהרב עשור ימצא לך קשר כזה (או הבבאבובה).

נסכים שלא להסכים.

גם בקשר לג'מיסון, שהוא נחות ברמות יחסית לימזקי.

אה. אז זה פתאום התהפך? המסיכה נועדה להגן ממך ולא עליך?
    אין יותר פאשיסטי נא3י מזה! אתה לא יכול לקחת בעלות על הגוף שלי!

כשזה נאמר ירון, אני כמובן לא מעוניין להוות סכנה בריאותית למבוגרים שלך.
    העניין הוא שהחומרים אליהם אני נחשף שיכנעו אותי שהכל בלוף אחד גדול.
    אני לא באמת סכנה בריאותית למישהו.

אבל אני מניח שכמו כל הדיונים באינטרנט גם פה לא נסכים.
    לפחות איחלת למי שמיתדיין איתך משהו שאתה חושב שטוב (ג'יימסון)
    האיחולים והרגשות החמים הדדיים.

צריך להפריד בין הרשויות/המדינה/התשקורת (להלן האויב) שמפמפמת מסיכות
    ובין האחים שלי (שאתה והזקן נמנים עליהם) שמשוכנעים שזה הכרחי.
    כך שאם יצא לנו להיפגש פנים אל פנים ותאמרו שאתם לא מרגישים בנוח - אני אבלע את הצפרדע ואשים מסיכה.
    1. זה מעולם לא התהפך. לא למיטב ידיעתי. אולי תבדוק את המקורות שלך. במזרח כבר שנים נהוג שמי שחולה קצת או היה חולה במחלה ויראלית, הולך עם מסכה בכדי לא להדביק את הסביבה. התחשבות הדדית זה נקרא.

2. אם לשים מסכה זה נאצי, פאשיסטי, קומוניסטי . לשים מכנס זה גם ככה ? מה ההבדל ? שחולצה ומכנס אתה רגיל ומסכה לא ?

צריך להפנים. המגיפה הזאת תחולל / מחוללת מהפכה שמחייבת שינויים . לצערי הרב מה שהיה כנראה שלא יחזור , לפחות לא בקרוב.

רק בריאות אושר והרבה ויסקי (בטעם החביב עליך)

Sent from...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי YaronNahum צפיה בהודעה
    צריך להפנים. המגיפה הזאת תחולל / מחוללת מהפכה שמחייבת שינויים . לצערי הרב מה שהיה כנראה שלא יחזור , לפחות לא בקרוב.

רק בריאות אושר והרבה ויסקי (בטעם החביב עליך)

Sent from...
    צריך להפנים שמכפה הזאת לא מסוכנת ברמות שמייחסים לה. לכן רעיונות דרקוניים מתקבלים בהתנגדות נחרצת.
    אני מבין איך מסכה עובדת, ואני מתנגדת לדרישה הזויה לעטות אותה בכל מקום וכל זמן.
    כל מתחשבי טובת האחרים יעשו טוב אם יפסיקו להטיף מוסר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    ב16 במאי, ניו-מקסיקו הפעילה חובת מסיכה:
    https://www.worldometers.info/corona...sa/new-mexico/
    קליפורניה ב16 ביוני:
    https://www.worldometers.info/corona...sa/california/
    נבאדה וצפון קרולינה ב24 ביוני:
    https://www.worldometers.info/coronavirus/usa/nevada/
    https://www.worldometers.info/corona...orth-carolina/
    אורגון בראשון ביולי:
    https://www.worldometers.info/coronavirus/usa/oregon/
    קנטקי ב 9 ביולי:
    https://www.worldometers.info/coronavirus/usa/kentucky/

את ההשפעה אפשר לראות בגרפים בקישורים המצורפים והתאריכים מכאן:
    https://www.aarp.org/health/healthy-...ronavirus.html

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo

רגע. תן לי לחשוב .....
    אני לא חשוף לשטויות שאתה צורך,
    אשמח לדעת מה הסיפור של יורם רובין.

