אשתדל לענות לך,
1. איזה מקציף אתה הולך להשתמש ? אם זה סטרימר , לא אמורה להיות בעיה. אצלי משתמש לעיתים רחוקות בהקצפה , (שותים בעיקר אספרסו/אמריקאנו) אבל גם חלב סויה לסוגיו לא עשה בעיות.
2. אם אתה הולך לטחון בבית , אז בכל מקרה תאלץ בהתחלה לעבוד על ניסוי ותהייה (כתוב בכוונה כך) בכדי לכוון את הטחינה של הקפה למכונה ולסוג הקפה.
4. לגבי סוג קפה, ערביקה נחשב לקפה טעים יותר. ואיכותי יותר. גם בערביקה יש המון סוגים שונים.
4. אם אתה קונה פולים, אני ממליץ על www.negro.co.il , הוא מוכר רק ערביקה. יש לו גם הרבה סירטוני הדרכה שכדאי לראות , גם אם לא תקנה אצלו. לא קשור אליו. רק לקוח מרוצה. אם תרצה תוכל גם להתקשר ולשאול אותו , יענה ויסביר קצת. ממליץ לפני לראות את הסרטונים , כאמור.

Sent from my Nokia