מעולה. לדעתי הוא היה צריך להגיע עם רצועה (יש קיט שממיר לרצועה, אגב, לפחות ל-NC).
מתי נראה בולם הפוך וקפיצה בכמה סוסים צפונה ב-NC החביב שלנו? להקפיץ אותו לאזור ה-60 סוסים יקרב אותו לתחרות מבחינת ביצועים, ויכול לסגור פינה לאלו שחסר להם קצת כח.
בהונדה חושפים את הפורצה 750 - עם מנוע טווין מקבילי וגיר DCT, ועם שפע אלקטרוניקה ואבזור; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...7%d7%93%d7%a9/
![]()
מעולה. לדעתי הוא היה צריך להגיע עם רצועה (יש קיט שממיר לרצועה, אגב, לפחות ל-NC).
מתי נראה בולם הפוך וקפיצה בכמה סוסים צפונה ב-NC החביב שלנו? להקפיץ אותו לאזור ה-60 סוסים יקרב אותו לתחרות מבחינת ביצועים, ויכול לסגור פינה לאלו שחסר להם קצת כח.
למה רצועה? רק בגלל שאין צורך לשמן?
שרשרת לא מחזיקה יותר?
אם היו מוציאים את הכלי הזה לפני שנה וחצי הייתי קופץ עליו. הnc פחות טוב באחסון ולא נוח להסתובב עם הארגזי צד. (אני בלי אחורי)
אני על NC שנה וחצי, לפני זה היה בורגמן שאפשר להכניס גופה של מאותגר גובה/ילד בתא מטען. כן, האחסון חסר לי.
אז מה ההבדל בינו לבין ה-X-ADV?
קיט המרה עולה בסביבות 1000 יורו, קיטים כאלו קיימים עוד מ2004 וכנראה המחיר הבריח קונים
לא ברור למה לקטנוע הזה הם שמים שני דיסקים מאחורה ולאנסי לא. ( חוץ מזה שהם יודעים שהעבודה המשמעותית בחייו של הקטנוע הזה היא להשפיל טילערסים ברמזורים )