עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 57

אשכול: מסתבר שבישראל צריך רישיון כדי להחזיק כלב...

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    כשחושבים על זה, קיצוץ האפרכסת העליונה לא פוגעת בבני אדם, זה נראה מגניב לאללה, ולחובשי קסדה זה יכול להיות ממש נוח.
    אז אולי נתחיל בטרנד כזה? מי מתנדב?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    זה כן פוגע.

גם אצל כלבים זה פוגע,
    אלא מה?
    כשכלב מיועד לקרבות זה חסרון. ומכאן כל הסיפור

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה

מה הקשר בין הסרת שיער למה שרשמת?
    מי שהולך להסיר שיער בלייזר עושה את זה על דעת עצמו וגם משלם על זה הון של כסף.
    הוא לא עושה את זה לא בגלל שהבעלים שלו אונס אותו לעשות את זה.
    .
    תלוי למי אתה נשוי

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    כשחושבים על זה, קיצוץ האפרכסת העליונה לא פוגעת בבני אדם, זה נראה מגניב לאללה, ולחובשי קסדה זה יכול להיות ממש נוח.
    אז אולי נתחיל בטרנד כזה? מי מתנדב?
    צחוק בצד, האפרכסת בבני אדם היא מיותרת לחלוטין והתיאוריה הרווחת במדענים שמתעסקים באבולוציה היא שתוך X זמן אנחנו "נאבד" את החלק הזה בגוף.
    חיות (כמו כלבים לדוגמה) משתמשים באפרכסת שלהם על מנת להתמקד בצלילים מסוימים או כיוון הצליל.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    שהכלב שלך (ואני מקווה שלא יהיה לך אחד) יילמד לדבר, תשאל אותו אם הוא רוצה אוזניים קצוצות וזנב חתוך.
    מבטיח לך שכנראה תקבל תשובה שלילית חזקה.
    עד אז, אין לכלב יכול דיבור או החלטה אז הוחלט שזה לא חוקי שאידיוטים יעשו להם מה שהם רוצים בלי השלכות.

לא ברור מה קשור טבעונות לעניין.
    בעלי חיים הם שווי ערך למרות שנוח לנו לחשוב שלא.
    הקשר הרגשי בין כלבים ובני אדם הוא בהרבה מקרים חזר יותר מקשר רגשי בין שני בני אדם.
    אתה לא מעוניין "ליפול" לטרנד הזה? נהדר, אל תאמץ כלב אבל תפסיק לדבר שטויות.
    ואם כבר השוות ברית, הסרת העורלה אינה פוגעת בתפקוד בשום צורה (נעזוב כרגע את הצד המוסרי של העניין).
    כלבים משתמשים באפרכסת של האוזניים שונה מבני אדם ולכן חיתוך האפרכסת פוגע בתפקוד של האוזניים.
    הזנב של הכלב משמש להמון דברים (יציבות, הבעת רגשות).
    מציע לך ללכת לחקור קצת לפני שאתה רושם שטויות.

בנימה אישית, מעניין לראות איך מישהו שנשמע מאוד מקצועי בתחום (דו גלגלי וכו') אחד נשמע כמו הדיוט ממוצע שרוצה דוברמן קצוץ אוזניים וזנב כי זה מגניב.
    הכלב לא ילמד לדבר, כי הוא כלב ולא בן אדם.
    ואם הבן שלי בגיל 8 ימים היה יודע לדבר, אני מאמין שהוא לא היה רוצה לעשות ברית מילה, כי כנראה שזאת חוייה פחות כיפית מלמצוץ ציצי.
    זכותי כהורה להחליט בשבילו בשלב הזה של החיים, וכשהוא יהיה בוגר - הוא יסכים איתי... או שלא.

