עמוד 10 מתוך 17 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
תוצאות 136 עד 150 מ 244

אשכול: סוף עידן אופנועי מנוע בעירה פנימית.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה

או שפשוט נמשיך לרכב ולנסוע על מנועי בנזין.
    אם אני לא טועה רכב היום פולט 90 אחוז פחות מזהמים מרכב מלפני 50 שנה ככה שמנועי בעירה פנימית יתקדמו משמעותית.
    יש בהחלט מקום להשקיע בפיתוח מנועי בעירה פנימית אבל המחוקקים מיאשים כל יצרן עם מחשבה כזאת.
    מזדה הפתיעה עם פיתוח הsky active x שזה מנוע "היברדי" של בנזין ודיזל מה שמראה שיש עוד מקום להתפתח.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אם אני לא טועה רכב היום פולט 90 אחוז פחות מזהמים מרכב מלפני 50 שנה ככה שמנועי בעירה פנימית יתקדמו משמעותית.
    יש בהחלט מקום להשקיע בפיתוח מנועי בעירה פנימית אבל המחוקקים מיאשים כל יצרן עם מחשבה כזאת.
    מזדה הפתיעה עם פיתוח הsky active x שזה מנוע "היברדי" של בנזין ודיזל מה שמראה שיש עוד מקום להתפתח.
    נניח וימציאו גם מנוע שעובד על דלק רגיל ועל בנזין ועל מה שלא תרצה ושהוא לא מזהם
    מה תעשה כשאותו משאב ייגמר? לא נראה לי שיש מלאי אינסופי של שאריות דינוזאורים בתחתיות האוקיינוסים
    דרך אגב, רוצים להתחיל מנועים עם דלק אצות,
    מתחדש, יעיל וכמעט לא מזיק
    (סליחה אם כבר דנתם בזה, לא קראתי את כל השרשור ואם דיברתם על זה אשמח לדעת באיזה עמוד כדיי שאקרא )

ציטוט נכתב במקור על ידי Vroom צפיה בהודעה
    נניח וימציאו גם מנוע שעובד על דלק רגיל ועל בנזין ועל מה שלא תרצה ושהוא לא מזהם
    מה תעשה כשאותו משאב ייגמר? לא נראה לי שיש מלאי אינסופי של שאריות דינוזאורים בתחתיות האוקיינוסים
    דרך אגב, רוצים להתחיל מנועים עם דלק אצות,
    מתחדש, יעיל וכמעט לא מזיק
    (סליחה אם כבר דנתם בזה, לא קראתי את כל השרשור ואם דיברתם על זה אשמח לדעת באיזה עמוד כדיי שאקרא )

כרגע הערכות הם שיש יותר נפט מהמחצבים הדרושים לבניית סוללות שיחליפו את כל רכבי הבערה הפנימית בעולם

Member
    כרגע הערכות הם שיש יותר נפט מהמחצבים הדרושים לבניית סוללות שיחליפו את כל רכבי הבערה הפנימית בעולם
    נקודה טובה.
    אבל הקטע זה שסוללות אפשר למחזר, זה חומר שבעזרת טכנולוגיה שתתפתח (כמו המנועים) יהיה אפשר למחזר את החומר בניגוד לחומר שמתאדה

ציטוט נכתב במקור על ידי Vroom צפיה בהודעה
    נקודה טובה.
    אבל הקטע זה שסוללות אפשר למחזר, זה חומר שבעזרת טכנולוגיה שתתפתח (כמו המנועים) יהיה אפשר למחזר את החומר בניגוד לחומר שמתאדה
    זה לא תהליך פשוט בכלל למחזר סוללת לטיום אבל אפשרי, כרגע כל מיני אחוזים של מיחזור נזרקים לאוויר וזה לא 100% ככה שבכל תהליך מיחזור אתה מאבד חומרים, בכל מקרה ברגע שיכריזו למשל שלתיום כמעט ולא בנמצא מחירי הסוללות הממוחזרות יעלה בעשרות מונים.
    לא רק אני רואה את הבעיתיות הזאת גם כל המודלים של היצרנים מראים את אותו הדבר לכן טכנולוגית תא הדלק עושה קאמבאק.

