ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
כל מילה בסלע!
עם זאת, יש כאן קהל שידבוק במנוע הבעירה הפנימית גם אם תחליף להם את הפיאסטה בטסלה. טסלה זה חרא כי אין פיצוצים בצילינדר.
הקהל הזה יבכה כל יומיים על מחירי טיפולים ומוסכים. כשתסביר להם שבעתיד (הלא רחוק) הרבה מהטיפולים יסתכמו בחיבור למחשב והורדת firmware חדש הם יגידו שאתה הוזה. כשתסביר שכל העולם הולך ויילך לכיוון הזה ואין מנוס מכך ובסוף יהיו עמדות טעינה פזורות בכל חור יגידו לך שאתה חי בסרט מדע בדיוני.
כשתסביר שמניעת התפשטות הגזים הנוצרים מתהליך ייצור סוללות זהו תהליך יותר פשוט ואפשרי למפעל מרוכז מאשר למנוע פליטת גזים מכל הרכבים יגידו לך שאין לך מושג מה אתה מדבר וגם "כולה קצת גזי פליטה מהמנוע, מה אתה, כוסית?"

כן, גם אני אוהב מנועי בעירה פנימית, גם אני אוהב אופנועים ויודע לטפל בהם. אך בגילי המופלג אני מנסה לא להיות עתיק עקשן ולהתרפק על העבר. העבר בעבר. ההווה הולך לעבר העתיד אז למה לא לנסות ללכת עם העתיד? הרי למנוע את זה אי אפשר.

שנאמר:" if you can't beat them join them"
רוב הטכנולוגיות התקבלו לרוב בזרועות פתוחות, שהקולנוע הגיע הביתה אנשים קנו ועדיין קונים מערכות שמע ומסכים גדולים חוץ מכמה כמו השושנים אף אחד לא אומר "אני מעדיף ללכת לקולנוע מאשר לקנות מערכת קולנוע ביתי"
אותו הדבר עם הסמארט פון, אנשים עמדו בתור כדי לקנות אחד ואף אחד לא אמר אני מעדיף לשחק סנייק בנוקיה שלי.
אבל שים לב שזה לא קורה עם הרכב החשמלי, כדי שטכנולוגיה אחת תחליף השניה הטכנולוגיה החדשה צריכה להיות טובה יותר ושימושית יותר מהקיימת ואז לא צריך לסבסד ולהכריח, אנשים כבר ירוצו לקנות.