Banned
    מאבטח מספר ארבע שנקבר עוד באישון לילה.
    הסיפור זכה לעדנה דווקא לא מזמן עם מרדכי קידר ונחום שחף

לדוגמה
    https://www.youtube.com/results?sear...91%D7%99%D7%9F

מאבטח מספר ארבע שנקבר עוד באישון לילה.
    הסיפור זכה לעדנה דווקא לא מזמן עם מרדכי קידר ונחום שחף

לדוגמה
    https://www.youtube.com/results?sear...91%D7%99%D7%9F
    שמח שהעלית את זה. במקרה אני מכיר אותו. לא מיוטיוב, ולא מהתשקורת. מהחיים.
    ובכן,
    אני יכול להגיד לך שכל הסיפורים שאתה מרמז עליהם הם קשקוש מקושקש מארץ הקשקושים.

מצד שני,
    לא פגשת אותי בחיים, ייתכן מאוד שאני דמות פיקטיבית שמושתלת כאן בדיוק בשביל המטרות האלו. לעזור למשטר האפל להלחם בלוחמי הצדק וחושפי האמת....
    מאחל לך שתמשיך לצרוך את החומרים שאתה צורך, לא ג'יימסון מגעיל. בוא נאמר משהו סביר, Legavulin לוקח?

Banned
    בסיידר.
    גם Event201 לא קרה מעולם
    טוב

https://www.youtube.com/watch?v=FYMzG8LcmQ4

תיכף גם תגיד לי שיש דבר כזה אלוהים...

Banned
    האלטרנטיבה היא שאני סתם אלכוהוליסט סמרטוט, שמה שקורה בעולם זה פשוט "שיגרה חדשה" , ששר התקשורת באמת ישדר גלים מרפאים דרך משדרי ה 5G
    שהגעתי לגילי המופלג מכולב (מנותק מחומריות) עד העצם וזה הולך להיות כך עוד מלא שנים.
    ושום כוכב יעקב (ניבירו או X בשבילך) לא כבר פה
    שלא לדבר על בן יוסף, ובן דוד.

אז אתה מבין שאני מעדיף את האופציה הראשונה.
    אני לא סגור על מלא דברים בבחינת הפיין טיונניג אבל לגמרי האופציה הראשונה שאמרת.
    שוב, אני רואה (ופתוח) לדברים בטיוב כמו "שבע ארצות" או שיעורים מרתקים בתומר דבורה (הרב מעוז שוקרון) ...
    שלא לדבר על מוות קליני ואנשים שמספרים בדיוק את אותן חוויות (גם נוצרים אגב. פיין טיונינג כבר אמרתי)
    נגיד זה
    אז דפנטלי האופציה הראשונה. רק תיקון אני לא "אומר לך" שיש. אני אומר לי.

Senior Member
    האלטרנטיבה ...אז אתה מבין שאני מעדיף את האופציה הראשונה.
    אני לא סגור על מלא דברים בבחינת הפיין טיונניג אבל לגמרי האופציה הראשונה שאמרת.
    אז דפנטלי האופציה הראשונה. רק תיקון אני לא "אומר לך" שיש. אני אומר לי.
    בתור חובב קונספירציות וותיק שלא קונה בולשיט שלטוני בעיניים עצומות מאז שהייתי בשא"ש ואחר כך בגן ועד אחרי הצבא כולל, אני מבטיח לך שרמת הבולשיט בקרב מפיצי קונספירציות גבוהה במאות מונים מכל הסבר "מקובל". מציע דרך ביניים, אכן קשה כי מלאה סימני שאלה אבל דרך שלא מקבלת בולשיט משני הצדדים. צריך להרחיב אופקים ורפרנס ולהחזיק בהסברים חלקיים ותעלומות פתוחות במקום ליפול. הגיון ידע וספק הופך אמונה לבעלת ערך.
    לגבי רצח רבין שמקפיץ את כולם. כן, יש דברים בגירסה הרשמית שפשוט לא מסתדרים וגם אני התרשמתי שנחום שחף מקור מהימן. מכאן ועד לטענה שמישהו (שב"כ) תכנן וביצע רצח ראש ממשלה עם מעגל שותפים כשהמניע לא ברור המרחק רב. לא מקבל את הגירסה הרשמית ולא את שלל ההסברים החלופיים. סימן שאלה, נקודה.
    לגבי הקורונה- שים מסיכה כשאתה קרוב למבוגרים וזרים ושמור מרחק. גם עבורם. המחשבה שאחיה עם הספק שהדבקתי מבוגר מהמשפחה מטרידה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    מעניין איך אתה מחשיב את עצמך כפתוח אבל מפסיק לקרוא ברגע שנוח לך, למשל לגבי מוות קליני (הוכחה הפרשה מוגברת של אנדורפינים במוח לפני מוות) או לגבי event 201 שנבדק ע"י אנשים רציניים ללא הנחות קודמות. וחוץ מזה, יש דברים שהיום המדע עדיין לא יודע להסביר (בדגש על עדיין). זה ממש לא אומר שההסברים שאתה מוצא ברשת או נותן לעצמך נכונים. קיום אלוהים יכול, כמובן, להסביר הכול, אבל ההיסטוריה מוכיחה שדברים שהוסברו בעבר ע"י כוח עליון כל שהוא (לדוגמה סופות, ליקוי חמה) מוסברות היום בצורה רציונלית (המתבטאת ביכולת לחזות אותם) ללא צורך לערב את אלוהים בהסבר.

