שים לב שה-wrf וה- crf הם לא דו"ש אלא כלים מקצועיים, למעט העניין שהם גניבים, בנוסף הם מגיעים ללא סוויץ מה שמנטרל את האופציה להתנייד איתם.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
אהלן אנשים,
מחפש להיכנס לתחום השטח
מחפש עזרה והכוונה קצת התבלבלתי מכל החיפושים והפוסטים שקראתי פה בפורום.. גם הרבה ישן ולא כלכך רלוונטי מבחינת כלים.
כעיקרון גר קרוב לשטח אבל מחפש דוש כי מידי פעם אצא קצת לעיר (7-20 קמ גג)
מחפש כלי ראשון להשתפשף בשטח וגם קצת ללמוד תחזוקה והכל (לא בחור עצלן. אוהב ללמוד)
יש לי שריטה ואני אוהב לכוון לחדש (מפחד להכניס ראש בריא למיטה חולה)
ה wrf קצת יקר לי ולא משאיר לי בכלל תקציב לציוד
Crf250l קצת יותר נוח לי מבחינה תקציבית
קראתי גם על ה ajp, האם הם רלוונטיים בכלל או מדובר בכלים פחות מומלצים?
אשמח להמלצות נוספות אם יש
שים לב שה-wrf וה- crf הם לא דו"ש אלא כלים מקצועיים, למעט העניין שהם גניבים, בנוסף הם מגיעים ללא סוויץ מה שמנטרל את האופציה להתנייד איתם.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
הcrf250l הוא לא דוש? כעיקרון הטווח נסיעה של בכביש הוא מאוד מצומצם מחפש כלי כניסה אטרקטיבי לשטח
התג מחיר שלו מאוד קרץ לי
אני לא מוצא חוות דעת עדכניות
יש לך המלצות נוספות לכלי כניסה?
איך הajp? מדבר על 5 כמובן
בשוק הדו״ש יש שלושה דגמים שמככבים בכל אשכול:
CRF250L
WR250R
DRZ400
מתוך השלושה ההונדה הוא הכי נח בכביש, הכי פחות ״שטח״, והכי חלש overall.
מניח שאתה מחפש משהו בסגנון הימאהה או הדרוזי. שניהם בחירה טובה ככלי דו״ש.
גש ליו טיוב ותתחיל לצרוך תוכן - אם אתה מסתדר עם אנגלית, כל מה שאתה צריך לדעת נמצא שם.
סע בהצלחה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שים לב שלגבי ה CRF250L זה גדם שמסיים את חיי ווממש בקרוב יוחלף ב CRF300L (ואיתו ה CRF300 Rally) שאמור להיות שיפור .
בנוסף אמור להצטרף KLX300 הדו"ש של קוואסקי (מחליף את 250 שלא קיים בשוק כבר זמן רב)
ה DRZ400 של סוזוקי כנראה עדין ה דוש הכי דוש שיש.
לגבי ה 300 החדשים, עדין לא משווקים באירופה/ארה"ב לכן עדין אין סיקורת בפועל.
הצפי לפי בלוגרים/ יוטיוברים תחילת 2021 (אנחנו נהיה כנראה כמו אירופה) . היבואנים לא ינדבו מידע מיוזמתם. הם צרכים להיפטר ממלאי קודם.
אין מושלם אבל WRR יתן לך הכי הרבה שטח על חשבון נוחות בכביש. CRF הפוך ודרוזי איפשהו באמצע אבל עם יתרונות של מנוע חזק יותר