שושני אני לא חושב שמשהו נאמר נגדך אישית.
לא יצא לנו להכיר במציאות ומההיכרות דרך הפורום אתה לא נשמע כמו מישהו שעונה לתיאורים של השרשור.
מבין את הצורך.
אבל אישית הייתי מסנן.
חס וחלילה, אני לא בן אדם כזה
גם אני בטוח שאתה לא בן אדם כזה
אבל עדיין יש הרבה מקרים כאלו שאנחנו עם הגב אל הקיר בזמן שהצד השני חופשי לעשות כל מה שהוא רוצה בלי שייקרה לו כלום
ואני גם יודע שאני לא צריך לבוא אלייך בטענות כי נראה שאתה לא מהסוג שצריך "להטיף" לו וגם מי שצריך ש"יטיפו" לו לא מקשיב בכלל,
זה פשוט מייאש ומתסכל שעוד באים אלינו בטענות במקום באמת למי שצריך משתי הצדדים ופה בפורום אין את הצדדים האלו (גם שוטרים וגם רוכבים)
תאמין לי שאני יודע מה זה החיים האמתיים,
וראיתי את הפוסט בקשר לאומן מלפני כמה ימים,
ותאמין לי שעוד מהחטיבת ביניים יש לי את הגישה הניהליסטית-ניטשאנית בקשר לכל זה
אם אפשר להסכים על זה שהמדינה רקובה מבפנים בפנים נלחץ ידיים, אולי יש כמה גרעינים טובים בתפוח אבל זה לא מספיק וחבל שאי אפשר להתייחס לשוטר כאל משהו טוב
לפי דעתי, שושני, ובשיא הרצינות-
אני לא חושב שאתה תמים, לא נראה לי שזו המילה שאני מחפש. נראה לי שאתה פשוט מאמין יותר מדי בטוב לבם של אנשים. אתה אשכרה מאמין שלכל אחד יש טוב לב בפנים ולפעמים צריך 'לעזור' לו להוציא את זה החוצה.
נראה לי שאתה פשוט לא מקבל כמובן מאליו שיש אנשים שהם פשוט חארות, ונהנים להיות חארות. שוטרים או אזרחים או לא יודע מה, זה לא משנה.
אז יש כאלה. והרבה. עכשיו- כשזה אנשים ברחוב אנחנו יודעים איך לא להתערבב איתם. כשזה שוטרים (וכולם פה מספרים לך שנתקלו בכאלה) אז אין לנו דרך להמנע מזה.
אלא אם כן יש לנו תעודת שוטר בכיס ואז אני משער שהיחס שונה.
לא יודע מה הבנת מההודעה הזאת אבל היא ממש לא נגדך, אפילו לטובתך. אם אתה כ"כ מאמין בזה שכולם טובים בגרעין שלהם אז אשריך. קצת מקנא.
שושני הוא איש חמוד עד שהוא קצת שוטה בטוביה ומטיח אקדח על השולחן
(יש עדים)
אחרי שאתה מוריד את הקסדה, פשוט אל תשים מסכה על הפנים.
ככה השוטר יתרכז בעבירה המסוכנת ביותר בישראל, מסיכת פנים, ויישכח בכלל שהגעת על אופנוע.
יחס הכח נמצא כולו אצל השוטר במקרה הזה.
תתיחסו למפגש עם שוטר כמו מפגש עם עשיריית ערסים אחרי חצות במקום נטוש.
סביר להניח שזה יפגע בך בצורה כזו או אחרת, המטרה כאן היא לצמצם את הנזק.
להיות אקסטרה נחמד, לבקש בנימוס, לא להתווכח ולהשתדל פשוט לצמצם את אורך המפגש.
שוטר על מדים הוא לא בן אדם.
אתם לא באותו מעמד ומבחינה חוקית אין דבר שתוכל לעשות לו, לכן צריך להתיחס לסיטואציות האלו בהתאם.
אשמח לראות נתונים שמאששים את הטענה ששהייה באוויר הפתוח (גם אם בצפיפות) זה "מדגרה" להדבקה בקורונה.
רוב המומחים (בארץ ובעולם) טוענים שהסיכוי להידבק באוויר הפתוח הוא די נמוך, גם אם מדובר בהפגנה.
עובדה שניתן לראות שרוב הנדבקים מגיעים מערים עם אוכלוסייה מסוימת (חרדים,ערבים) שכלל לא קשורים להפגנות אלא לאורח החיים שלהם (מגורים בצפיפות, אי הקפדה על הנחיות).
כולם חכמים עד שהם נדבקים.
ברי המזל עוברים את זה ללא בעיות מיוחדות
אלו עם קצת פחות מזל מתים לבד בבית החולים.
ואלו שבלי מזל בכלל מתפללים להחלים ולהתחזק.
יש לנו חבר בקטגוריה השלישית.
ממליץ לא לסמוך על הרופאים ובטח לא על הממשלה ופשוט להישמר בכל דרך אפשרית.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI