תפתח בקשה לבירור באתר של דואר ישראל
הזמנתי מהאתר partzilla מספר חלקים בעלות של 450$
המשלוח יצא מ US בתאריך 17.12.2020 והגיע לנתב"ג ב 18.1.2021.
מאותו יום ועד עכשיו סטטוס החבילה נשאר אותו הדבר https://prnt.sc/x9338a
מישהו נתקל בזה? מה עושים במצב כזה?
לפי מספר מעקב של USPS באתר דואר ישראל, נאמר שהמשלוח עדין לא הגיע לארץ, ואומר לפנות לשולח.
לפי מספר המעקב ב USPS זה מראה שזה נחת בארץ,
השולח partzilla אומר שיש להמתין עד 30 יום מרגע הנחיתה בארץ...
מה הלו"ז?
מישהו יודע?
זה בגלל שדואר ישראל לא באמת מקושר למערכות המעקב העולמיות.
החבילה שלך יושבת כרגע באיזה מחסן ברחבי נתב"ג מחכה שנציג יסרוק את הברקוד שלה ו"יכניס" אותה למערכת בישראל.
מבחינת הדואר החבילה לא בארץ ואין מה לפנות אליהם (יכול לנסות אבל זה חסר סיכוי).
חפש דרך השירות מעקב חבילות של המכס. הרבה פעמים שם זה כן מעודכן.
אין אפשרות ליצור קשר עם נתבג לגבי זה או משהו?
כמו שהמוכר אמר.
תזדיין בסבלנות
חודש מרגע הנחיתה זה זמן סביר ביותר לטיפול בחבילה של דואר ישראל. במיוחד עם חלקי חילוף
שילמת על משלוח איטי, וזה מה שאתה מקבל.
אתה תמיד יכול לשלם על משלוח מהיר לקבל את המשלוח מהר ולשלם עוד 150$ עמלות שקר כלשהוא. בנוסף למיסים.
Sent from my Nokia
מה זה "ליצור קשר עם נתב"ג?
נתב"ג הוא שדה תעופה.
אתה יכול לנסות ליצור קשר עם המכס ולבדוק איתם.
אין צפי כי מבחינת הדואר החבילה לא בארץ עד שמישהו יגיע אליה.את זה גם אני הבנתי, מה הצפי לחבילה כזו להגיע והאם יש מצב שנעלמה ולא אקבל אותה?
האם יש מצב שנעלמה? כמובן אבל במקרה כזה אתה תקבל זיכוי מהשולח או שליחת חבילה חדשה (אני מניח שהשולח ביטח את החבילה).
אבל ברוב המקרים פתאום תקבל הודעה בסגנון של "החבילה הועברה להמשך מיון" או משהו בסגנון.
לא מייל, בירור.
https://mypost.israelpost.co.il/%D7%...7%D7%A9%D7%A8/
יש לך שם תהליך מיידע וארוך שאתה מכניס את כל הפרטים שידועים לך על המשלוח והם עושים חקירה.
לי היה מקרה דומה עם מעיל ממוטואין, לפי מספר המעקב של DHL החבילה הגיעה לארץ אחרי יומיים, ונעלמה בדואר לחודש וחצי. פניתי לחנות בשאלה בעניין, והם פתחו בדיקה מול DHL, אחריזה היא צצה באורך פלא והגיעה אלי תוך שלושה ימים (מרגע תשלום המיסים כמובן).
אתה עוד במצב טוב. יש לי חבילה בdhl שלא יודעים איפה היא כבר חודשיים וחצי. כל פעם היה להם תרוץ, קורונה, חג מולד, קורונה. השולח כבר פתח פנייה שלפי הבנתי לא קיבלה מענה ולכן הוא ישלח לי מחדש בעוד איזה חצי חודש (בעיות מלאי). למזלי זה לא משהו חשוב ולצערי אני מבין את הבעייתיות בתקופה זו.
יש לי מוצר אחר, חשוב יותר, בדרך במשלוח מהיר אבל אני חושש שבימינו זה לא ייתן יותר מידי.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk