אני קניתי עכשיו replay xd 1080 mini מצלמה פיצית (הכי קטנה בעולם לטענת היצרן) ב90$ מאמזון.
איכות הצילום מעולה ולדעתי יש שם בערך שעתיים של צילום רצוף ב1080 (לא בדקתי על 720).
תפעול מאוד נוח (2 כפתורים והמצלמה רוטטת בכל פעולה), יש אינסוף אפשרויות להרכיב אותה (כל המאונטים שיש לגופרו + עוד כמה). עמידה במים עד 3 מ' ללא כל כיסוי (נבדק).
הדבר היחיד שמאכזב הוא המיקרופון שעובד די רע, יש אפשרות לחבר מיקרופון חיצוני אם זה חשוב.
GT250R
מחפש בנדיט 400 עם רישיונות מנוע ושלדה במצב סביר, כל השאר בונוס D:
גם אני עם קונטור 2. עלתה 85$ באיביי. אחלה מצלמה חוץ מצילומי לילה ששם היא די גרועה.
שווה להשקיע את ההפרש במחיר, בין הקונטור 2 ל- 3, בהתחשב בזה שהמצלמה מיועדת לצילומים של יום יום ולא לרכיבות אקסטרים?
רק אזהרה לגבי ה xtc400
היא מחלקת את הקטעים לחלקים של 29 דקות.
אתמול צילמתי 3 שעות ושעה אחת מתוך זה משום מה אין קול בכלל. ממש ביעס אותי כי זה היה בקורס אופנוען מאומן.
חוץ מזה, במעבר בין הקטעים של ה29 דקות היא מפספסת איזה חצי דקה, אולי יותר, לא בדקתי בדיוק. אבל כאילו היא מפסיקה לצלם לגמרי ואז פותחת קובץ חדש.
וגם המהירות העתקה קצת איטית מהמצלמה.
במצב 1080 השדה ראיה ממש לא רחב. ב720 זה איזה 150 כביכול אבל ב1080 זה 110-120, ממש מצומצם ולא נוח.
כל זה בנוסף לזה שאין לופ.
מצד שני, הסוללה מחזיקה לא רע והגודל של המצלמה כשהיא לא בקייס נגד מים שלה הוא דק יחסית לאחרות.
אין לי הרבה תמונות בערב אני אשלח פה אחת שיש לי, קח בחשבון שהצילום סטילס פה הוא בחשיפה די ארוכה (אני אקטין אותו עוד מעט) אז כשאתה מצלם סטילס אתה צריך לעמוד לשנייה שתיים במקום התמונה בערב צומה ממכונית נוסעת אז היא טיפה מטושטשת, בצילום בוידאו הכל אחלה כמובן.RPXD0206.jpgRPXD0026.jpg
GT250R
מחפש בנדיט 400 עם רישיונות מנוע ושלדה במצב סביר, כל השאר בונוס D:
מושלמת גם עם הקסדה וגם בלי! GoPro Hero 4 Silver
Evolution Team
אבל היא מאוד בולטת לצד
וגם מאוד יקרה
וגם הסוללה מחזיקה רק שעתיים
אבל כן, איכות הצילום שלה הכי טובה
אני עם midland 200. קניתי באיביי ב 250 ש"ח. מגיעה עם מארז אטום למים ומתאם לקסדה. מצלמה קטנה, קלת משקל, נוחה לתפעול (יש רק כפתור אחד גדול להקלטה וסיום ). איכות צילום לא הכי טובה בעולם אבל בהחלט מספקת, ניתן לראות סרטונים לדוגמא ביוטיוב. בקיצור, בהחלט עיסקה משתלמת.
נגיד שהגדרתי סיסמה ב wifi של המידלנד400 ושכחתי אותה. איך מרסטים?
שואל בשביל חבר.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162