איך אני יכולה לבדוק את הדברים האלו כשאני מקבלת לידיי את הקטנוע? כשאני פותחת את האריזה שלו. לפני שמרכיבים לו את הגלגל והקידון (או אחרי אבל נראה לי שלפני זה יותר הגיוני :-) ).
מקסימים כולכם

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
לא חושב שאמורה להיות בעייה ובשונה מהמכוניות שעומדות בבונדד בשמש הקופחת האופנועים סגורים בארגז ולהערכתי במחסן כל שהוא כך שהם פחות חשופים לפגעי האקלים.
ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
בזמן העמידה, מתייבשות גומיות/צמיגים. במידה והכלי עומד עם שמנים בפנים, הם מזדקנים ומאבדים מתכונתיהם. עם הכלי עומד ליד הים - הוא עלול לפתח חלודה (כולל במגעים חשמליים) ופגיעות צבע. במרים קיצוניים של עמידה ארוכה מאוד יכולה להיצטבר חלודה במיכל הדלק.
כל עוד יש אחריות, ואתה מקבל את הכלי מושמש כראוי - לא רואה בעיה לרכוש אופנוע כזה, כל עוד החסרונות שלו מגלומים במחיר.
כמו שלוקי אמר - אם האופנוע עמד בתוך ארגז, ורצוי מאוד במחסן סגור/כלל לא בנמל והרחק מהים - אני לא רואה סיבה שכלי בן שנתיים עם 0 ק"מ יעשה לך צרות.
ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
בשביל שגומיות באופנוע התייבשו צריך לחכות 10 שנים ויותר.
החומרים הסנטטים שמרכיבים את הגומיות בימינו מאד עמידים.
ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
כל כלי עומד עם שמנים בשביל למנוע חלודה,הגומיות לא מתייבשות אחרי שנתיים ומיכלי דלק של קטנועים עשויים מפלסטיק.
ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
לגבי מיכלים של אופנועים - נכון.
לגבי זה שהגומיות לא מתייבשות בשנתיים - גם נכון. עם זאת, מתוך ה-6-8-10 שנים שיש להן עד שהתייבשו, שנתיים כבר עברו במקרה הזה - וזאת הייתה הכוונה שלי.