אהלן, כשעה לפני תחילת הסגר נתפסתי היום על מהירות 130 בכביש של 90 בלייזר. מדובר ב10 נקודות ובקנס של 1500 ש״ח !
המלצות ועצות על טיפולים ערעורים וביטולים וכו׳ בבקשה אשמח מאוד לשמוע.
תודה חג שמח ושנה טובה.
אהלן, כשעה לפני תחילת הסגר נתפסתי היום על מהירות 130 בכביש של 90 בלייזר. מדובר ב10 נקודות ובקנס של 1500 ש״ח !
המלצות ועצות על טיפולים ערעורים וביטולים וכו׳ בבקשה אשמח מאוד לשמוע.
תודה חג שמח ושנה טובה.
לא מניסיון אבל:
https://fullgaz.co.il/%D7%A9%D7%99%D...5%D7%A2%D7%94/
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
צלם את הדו"ח, הסתר פרטים מזהים ואפשר לנו למצוא כשלים בדו"ח. זו הדרך הטובה ביותר לנסות ולעזור
Erez Ronen
נראה שלערב עו"ד בסכום כזה פחות משתלם.
אפשר להקים קבוצת ווצאפ סגורה וכל אחד ישלם 50 ש"ח (במקרה שתידרש לשלם את הדו"ח) כדי שתדווח בפירוט על השתלשלות העניינים והשורה התחתונה בשיטת מוצלאחי.
אם תצטרך בסופו של דבר לשלם- תשלם פחות או שתכסה את כל ההוצאות. השאר יקבלו דיווח ממקור ראשון.
איך לא עשו את זה קודם? אין לי מושג.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
איפה נתפסת? שתף אותנו שנדע להיזהר
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
למה שמישהו "יבזבז"50₪ על הדבר הזה?איך לא עשו את זה קודם? אין לי מושג.
רוצה הפות"ש, שיינסה את השיטה ויעדכן.
כמו שרשמתי, אני בכנות חושב השיטה לא עובדת.
עובדתית, ולמרות שהיא שפורסם עדכון שלה ב-2016 (קרי לפני 4-5 שנים), אף אחד לא רשם שהוא ניסה (לא מדבר על הצליח, רק ניסה).
זה שאנשים עצלנים או לא פירסמו על זה פוסט - לא אומר שהשיטה לא עובדת.
תסכים איתי שאם מישהו היה מנסה ומצליח הוא היה מפרסם על זה פוסט?
לא רק פה, יש עוד קבוצות (פייסבוק בעיקר) שאני חבר בהן ואף אחד לא פירסם שהוא ניסה או הצליח לצורך העניין.
ולא מדובר באיזה שיטה חדשה או מתוחכמת במיוד שדורשת מאמץ מיוחד ועדיין לא ראיתי ראייה אחר שהיא אכן עובדת, או שמישהו ניסה לצורך העניין.
אשמח לגלות שאני טועה, אבל כרגע זה לא נראה ככה.
דווקא דורשת מאמץ ומעקב (וממש לא לכולם יש כוח לזה), ואגב יש שם בתגובות תגובה מהזמן האחרון של מישהו שניסה והצליח.
איך נתפסת בלייזר?
הרי לייזר חייב להיות כנגד כלי הבא בכיוונו, אם הלייזר עם הכלי שבא בכיוונו הוא לא מודד נכון (כיול שונה לגמרי).
נתפסת ע"י מצלמת עמוד או ממש שוטר?
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
פות"ש, אתה צריך לעלות את הדו"ח לפה על מנת שנוכל לאתר כשלים בו.
בנוסף, ככל שנתפסת על ידי ממל"ז, רק אם תוגש בקשה להישפט תוכל לקבל את חומר החקירה ואזי תוכל לטעון כנגד תקינות המכשיר, בצירוף הכשלים ככל שישנן שנרשמו בדו"ח.
אני ממליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום לייעוץ פרטני יותר.
על 1500 שח לא שווה לך לגשת למשפט.
תגיד תודה שלא חטפת שלילה או זימון למשפט ותעבור הלאה.
זה לא רק 1500 שח , זה גם 10 נקודות.
אם אלו הנקודות היחידות , אז יכול להכיל. אם יש עוד נקודות , יכול להיות בעייתי.
Sent from...