בעלי חיים הם לא שווי ערך לבני אדם. אתה יכול לטעון את זה עד מחרתיים כאילו שזאת עובדה מוגמרת, ולא תצליח לשכנע אותי.
    אם אתה טוען שקיצוץ אוזניים מקצועי בדוברמנים פוגע בתפקוד - אתה מוזמן להוכיח את זה ע"י מקורות מהימנים. כנ"ל לגבי הזנב. ממה שקראתי - הזנב דווקא עלול לייצר בעיה, וקרו מקרים שהכלבים בנ"ל שברו אותו במקרה שהוא לא קוצץ. זה שאני לא מתימר לדר על כלבים באותה רמת בטחון שבה אני מדבר על אופנועים - זה לא אומר שלא קראתי ולא התעניינתי, זה רק אומר שאני מודע לזה שרמת הידע המקצועי שלי בנושא לא מספיק גבוהה, ואני לא אוהב לדבר שטויות.

בנימה אישית, מדהים אותי איך למרות שקיימת היכרות בינינו לרמה כלשהי, וההבנה שאתה לא מדבר עם מטומטם - אתה (ורבים אחרים) לא מסוגלים להתמודד עם זה שראיית העולם שלי מתנגשת עם ראיית העולם שלכם. אתם מנסים פשוט לבטל את ראיית העולם שלי כאחת שאין לה זכות קיום, למרות שלא שמעתי עדיין כמעט אף טיעון רציני כנגד הטיעונים שלי. ולא, טיעון של "אם הכלב היה מדבר" הוא לא טיעון רציני מבחינתי. גם השוואות לבני אדם זה לא טיעון מבחינתי, סורי.
    בקיצור, פלורליזם מערבי נאור במיטבו. מותר להציג כל דעה, כל עוד היא נמצאת בטווח ה"מקובל". אם היא לא בטווח הזה - אתה פאשיסט, חשוך ופרימיטיבי.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Banned
    (אני יודע שאף אחד לא קורא את דברי ודעתי לא נחשבת)
    בקיצור - כלב? כמו שיצא מהמפעל OEM בלי אפטר מארקט
    לכלבים גדולים יש לב גדול
    (גם אשכים גדולים אבל אני לא הומופוב)

אני? אחרי הדני שסיפרתי לכם עליו והרדמתי (וקברתי בחוף פלמחים מול הים) לקחתי החלטה לא לגדל עוד כלב.
    שיברון הלב (בהרדמה שלו. או כל פרידה אחרת) לא שווה את זה

בנוסף אם כבר אני מתערב ומשתף את פנינות החוכמה שלי -
    קחו סרט טוב.
    נזכרתי בו בקונטקסט של הדיון כי יש בו כלבה
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 07-10-2020 בשעה 14:49.

Senior Member
    בעלי חיים הם לא שווי ערך לבני אדם. אתה יכול לטעון את זה עד מחרתיים כאילו שזאת עובדה מוגמרת, ולא תצליח לשכנע אותי.
    אם אתה טוען שקיצוץ אוזניים מקצועי בדוברמנים פוגע בתפקוד - אתה מוזמן להוכיח את זה ע"י מקורות מהימנים. כנ"ל לגבי הזנב. ממה שקראתי - הזנב דווקא עלול לייצר בעיה, וקרו מקרים שהכלבים בנ"ל שברו אותו במקרה שהוא לא קוצץ. זה שאני לא מתימר לדר על כלבים באותה רמת בטחון שבה אני מדבר על אופנועים - זה לא אומר שלא קראתי ולא התעניינתי, זה רק אומר שאני מודע לזה שרמת הידע המקצועי שלי בנושא לא מספיק גבוהה, ואני לא אוהב לדבר שטויות.
    הזנב של הכלב (כמו הרבה חיות אגב) משמש לצורך תקשורת מצד אחד ואיזון מהצד השני.
    אם אתה לא יודע, הזנב הוא המשך ישיר של חוליות הגב.
    אפרכסת האוזן כפי שרשמתי משתמשת תפקיד חשוב אצל הכלבים בפעולת חוש השמע. האפרכסת, הבנויה מסחוס גמיש, מסייעת להגברה ולקליטה של גלי הקול. בנוסף, תנועות האפרכסת ממלאות תפקיד מפתח באיתור מקומו של מקור הקול או בצליל במרחב. למרבית היונקים יש אפרכסת אוזן מפותחת היטב.

