עוד 5 שנים נראה דיון בנושא שאחת התגובות תהיה "היצרן אמר שלא צריך לשמן או למתוח אבל אני בכל זאת עושה את זה".
עוד 5 שנים נראה דיון בנושא שאחת התגובות תהיה "היצרן אמר שלא צריך לשמן או למתוח אבל אני בכל זאת עושה את זה".
נקודה נכונה אבל הערכת אותה מעט מידי. מה אם השרשרת תעלה פי ארבע? גם אז זה כזה שווה? ומה הוא אותו ״אורך חייה״? מה עם הוא חצי משרשרת רגילה?
שכחת להזכיר גם גל הינע - קיים בב.מ.וו. עוד ״קצת״ לפני 93. אותי משמח אותי שב.מ.וו. מנסה למצוא פתרון אחר, תמיד אפשר להתקדם. והפתרון של MZ היה די גרוע עם המון חסרונות.
במוו השתמשו בה כעשור ב-ST/GT, אני מניח שהם יצאו מסגמנט ה"טורינג בינוני שנוח לתחזוקה יותר מיפנים מקבילים"?
אתה מתכוון שבאופנוע עם יותר מומנט, עדיין צריך יהיה למתוח אותה גם אם היא בתוך שרוול? נשמע סביר.
הבעיה שזה מחובר לשאר ההארלי
מה החסרונות?
שאלה, נניח והשרשרת יודעת לשמור על עצמה מבפנים, שרשרת חכמה מבית טוב, מה קורה במפגש בין גלגל השיניים לחלק המתחבר?
שם לא ניתן לשים שימון לאורך זמן, בתנאי חום ויובש קיצוני כמו השבוע, סופת אבק או רכיבה בשטח מי דואג לחלקים האלה, מה קורה
מבחינת התחושה של רכיבה עם שרשרת "יבשה" מול שרשרת משומנת ושקטה/חלקה. והאם ניתן להמציא מכונה שמזינה את עצמה בחשמל
שהיא מספקת?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ושוב אחיזת עניים מבמוו? השרשרת היא של חברת REGINA ולא ברור אם בכלל במוו קשורה לפיתוח, בכל מקרה בקרוב ניתן יהיה לקנות ישירות את השרשרת תחת המותג REGINA.
אני כותב שוב כי בעבר במוו הוציא סירטון שמראה איך היא מתכננת ומיצרת את קסדות הכביש שלה עם אנשים במפעל היצור מסתובבים עם חלוקים של במוו.
המפעל העובדים והקסדות נמצאים במגדבורג שבגרמניה וזה כמובן מפעל שוברט.
https://www.asphaltandrubber.com/pro...durance-chain/
Seriously though, אילו בעיות מציג שרוול שרשרת? ספציפית באופנועי שטח, אני מנחש שעף מלא חול וחצץ ונגרס בין השרשרת לגג"ש. קוורץ זה חומר קשה, לא חראם?