Member
    זה לא תהליך פשוט בכלל למחזר סוללת לטיום אבל אפשרי, כרגע כל מיני אחוזים של מיחזור נזרקים לאוויר וזה לא 100% ככה שבכל תהליך מיחזור אתה מאבד חומרים, בכל מקרה ברגע שיכריזו למשל שלתיום כמעט ולא בנמצא מחירי הסוללות הממוחזרות יעלה בעשרות מונים.
    לא רק אני רואה את הבעיתיות הזאת גם כל המודלים של היצרנים מראים את אותו הדבר לכן טכנולוגית תא הדלק עושה קאמבאק.
    אם אתה מתכוון לקטע כמו ה"מיראי", אז אני חושב שזו גם התשובה
    אבל אז חזרנו לנושא שזה יחליף את כל סוגי הנפט

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    עם כל הכבוד לכל חובבי הטכנולוגיה הקדמה והשינוי, המנוע החשמלי על יתרונותיו היחסיים הוא לא התשובה.
    כבר למעלה ממאה שנה מנסים לרתום אותו לעבודה ולא מצליחים, מנוע הבעירה הפנימית עשה במהלך אותם
    שנים דרך עצומה וממשיך להשתפר מרגע לדודלי, בעוד המנוע החשמלי די דורך במקום.

כנראה שלעולם לא נוכל להגיע לנהיגה במהירות האור או ליהנות ממנוע חשמלי מושלם. פשוט כי...אי אפשר.

המנוע החשמלי הלא מוצלח, תוקע התפתחויות טכנולוגיות אחרות, והוא לא הפתרון, ממשלה שתציב לנתינים שלה את
    הבררה הבלתי אפשרית הזאת תסבול והערכה שלי שמישהו הפליץ לפני כמה עשורים הוראה בהנחה שעד שההנחיה
    תגיע למימוש או הפריץ ימות או שהכלב ימות, ותגיע הטכנולוגיה לביצוע והוא טעה. עכשיו צריך לתקן את ההנחיה וזה
    מה שיהיה, כי כל דבר אחר יהיה הוראה שהציבור לא יכול לעמוד בה.
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 23-12-2020 בשעה 09:02.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    עם כל הכבוד לכל חובבי הטכנולוגיה הקדמה והשינוי, המנוע החשמלי על יתרונותיו היחסיים הוא לא התשובה.
    כבר למעלה ממאה שנה מנסים לרתום אותו לעבודה ולא מצליחים, מנוע הבעירה הפנימית עשה במהלך אותם

כנראה שלעולם לא נוכל להגיע לנהיגה במהירות האור או ליהנות ממנוע חשמלי מושלם. פשוט כי...אי אפשר.

המנוע החשמלי הלא מוצלח, תוקע התפתחויות טכנולוגיות אחרות, והוא לא הפתרון, ממשלה שתציב לנתינים שלה את
    הבררה הבלתי אפשרית הזאת תסבול והערכה שלי שמישהו הפליץ לפני כמה עשורים הוראה בהנחה שעד שההנחיה
    תגיע למימוש או הפריץ ימות או שהכלב ימות, ותגיע הטכנולוגיה לביצוע והוא טעה. עכשיו צריך לתקן את ההנחיה וזה
    בדיוק! אבל בדיוק הפוך.
    מילת הקסם הינה (עדיין) נצילות ועם כל הכבוד למנועי הבעירה הפנימית ה"מדוייקים" כדבריך של ימינו,
    המנוע החשמלי אוכל אותם בלי מלח
    מנוע מול מנוע - החשמלי לוקח ביג טיים.

השאלה היא מהיכן הדלק למנוע החשמלי המהולל או - מה הניע את הטורבינה של תחנת הכח וכמה זלג (רמז - המון) בדרך לשקע שלך בבית.
    אגב כבר טחנו (במובן אנחנו) את זה לא פעם בפורום החשמלי.

כל הטררם שאתה מדבר עליו מגיע מכת האקלים ואג'נדות מספרים כמו 21 2020 2030

גילוי נאות: אני שונא את הריח של הנבלה שלי (תערובת של שמן נוזל שרוף עם דלק) כמו שאיג'נט סמית' העביר יד על הקרחת של מורפיוס

Member

שמע, אני גם מעדיף מנוע שיורק אש ועם ריח של דלק,
    אמנם מבחינת אופנוע זה לא באמת משנה כי אופנועים הם פחות מזהמים אבל מבחינת מכוניות, משאיות ורכבות זה משהו אחר לגמרי
    מטוסים גדולים כנראה בחיים לא יהיו חשמליים (וגם הם מזהמים ברמות), אבל תראה את הסרטון הזה ובכללי לערוץ הזה יש עוד סרטונים על כל נושא החשמלי (כולל מכוניות והנושא של המטוסים)

כולם כבר יודעים שכדי להוזיז אנשים מנקודה A לנקודה B צריך לזהם את האוויר ולא משנה באיזה טכנולוגיה תשתמש.

