נו באמת.
אני רוצה לקנות הביתה מכונת קפה, אבל לפני זה יש לי שאלה חשובה עקרונית - אפשר להשתמש בחלב שקדים במכונות האלה? זאת אומרת, יש איזה בעיה לשים במקציף חלב של המכונה את החלב הזה או שזה כמו חלב רגיל? כי מישהו אמר לי שהחלב הזה עושה סתימות במכונה, למישהו פה זה גם קרה? זה נשמע לכם הגיוני שזה יקרה? ואיזה קפה הולך הכי טוב עם חלב שקדים? אני מנסה לבחור מפה תערובת פולים לטחינה בבית, אבל אני לא בטוח אם צריך לבחור אחרת בגלל הסוג של החלב - מישהו יודע? הטעם של החלב משפיע על הטעם של הקפה? חוץ מניסוי וטעייה, יש לי דרך לדעת מראש מה מתאים? למשל אלה עם יותר ערביקה או יותר רובוסטה? או אלה שהם יותר "מעודנים"? מישהו יכול להמליץ לי על אחד הסוגים שיש באתר הזה ויכול להתאים?
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 28-06-2022 בשעה 03:33.
נו באמת.
אשתדל לענות לך,
1. איזה מקציף אתה הולך להשתמש ? אם זה סטרימר , לא אמורה להיות בעיה. אצלי משתמש לעיתים רחוקות בהקצפה , (שותים בעיקר אספרסו/אמריקאנו) אבל גם חלב סויה לסוגיו לא עשה בעיות.
2. אם אתה הולך לטחון בבית , אז בכל מקרה תאלץ בהתחלה לעבוד על ניסוי ותהייה (כתוב בכוונה כך) בכדי לכוון את הטחינה של הקפה למכונה ולסוג הקפה.
4. לגבי סוג קפה, ערביקה נחשב לקפה טעים יותר. ואיכותי יותר. גם בערביקה יש המון סוגים שונים.
4. אם אתה קונה פולים, אני ממליץ על www.negro.co.il , הוא מוכר רק ערביקה. יש לו גם הרבה סירטוני הדרכה שכדאי לראות , גם אם לא תקנה אצלו. לא קשור אליו. רק לקוח מרוצה. אם תרצה תוכל גם להתקשר ולשאול אותו , יענה ויסביר קצת. ממליץ לפני לראות את הסרטונים , כאמור.
Sent from my Nokia
גם טרולים צריכים לאכול מידי פעם.
YaronNahum,
מוריד את הכובע על תגובה רצינית ומפורטת. תודה, אני החכמתי.
קפה לוי באצל.
אישית אני צורך בוץ קלאסי טחון עם הל.
כעת גם בטן בייט
וואו