ואם נשווה לברית מילה, חיתוך העורלה לא פוגם בתפקוד או ההנאה המינית (יש מחקרים שאף אומרים אחרת, שזה בריא יותר).
    קיצוץ אוזניים וזנב פוגע באיכות החיים של הכלב מבחינה רגשית ומבחינה תפקודית.
    הייתי מצפה מאדם כמוך להבין זאת.

הזנב דווקא עלול לייצר בעיה, וקרו מקרים שהכלבים בנ"ל שברו אותו במקרה שהוא לא קוצץ
    זה שווה ערך שאני אגיד לך:"היד שלך יכולה להישבר במהלך החיים, בוא נוריד לך אותה".

התמודד עם זה שראיית העולם שלי מתנגשת עם ראיית העולם שלכם. אתם מנסים פשוט לבטל את ראיית העולם שלי כאחת שאין לה זכות קיום, למרות שלא שמעתי עדיין כמעט אף טיעון רציני כנגד הטיעונים שלי
    ראיית עולם שמעודדת פגיעה בחסרי ישע אכן אין לה זכות קיום.

Member הסמל האישי של tree
    הזנב של הכלב (כמו הרבה חיות אגב) משמש לצורך תקשורת מצד אחד ואיזון מהצד השני.
    אם אתה לא יודע, הזנב הוא המשך ישיר של חוליות הגב.
    אפרכסת האוזן כפי שרשמתי משתמשת תפקיד חשוב אצל הכלבים בפעולת חוש השמע. האפרכסת, הבנויה מסחוס גמיש, מסייעת להגברה ולקליטה של גלי הקול. בנוסף, תנועות האפרכסת ממלאות תפקיד מפתח באיתור מקומו של מקור הקול או בצליל במרחב. למרבית היונקים יש אפרכסת אוזן מפותחת היטב.

ואם נשווה לברית מילה, חיתוך העורלה לא פוגם בתפקוד או ההנאה המינית (יש מחקרים שאף אומרים אחרת, שזה בריא יותר).
    קיצוץ אוזניים וזנב פוגע באיכות החיים של הכלב מבחינה רגשית ומבחינה תפקודית.
    הייתי מצפה מאדם כמוך להבין זאת.

זה שווה ערך שאני אגיד לך:"היד שלך יכולה להישבר במהלך החיים, בוא נוריד לך אותה".

ראיית עולם שמעודדת פגיעה בחסרי ישע אכן אין לה זכות קיום.
    אני דווקה שמעתי אחרת על ברית מילה
    https://www.google.com/amp/s/www.haa...ZINE-1.8222506
    אשמח לראות את המחקר שאומר שאין הבדל

אני מכיר את העובדות על הזנב והאוזניים של כלבים ושמעתי את השמועה שכלבים עושים נזק לעצמם עם הזנב. תכלס לא מאמין לדבר הזה של נזק לזנב. הייתי עם מספיק כלבים ואף פעם לא ראיתי כלב שעושה לעצמו נזק בזנב.

אני כן חושב שאם כל האהבה שלי לכלבים, כלב הוא לא בן אדם (עדיין לא שמעתי על מישהו שהציל את הכלב שלו במקום את הילד שלו), לאנשים שונים יש צפיות שונות מהכלב שלהם ואנחנו לא יכולים לבוא לכל האיכרים ולהגיד להם על תתייחסו לכלבים שלכם ככלב עבודה.

אחרי כל זה קצת צביעות מצידי. מה שהציק לי מכל מה שנרשם זה לא לקחת כלב מסויים בגלל שיש עוד 3 כאלה ברחוב. כיוון שאתה לא לוקח כלב עבודה נראה לי שזה מצביע על הלך רוח לא נכון יותר משאר הדברים שנאמרו.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    אני דווקה שמעתי אחרת על ברית מילה
    https://www.google.com/amp/s/www.haa...ZINE-1.8222506
    אשמח לראות את המחקר שאומר שאין הבדל

אני מכיר את העובדות על הזנב והאוזניים של כלבים ושמעתי את השמועה שכלבים עושים נזק לעצמם עם הזנב. תכלס לא מאמין לדבר הזה של נזק לזנב. הייתי עם מספיק כלבים ואף פעם לא ראיתי כלב שעושה לעצמו נזק בזנב.