המפחיד בכל הסיפור זה שמדינות דמוקרטיות וחופשיות מתחילות לשחק ברעיון שחופש התנועה ילקח מהציבור כולל הבחירה להביא ילדים לעולם, זה חלקית מה שעומד מאחורי הפורום הכלכלי בדאבוס.

בקיצור, העתיד הוא לא רכב חשמלי אלה איסור על החזקת רכב, טיסות לחו"ל רק אחרי אישור וועדה וניקוד סוציאליסטי לבני אדם לפי השמירה שלהם על איכות הסביבה.

משטר קומוניסטי משוכלל בתמיכה של חברות הטכנולוגיה הגדולות.

Senior Member הסמל האישי של השושנים

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    בדיוק! אבל בדיוק הפוך.
    מילת הקסם הינה (עדיין) נצילות ועם כל הכבוד למנועי הבעירה הפנימית ה"מדוייקים" כדבריך של ימינו,
    המנוע החשמלי אוכל אותם בלי מלח
    מנוע מול מנוע - החשמלי לוקח ביג טיים.

השאלה היא מהיכן הדלק למנוע החשמלי המהולל או - מה הניע את הטורבינה של תחנת הכח וכמה זלג (רמז - המון) בדרך לשקע שלך בבית.
    אגב כבר טחנו (במובן אנחנו) את זה לא פעם בפורום החשמלי.

כל הטררם שאתה מדבר עליו מגיע מכת האקלים ואג'נדות מספרים כמו 21 2020 2030

גילוי נאות: אני שונא את הריח של הנבלה שלי (תערובת של שמן נוזל שרוף עם דלק) כמו שאיג'נט סמית' העביר יד על הקרחת של מורפיוס
    לא אמרתי שאין יתרונות למנוע חשמלי הטענה שלי שהוא לא מתפתח מספיק מהר ביחס להגבלות והוא גם לא יצליח לעשות את זה בעתיד.

לכן:

או שההנחיות ישונו כי הציבור לא יכול לעמוד בהם.

או שתפותח טכנולוגיה אחרת.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

לא אמרתי שאין יתרונות למנוע חשמלי הטענה שלי שהוא לא מתפתח מספיק מהר ביחס להגבלות והוא גם לא יצליח לעשות את זה בעתיד.

לכן:

או שההנחיות ישונו כי הציבור לא יכול לעמוד בהם.

או שתפותח טכנולוגיה אחרת.
    תפריד בין מנוע חשמלי לרכב חשמלי.
    מנוע חשמלי כמנוע הרבה יותר טוב ממנוע בעירה פנימית וככזה הוא מפותח מאד.
    רכב חשמלי זה מנוע חשמלי כולל יחידת איחסון האנרגיה ושם המצב על הפנים ודורש פיתוחים מסיבים ולא פיתוח של הקיים רק יותר גדול.

Senior Member
    זורק מספרי אצבע - נניח שמנועי בעירה פנימית לתעבורה השתפרו מבחינת זיהום ב 70% (מהגבוה) תוך 120 שנה.
    אם מנועים חשמליים לתעבורה שיפרו טווחים ב 50% תוך 10 שנים החשמל כנראה ינצח.
    אני לא מתלהב מהרעיון של אופנוע חשמלי אבל גם לא מזדעזע מהעניין.
    שיפור של 50% בשנה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    זורק מספרי אצבע - נניח שמנועי בעירה פנימית לתעבורה השתפרו מבחינת זיהום ב 70% (מהגבוה) תוך 120 שנה.
    אם מנועים חשמליים לתעבורה שיפרו טווחים ב 50% תוך 10 שנים החשמל כנראה ינצח.
    אני לא מתלהב מהרעיון של אופנוע חשמלי אבל גם לא מזדעזע מהעניין.
    שיפור של 50% בשנה.
    צריך להטעין את המצברים באנרגיה לא? האנרגיה הירוקה זה בולשיט אחד גדול אבל בכל מקרה גם התחזיות של גרטה לא עומדות לקרות אז יעברו לחשמל ויחשבו שבגלל זה העולם ניצל למרות שהוא מעולם לא היה בסכנה.

Banned
    גרטה עשתה הסבה ליועצת קוביד רקומר