נראה שיש תחנות גפ"מ מצומת גומא ועד אילת -
https://www.doralongas.co.il/מרכזי-תדלוק-בגז
אם כבר מדברים על התחממות גלובלית , מנועי הבעירה הפנימית לא לבד,
תעשיית הבשר אחראית ללא מעט גזי חממה
תחשבו על זה שאתם אוכלים את הסטייק הבא..
Sent from...
לכל אלו שחושבים שיש יותר מדי אנשים בכדור, שיתחילו בדילול של עצמם.
אני חושב שיש יותר מדי אנשים בכדור. מה לעשות?
הפתרון הוא במילא לא ריאלי אז לא אכפת לי לכתוב את זה.
ממה אתה כל כך מתרגש? אלו דיבורים באוויר.
לא, לא מצפה מאף אחד להרוג את עצמו.
אבל כל אלו שבוכים שיש יותר מדי אנשים על הכדור עדיין משריצים ילדים. אז אולי שלפחות לא יהיו צבועים ולא ישריצו איזה ילד או שתיים?
אני לא חושב שיש יותר מדי או פחות מדי אנשים כי אני לא מדען, והתואר שלי הוא במדעי הוויסקי.
אבל להגיד שהטכנולוגיה והרפואה גרמו ליותר מדי אנשים? מוזר. זאת אומרת שהאם רק מי שיש לו כסף והרבה ממנו ניתן לו רפואה? (השיטה האמריקאית)
או אולי לאפריקנרים שמביאים 10 ילדים נשאיר אותם למות מאיידס?
או אופציה קצת יותר טובה - נמצא דרך לייעל תהליכי ייצור של מזון ותחבורה ואז אולי הכדור לא יתחמם כ"כ עד שהוא בעצם יקפא ויטבע?
בכל מקרה אני לא בוכה על זה, מתעלם מזה כמו שאני מתעלם מהמוות של עצמי, יש דברים שאין לאנושות שליטה בהם.
כמו שראינו עם כל הבולשיט של החשמל, שאתה לקח משהוא מצד אחד אז חסר בצד השני ולא משנה מה תעשה זה יבוא לך בהפוכה.
ככה גם עם תעשיית הבשר, תבטל אותה ותגרום לבעיה מאובר גידולי אוכל, תמצא איך להאכיל את העולם בלי זיהום קרבון אז כנראה תזהם בצורה אחרת, אנחנו במין מעגל קסמים שאי אפשר לצאת ממנו אז חבל להתאמץ עדיף לרכב
אכן יש יותר מדי אנשים על הכדור, בן הלא משחיז, אם תרצה או אם לא. וכן האיידס, הצונאמי, מלחמות האזרחים ועכשיו הוירוס, עושים את עבודת הדילול. כרגע עדיין לא מספיק, אבל לטעמי בלי להסתמך על נתונים, יותר הימור והערכה גסה, נראה שכ-30% מאוכלוסיית העולם תיכחד בעקבות הוירוס, בצורה ישירה וגם בצורה עקיפה. יכול להיות שזה ישפר את מצב הכדור
כרגע הוירוס לכאורה הרג 0.1% מתושבי כדור הארץ ומכוון שהוא הורג לרוב אנשים זקנים נשים צעירות עדיין יולדות ילדים ומאכלסות את כדור הארץ.
אין שום אינדיקציה שזה אי פעם יגיע ל30 אחוז וגם לא 3 אחוז.
אין שום אינדיקציה שהקורונה תוזיז במשהוא את מספר המתים השנתי.
בארצות הברית תוחלת החיים היא 78 בממוצע בזמן שהגיל הממוצע של נפטרי הקורונה עומד גם הוא על 78 לכן בארצות הברית כמו בישראל אין עליה מיוחדת בתמותה השנתית.
בדיוק אתמול התגלו 60000 מיקרי מוות שרשומים כקורונה אבל במציאות אלו אנשים שמתו מירי, דקירה או סתם התאבדו, אחרי שהם מתו מצאו שהיה להם קורונה ורשמו את זה כמוות מקורונה.