הזנב של הכלב (כמו הרבה חיות אגב) משמש לצורך תקשורת מצד אחד ואיזון מהצד השני.בעלי חיים הם לא שווי ערך לבני אדם. אתה יכול לטעון את זה עד מחרתיים כאילו שזאת עובדה מוגמרת, ולא תצליח לשכנע אותי.
אם אתה טוען שקיצוץ אוזניים מקצועי בדוברמנים פוגע בתפקוד - אתה מוזמן להוכיח את זה ע"י מקורות מהימנים. כנ"ל לגבי הזנב. ממה שקראתי - הזנב דווקא עלול לייצר בעיה, וקרו מקרים שהכלבים בנ"ל שברו אותו במקרה שהוא לא קוצץ. זה שאני לא מתימר לדר על כלבים באותה רמת בטחון שבה אני מדבר על אופנועים - זה לא אומר שלא קראתי ולא התעניינתי, זה רק אומר שאני מודע לזה שרמת הידע המקצועי שלי בנושא לא מספיק גבוהה, ואני לא אוהב לדבר שטויות.
אם אתה לא יודע, הזנב הוא המשך ישיר של חוליות הגב.
אפרכסת האוזן כפי שרשמתי משתמשת תפקיד חשוב אצל הכלבים בפעולת חוש השמע. האפרכסת, הבנויה מסחוס גמיש, מסייעת להגברה ולקליטה של גלי הקול. בנוסף, תנועות האפרכסת ממלאות תפקיד מפתח באיתור מקומו של מקור הקול או בצליל במרחב. למרבית היונקים יש אפרכסת אוזן מפותחת היטב.
ואם נשווה לברית מילה, חיתוך העורלה לא פוגם בתפקוד או ההנאה המינית (יש מחקרים שאף אומרים אחרת, שזה בריא יותר).
קיצוץ אוזניים וזנב פוגע באיכות החיים של הכלב מבחינה רגשית ומבחינה תפקודית.
הייתי מצפה מאדם כמוך להבין זאת.
זה שווה ערך שאני אגיד לך:"היד שלך יכולה להישבר במהלך החיים, בוא נוריד לך אותה".הזנב דווקא עלול לייצר בעיה, וקרו מקרים שהכלבים בנ"ל שברו אותו במקרה שהוא לא קוצץ
ראיית עולם שמעודדת פגיעה בחסרי ישע אכן אין לה זכות קיום.התמודד עם זה שראיית העולם שלי מתנגשת עם ראיית העולם שלכם. אתם מנסים פשוט לבטל את ראיית העולם שלי כאחת שאין לה זכות קיום, למרות שלא שמעתי עדיין כמעט אף טיעון רציני כנגד הטיעונים שלי