ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
מאיזו חברה הרפידות והאם הן הדגם שמתאים לאופנוע? לעיתים יש שינויים קלים בין המקור לאפטרמרקט וזה יכול להשפיע (תלוי בחברה).
האם בוצע ניקוז אוויר מהמערכת הקדמית כמו שצריך? והאם נוזל הבלם בכוסית המילוי מלא עד סימן המילוי MAX או מלא עד הסוף?
האם בדיקה ויזאולית של הבוכנות בזמן לחיצה רואים אותן נכנסות וחוזרות אבל אחרי הרכבה של הרפידות יש עדיין תקיעות?
האם זה בשני הצדדים או בצד אחד?
כפי שכבר הוצא, ייתכן והדיסק\ים חטף עיוות בזמן החלפת הצמיג, יש לבדוק סטיה\זריקה של הדיסק\גלגל.
רפידות סינטר של EBC אכן מתאימות לדגם
בוצע ניקוז אוויר מספר פעמים
מד נוזל תקין
קשה מאוד לראות את הפעולה של הבוכנות, לפי התחושה שלי קשה להן לחזור חזרה לקאליפר לכן יוצרות התנגדות עם הדיסק.
בוצע כמובן ניקוי לבוכנות, לא בטוח עד כמה טוב והאם המכונאי גירז מה שצריך בתוך הקאליפרים.
ממה שראיתי בשני הקאליפרים אותו דבר.
לגבי עיקום בדיסק, אני לא חושב שזה המצב כי הרעש של ההתנגדות הוא תמידי ולא עם הפסקים.
יש לציין שההנגדות מורגשת ברכיבה, יש ויברציות חזקות בפרונט במהירויות גבוהות, דבר שלא היה קודם לכן, בעמידה במקום קשה הרבה יותר להזיז את הכלי וגם סאונד הבלימה הזה במשך כל הרכיבה משגע אותי כי אני יודע שזה לא תקין.
האם שיפוץ מלא לשני הקאליפרים זה הפתרון?
אולי צריך להחליף את גומיות האטימה של הבוכנות ולבצע ניקיון פנימי מלא, לפי דעתי זה יהיה הפתרון היחיד...