אדם באמונתו יחיה (או שלא) – מצידי אתה יכול להאמין שיש אלוהים והוא יצור ירוק עם אנטנות שחי במאדים (או בגלקסיה אחרת), שיש חייזרים הנמצאים בשטח 52 (או במטה של גברים בשחור) ושהשמש היא מרכז היקום. אתה יכול להאמין שאיידס היא פיקציה שנוצרה כדי לשרת את תעשיות הגומי והתרופות, ושבעצם פרדי מרקורי לא מת והוא חי (יחד עם אלביס וג'יימס דין) בסתר (אגב, מעניין אם בחורות קונות את זה כשאתה מנסה לשכנע למין לא מוגן). מה שאני חושב על האמונות שלך אינו קשור לכלום ולא צריך להפריע לך.

איפה זה כן מפריע? כשבגלל האמונות שלך אתה מסכן אותי ו/או גורם לי להוצאות מיותרות. אם אתה מחליט שהמסכה שתשים לא תגן עלי (ועוד יותר גרוע – הכיפה שתשים כן תגן עלי) זה מסכן אותי לפי מיטב הכרתי. אם אתה משוכנע שהכל פיקציה, מתערבב עם אנשים שחושבים ומתנהגים כמוך, וחוטף covid-19 או איידס – אני לא רוצה לשלם (דרך הכספים הציבוריים) על הוצאות הטיפול שלך.

ואם נחזור למה שהתחיל את הדיון הזה – אומן – דעתי היא שצריך לאפשר למי שרוצה לצאת, ובתנאי שכשהוא חוזר (נכתב משיקולי נוחות בלשון זכר, אבל הכוונה לשני המינים) הוא נכנס למלון שהוא שוכר על חשבונו לשבועיים בידוד ואם חלה, יהיו הוצאות הטיפול על חשבונו. אני מאמין לתשוקה (אם כי לא מבין) לחגוג באומן, אבל אם הוא לא מסוגל כלכלית לעמוד בתנאים – שלא יממש את תשוקתו, בדיוק כשם שאני לא מממש חלק מתשוקותיי מסיבה כלכלית.

Banned
    מחד זה מצער אותי לקרוא שאני רוצח ונטל כלכלי.

מאידך בדיוק סיימתי שיחה (עבודה) עם קולגה שכמובן עברה לנושא הזה.
    יצאתי מעודד ממנה. יש עוד אנשים עם הגיון.

כמו המיליונים (מיליונים!) שיצאו בסופ"ש להפגנות בכל העולם - שוויץ, בלארוס, אנגליה, מינכן, ועוד. ועוד.

לנוגע באומן - אין רב שלא אומר כי השכינה עזבה את הניכר ועלתה לארץ. אז אני לא עורג לשם.

בברכת שהאמת (והאהבה) תנצח