אני כן חושב שאם כל האהבה שלי לכלבים, כלב הוא לא בן אדם (עדיין לא שמעתי על מישהו שהציל את הכלב שלו במקום את הילד שלו), לאנשים שונים יש צפיות שונות מהכלב שלהם ואנחנו לא יכולים לבוא לכל האיכרים ולהגיד להם על תתייחסו לכלבים שלכם ככלב עבודה.

אחרי כל זה קצת צביעות מצידי. מה שהציק לי מכל מה שנרשם זה לא לקחת כלב מסויים בגלל שיש עוד 3 כאלה ברחוב. כיוון שאתה לא לוקח כלב עבודה נראה לי שזה מצביע על הלך רוח לא נכון יותר משאר הדברים שנאמרו.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
    אחפש את המחקר.
    אין לי שום בעיה עם בן אדם שאומר "כלב זה לא בן אדם בעיניי", זאת טענה לגיטימית.
    מפה ועד לחתוך להם אוזניים וזנב המרחק גדול.
    כל הטיעונים בעד הם טיעונים של הצדקה (כלב בלי זנב לא יכול להראות שהוא כנוע) במקרה הטוב או ממש אידיוטים במקרה הרע (ראה ערך הזנב יכול להישבר).

Senior Member
    קקטוב. גדלתי עם כלבים, אני אוהב כלבים וכלבים אוהבים אותי אבל ב 30 שנים האחרונות אני עם חתולים.
    מחבב את הגזעים הגדולים (ויסלה, האסקי ודני) מאשר קטנים אבל בגלל שהם צריכים לעבוד כל יום שעה עד שלוש כדי להישאר שפויים אני לא קונה כלב.
    על ילדים בקטע הזה אי אפשר לסמוך ולאף מבוגר מסביבי אין שעתיים פנויות לשחק ולהריץ כלב, כל יום. מה שקורה בדרך כלל שאנשים קונים רועה בלגי או גרמני ולא מצליחים לספק את הדרישות וחלק גדול מהכלבים שגם ככה לא בדיוק עמידים לאורך שנים מקבלים גם שריטות ונראים אומללים למדי. לגבי קיצוץ זנב- אני לא מדבר על הכאב שבתהליך כי גם בסירוס ועיקור יש כאב וכנראה גדול לא פחות ולא אכפת לי מה PC. אני פשוט לא מכאיב לייצור חי ללא סיבה ממש טובה. אסתטיות כסיבה, בעיני רוב האנשים לא מצדיקה את הפעולה. מכאן הגיעה החקיקה. לפני שעתיים לראשונה דיברתי עם אישתי על האפשרות להביא כלב. היא חושבת על זה- אני כבר החלטתי
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    הכלב לא ילמד לדבר, כי הוא כלב ולא בן אדם.
    ואם הבן שלי בגיל 8 ימים היה יודע לדבר, אני מאמין שהוא לא היה רוצה לעשות ברית מילה, כי כנראה שזאת חוייה פחות כיפית מלמצוץ ציצי.
    זכותי כהורה להחליט בשבילו בשלב הזה של החיים, וכשהוא יהיה בוגר - הוא יסכים איתי... או שלא.

