ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
מודה שאני לא מבין את ההתלהבות ממאזדה 3. נהגתי על הגירסה הראשונה לא מעט וקצת על השניה. אוטו משפחתי בסיסי עם מתלים ומושב קשים למדי. אחלה מנוע אבל זה פשוט לא מעניין כי כל רכב משפחתי עולה לירושלים על 120. היה לי את ה 323 F שהיתה באמת זריזה וכיפית לנהיגה. כיום אני מעדיף בטוחות ומרווחות אבל מאז אפרכשד אישתי קובעת. עוד לא הבנתי מדוע להתעקש על ידני כי הפער בצריכת הדלק בנסיעות ארוכות בטלות בשישים.
1. המזדה F323 הייתה "כבש בעור זאב" ואני מצטט את ירחוני הרכב של אז שקטלו אותה שור על ירך.
2. מטרת הגיר הידני היא לא רק ספורטיביות (כבודה במקומה מונח) או חיסכון אלה דווקא האהבה של הג'ינג'ית ושלי לגיר שמחייב התעסקות.
3. את הבאלנו קנינו חדשה מהסוכנות בחודש הראשון של שנת 2017 היום היא על כמעט 120000 ק"מ תעשו חשבון כמה הג'ינג'ית נוסעת.
4. מילה טובה הרכב מקבל טיפולי שוטפים בזמן וטרם הוחלף בה דבר כולל רפידות בלם שעדיין במצב מצוין. פעמים נורה ראשית קודן שנשבר
וזהו.
5. לא ניתן למצוא רכב ידני מעבר לדאסטר שעלול להימצא כלא מספיק לנסיעות בדד ארוכות של הג'ינג'ית בשעות לא שעות.
6. בארה"ב נמכרות בעיקר התיבות האוטומטיות קח שיבוא משם בעייתי משהו.
7. אני התייאשתי ורציתי לפנק אותה ברכב עם חבילת מולטימדיה משוכללת וסביבת נהג הנוחה ומפוארת, אולם היא לא מוותרת.

בעסה!