ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
עם כל הכבוד לכל חובבי הטכנולוגיה הקדמה והשינוי, המנוע החשמלי על יתרונותיו היחסיים הוא לא התשובה.
כבר למעלה ממאה שנה מנסים לרתום אותו לעבודה ולא מצליחים, מנוע הבעירה הפנימית עשה במהלך אותם
שנים דרך עצומה וממשיך להשתפר מרגע לדודלי, בעוד המנוע החשמלי די דורך במקום.

כנראה שלעולם לא נוכל להגיע לנהיגה במהירות האור או ליהנות ממנוע חשמלי מושלם. פשוט כי...אי אפשר.

המנוע החשמלי הלא מוצלח, תוקע התפתחויות טכנולוגיות אחרות, והוא לא הפתרון, ממשלה שתציב לנתינים שלה את
הבררה הבלתי אפשרית הזאת תסבול והערכה שלי שמישהו הפליץ לפני כמה עשורים הוראה בהנחה שעד שההנחיה
תגיע למימוש או הפריץ ימות או שהכלב ימות, ותגיע הטכנולוגיה לביצוע והוא טעה. עכשיו צריך לתקן את ההנחיה וזה
מה שיהיה, כי כל דבר אחר יהיה הוראה שהציבור לא יכול לעמוד בה.
ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
בדיוק! אבל בדיוק הפוך.
מילת הקסם הינה (עדיין) נצילות ועם כל הכבוד למנועי הבעירה הפנימית ה"מדוייקים" כדבריך של ימינו,
המנוע החשמלי אוכל אותם בלי מלח
מנוע מול מנוע - החשמלי לוקח ביג טיים.

השאלה היא מהיכן הדלק למנוע החשמלי המהולל או - מה הניע את הטורבינה של תחנת הכח וכמה זלג (רמז - המון) בדרך לשקע שלך בבית.
אגב כבר טחנו (במובן אנחנו) את זה לא פעם בפורום החשמלי.

כל הטררם שאתה מדבר עליו מגיע מכת האקלים ואג'נדות מספרים כמו 21 2020 2030

גילוי נאות: אני שונא את הריח של הנבלה שלי (תערובת של שמן נוזל שרוף עם דלק) כמו שאיג'נט סמית' העביר יד על הקרחת של מורפיוס
לא אמרתי שאין יתרונות למנוע חשמלי הטענה שלי שהוא לא מתפתח מספיק מהר ביחס להגבלות והוא גם לא יצליח לעשות את זה בעתיד.

לכן:

או שההנחיות ישונו כי הציבור לא יכול לעמוד בהם.

או שתפותח טכנולוגיה אחרת.