יש לי אנטי לאופנועים מוגבלים והמושב של הMT07 יכול להיות קצת נמוך בשבילך.
הCB500X יהיה אחלה. ה390 אדוונצ'ר גם יכול מאוד להתאים.
היי אנשים אני רוכב חדש, (אופנוע ראשון). הוצאתי רישיון A1 לפני שנתיים בערך ואני מחפש כרגע לקנות אופנוע חדש מהחברה.
בתקציב שלי 50,000 ש''ח. אני בחור דיי גבוה (196 ס''מ, אז אשמח להמלצות בכל הקשור לנושא של הגובה) בן 24 ואני מתלבט בין 2 כלים, הונדה cb500x לבין ימאהה mt 07 מוגבל. הצרכים שלי זה הגעה ממקום למקום וכמובן חווית רכיבה.
אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על כל אחד מהכלים בכל נושא שקשור אליהם נוחות רכיבה, טיפולים, תחזוקה וכו...
תודה רבה לעוזרים![]()
יש לי אנטי לאופנועים מוגבלים והמושב של הMT07 יכול להיות קצת נמוך בשבילך.
הCB500X יהיה אחלה. ה390 אדוונצ'ר גם יכול מאוד להתאים.
עם הגובה שלך, הייתי הולך על אדוונצ'ר. אני 1.88, ורוב הנייקדים מרגישים לי צפופים, במיוחד לרכיבה ממושכת. כשתעלה על אדוונצ'ר - לא תרצה לרדת ממנו.
ה-500X הוא אופנוע מעולה שלטעמי יתאים לך מאוד, גם כאופנוע ראשון וגם בתור אופנוע שתוכל להישאר איתו מספר שנים בכיף בלי צורך כלשהו להחליף. מנסיון, 500 סמ"ק זהו נפח מנוע שמאפשר לטייל בכיף לכל פינה בארץ. הוא גם נראה מרווח דיו כדי לאפשר טיולים בזוג, אם זה מדבר אליך. הוא גם האופנוע הנמכר ביותר בארץ כבר מספר שנים, אז חלפים יש בשפע ובכל מוסך.
ואישית? עם כל הרצון לכלי חדש, הייתי ממליץ לקנות משומש בן שנתיים-שלוש עם ק"מ נמוך. כך לא תספוג את ירידת הערך ההתחלתית, ועדיין תהנה מכלי חדש לעוד הרבה שנים.