ציטוט נכתב במקור על ידי Guymito צפיה בהודעה
הסיבה להבדלים במחירים היא מכיוון שזה מה שנאמר לי על ידם ״צמיג פירלי ב40% הנחה יצא לך 400-450 שח לפני מע״מ ״.
מדובר במצמיג ״ פירלי דיאבלו סקוטר״ זהה למקורי שהקטנוע הגיע איתו במידה 120/70/15.
לגבי המיסבים - לא הרגשתי שום בעיה במיסבים וגם עכשיו אני לא מרגיש שום בעיה.
ההרגשה הכללית שלי היא שפשוט ניסו להוציא ממני סכום כסף בעבור הטיפול שהובטח לי בחינם בעת קניית הקטנוע .
להבא תבקש להראות לך ולמעשה יש כאלו שיראו לך לבד מבלי שתבקש כדי שתדע ותבין על מה ולמה, בדיקת מיסבי היגוי בגדול היא דיי פשוטה על קטנוע עם ג'ק אמצע רק מצריכה רגש.

לגבי הצמיג: ייתכן והצמיג סובל מבלאי מואץ עקב תרכובת רכה ושימוש לא נכון (לחצי ניפוח). אני לא אומר שזה המקרה אני רק אומר שאלו סיבות שיכולות לגרום לקיצור אורך חיים בצמיג, הסיכוי לכך נמוך מאוד כפי שקקטוב ציין אבל בלי תמונה יהיה קשה לנו להגיד לכאורה על מה נפסל.

לגבי התנהלות המוסך: יש מוסכים שיעבדו עלייכם ויש מוסכים שיעבדו איתכם (בחלוקה גסה), אחריות יבואן זה טוב ויפה אבל יש כמה דברים שמוחרגים באחריות ושווה לבדוק לפני. ישנן הרבה "עקיצות" בענף וישנן הרבה אי הבנות בענף, עיניין ה"לא בטיחותי" מעצבן אבל הוקם במטרה מסויימת, תלמדו בבקשה את החוק ואל תתנו למוסכים לערבב אותכם בזה. יש בעיה\מחלוקת? פנו לאיגוד המוסכים ופתחו בתלונה, יש להם מוסד בוררות בין מוסכים ללקוחות בדיוק לדברים כאלה, עד כמה הוא יעיל - אין לי מושג כי אני לא יודע עד כמה מנצלים אותו.
חשים שאתם לא סומכים על המוסך או שאתם מגיעים למוסך חדש? אל תשאירו את הכלי לבד, תבקשו שיראו את מקור\גורם הבעיה\תקלה וצלמו, תבקשו הצעות מחיר לפני עבודה כדי לא לגלות תוספות משונות, תבדקו את הכלי לפני ואחרי ואם אפשר, אל תקפצו ישר ותאשימו, נסו לתת לבעלים אפשרות לתת הסבר הגיוני ואסמכתאות לפני.

מוסך שיעבוד איתכם לא יסתיר מידע ולא ימנע מידע, הוא יכסה על עצמו ביטוחית אבל לא ידפוק אותך בדרך, הוא אולי לא יהיה הכי נקי ומצוחצח בעולם ובלי פינת אספרסו אבל תוכל לשבת על שחור ולראות איך עובדים לך על הכלי מקרוב ובמקרים של טעויות הוא ייקח אחריות... זה לא מגיע תמיד כחבילה קומפלט אבל קיים ברובו בכמה מוסכים בארץ.
יש כאלו שמעדיפים בית מרקחת וגימיקים, קחו בחשבון שזה לא אומר כלום לגבי הגינות הבעלים או מקצועיות העבודה.

עצה אישית - תמצאו מקום\מכונאי שמספק לכם את הביטחון וההרגשה שאתם רוצים לקבל כשעובדים לכם על הכלי (כל אחד והעדפותיו), אין תחליף לזה מלבד לעבוד בעצמך.