תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: החלפת סנדלי סחיבה \ פולי אחורי - Kymco Downtown 350 - 2016

Junior Member

החלפת סנדלי סחיבה \ פולי אחורי - Kymco Downtown 350 - 2016

ברשותי קטנוע דאון טאון 350 2016, המתקרב ל40 אלף ק"מ. לא מזמן יצא לי לבקר במוסך והמוסכניק ציין בפני שמומלץ להחליף את סנדלי הסחיבה מכיוון שנשמעים תקתוקים מהאזור.
    יצא לי לבצע באחרונה טיפול גדול ואכן שמעתי תיקתוקים בפעמון כאשר פתחתי את בית הוריאטור והקטנוע עמד והמנוע דלק. כמו כן הפעמון הסתובב קלות כאשר אני לא נוגע במצערת.
    השאלה שלי היא האם אכן מומלץ במצב הנוכחי להחליף את סנדלי הסחיבה? אם כן ,האם להחליף כבר את כל הפולי האחורי או רק הסנדלים? והאם גם צריך להחליף את הפעמון?

תודה לעונים.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Marked_One צפיה בהודעה
    ברשותי קטנוע דאון טאון 350 2016, המתקרב ל40 אלף ק"מ. לא מזמן יצא לי לבקר במוסך והמוסכניק ציין בפני שמומלץ להחליף את סנדלי הסחיבה מכיוון שנשמעים תקתוקים מהאזור.
    יצא לי לבצע באחרונה טיפול גדול ואכן שמעתי תיקתוקים בפעמון כאשר פתחתי את בית הוריאטור והקטנוע עמד והמנוע דלק. כמו כן הפעמון הסתובב קלות כאשר אני לא נוגע במצערת.
    השאלה שלי היא האם אכן מומלץ במצב הנוכחי להחליף את סנדלי הסחיבה? אם כן ,האם להחליף כבר את כל הפולי האחורי או רק הסנדלים? והאם גם צריך להחליף את הפעמון?

תודה לעונים.
    אני עם 47000 קמ ועוד לא החלפתי אבל אני חייב כי הקלאץ כבר מחליק בעיקרון אתה יכול לסחוב עוד אם הוא סוחב סבבה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Alex159 צפיה בהודעה
    אני עם 47000 קמ ועוד לא החלפתי אבל אני חייב כי הקלאץ כבר מחליק בעיקרון אתה יכול לסחוב עוד אם הוא סוחב סבבה.
    מה הכוונה הקלאצ' מחליק? אצלי בעמידה ברמזור ניתן להרגיש קצת דחיפות על 2000 סל"ד. וכשבית הוריאטור היה פתוח היה ניתן לשמוע נקישות בפעמון.
    הכוונה שהקפיצים בסנדלים רופפים ונוגעים בפעמון?

Banned
    מחליק זה שאתה מביא פול גז מרמזור ומרגיש שההאצה במין דילאי כזה ולא חדה כמו פעם ושיש מלא וויברציות גם. גם אצלי יש דפיקות בהתנעה קרה.

Junior Member
    אותה תופעה אצלי בדיוק עם 39500km וההרגשה שאין קלאץ', ונקישות מוזרות...כבר חשבתי שזה מהמנוע או משהו... אחרי טלפון למוסכניק הוא הסביר לי שזה תופעהמשל סנדלי סחיבה.
    הגעתי אליו ב7 וחצי בבוקר תוך כדי כוס קפה הוא החליף ל"קסטה" חדשה...והספקתי את הרכבת של ¼:8
    הנזק ₪500

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי yosi_tur צפיה בהודעה
    אותה תופעה אצלי בדיוק עם 39500km וההרגשה שאין קלאץ', ונקישות מוזרות...כבר חשבתי שזה מהמנוע או משהו... אחרי טלפון למוסכניק הוא הסביר לי שזה תופעהמשל סנדלי סחיבה.
    הגעתי אליו ב7 וחצי בבוקר תוך כדי כוס קפה הוא החליף ל"קסטה" חדשה...והספקתי את הרכבת של ¼:8
    הנזק ₪500
    500 שח חלופי בטח . ואיך הקטנוע נוסע עכשיו טוב?

Junior Member
    קניתי לבסוף פולי אחורי חדש : צלחות וסנדלי סחיבה וכל המכלולים שביניהם. הקטנוע נוסע כמו חדש. כל זאת סביב ה40,000 ק"מ.
    אם למישהו יש נקישות מהאזור האחורי או דיליי בהאצה. כנראה שזה סנדלי סחיבה.