בנימה אישית, מדהים אותי איך למרות שקיימת היכרות בינינו לרמה כלשהי, וההבנה שאתה לא מדבר עם מטומטם - אתה (ורבים אחרים) לא מסוגלים להתמודד עם זה שראיית העולם שלי מתנגשת עם ראיית העולם שלכם. אתם מנסים פשוט לבטל את ראיית העולם שלי כאחת שאין לה זכות קיום, למרות שלא שמעתי עדיין כמעט אף טיעון רציני כנגד הטיעונים שלי. ולא, טיעון של "אם הכלב היה מדבר" הוא לא טיעון רציני מבחינתי. גם השוואות לבני אדם זה לא טיעון מבחינתי, סורי.
    בקיצור, פלורליזם מערבי נאור במיטבו. מותר להציג כל דעה, כל עוד היא נמצאת בטווח ה"מקובל". אם היא לא בטווח הזה - אתה פאשיסט, חשוך ופרימיטיבי.
    אם אתה רוצה תחתוך לעצמך אתה ז%%=$ כי זה מיותר לך, להשתין אתה יכול בשקית, ולצורכי רבייה אפשר תרומת זרע, על הדרך תחתוך גם את האפרכסת אני אממן לך מכשיר שמיעה.
    אני אוכל פרות בתיאבון ויעיד ה600, אבל לא מסוגל להבין פרוות ולחתוך כלבים כדי שזה יראה לך יפה בעין. מצטער.
    הילד שלך אם היה שואל אותך אולי היה רוצה ציצי ולא ברית, אבל אתה בחרת בשבילו, וגם החלטת שכרגע אתה יודע יותר טוב ממנו מה עדיף לו, וכל זה כי החוק נתן לך את האופציה. אחרת לא בטוח בכלל.
    היו לי לזמן קצר 2 דוברמנים זכר ונקבה, לא עלה בדעתי לחתוך להם כלום, לחבר שלי יש דוברמן גם לא חתוך. הזנב עוד לא שבור, והאוזן שומעת מצוין.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ...כלב הוא חיה שהאדם יצר... ומשורש "יצר", התוצאה היא "מוצר".
    אתה יודע שגם אותך יצרו? ואכן, עד לפני שנים לא רבות היית רכוש פרטי של ההורים שלך. לפני 40 שנה יכלו להפליק לך חופשי (עם מקל), לפני 100 לחתן אותך בגיל 8 ולפני 200 שנה למכור אותך לעבדות בעבור חופן זוזים. למזלינו המהפיכה הדמוקרטית בשיאה. נשים קיבלו זכויות, ילדים מקבלים זכויות וכגם בעלי חיים. זה לא אומר שהם שווי זכויות לבני אדם, ממש לא, אבל בהחלט לחשוב שמותר להתעלל בהם בלי חשבון זו מחשבה שעוברת מהעולם המודרני. יש מדינות בהן זה עוד מותר, לרוב גם אפשר למכור בהן ילדים לעבדות וכו'.

רועה גרמני יכול להיות כלב מושלם עבורי - קל לחינוך ויחסית סלחן לטעויות של מתחילים
    אני עדיין נושא צלקות מלפני כ-39 שנים מכלב הרועים הגרמני המשפחתי שלנו. כלב שגדל בבית, לא אומן לתקיפה, לא התעללתי בו מעולם ולפי חוות הדעת של המומחים הוא פשוט קינא בזה שאבא שלי מעדיף אותי על פניו אז הוא ניסה לאכול אותי. כל הכלבים הגזעיים הם או חולניים בגוף או בנשמה. רק כלב מעורב.

מחקרים שמחקרים. שירת איתי בצבא עולה חדש מברה"מ שעבר ברית אחרי שכבר היה בעל ניסיון מיני. לא, זה לא אותו דבר. אני מקווה שבעתיד ימצאו דרך אחרת לפרש את ברית אברהם אבינו והטקס האכזרי הזה יחלוף מהעולם.

בואו נספים את הדיון קצת...
    הסיבה היחידה שבגללה הילדים שלי עברו ברית מילה (אצל אורולוג ילדים שגם עושה הון מהצד בתור מוהל, ועם הרדמה מקומית) היא כדי שלא יצחקו עליהם בגן/בי"ס/צבא כי "יש להם פיפי מוזר". לא דת, ובטח לא לחץ חברתי. נטו טובת הילד (אבל מהסיבות הכי עקומות).
    עצוב, אבל זה המצב.
    את כל התיאוריות על הגיינה וכר לזיהומים אפשר לזרוק לפח ברגע שאנשים התחילו לרחוץ את עצמם באופן קבוע ולדאוג להגיינה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    בואו נספים את הדיון קצת...
    הסיבה היחידה שבגללה הילדים שלי עברו ברית מילה (אצל אורולוג ילדים שגם עושה הון מהצד בתור מוהל, ועם הרדמה מקומית) היא כדי שלא יצחקו עליהם בגן/בי"ס/צבא כי "יש להם פיפי מוזר". לא דת, ובטח לא לחץ חברתי.
    כרגע תארת לחץ חברתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk