מה זה אומר נעצר? לא מסתובב בכלל?
אם אתה מסובב חזק, כמה סיבובים הוא משלים לפני שהוא נעצר?
קצת מגע זה בסדר, יותר מדי זו כבר בעיה.
אי אפשר לכוון את זה.
תבדוק כמה אתה מצליח לסובב ונראה איך מתקדמים משם.
הלכתי למוסך שיחליף לי רפידות ברקס קידמי לקטנוע . המעצור זה כמובן דיסק הידרואלי על שמן. עכשיו אחרי שהוא סיים הכל להתקין שמתי לב הברקס טיפה ניהיה יותר חזק הידית אבל זה לא מפריע לי בכלל. מה שכן מציק לי מאוד זה שמתי לב כאשר הקטנוע חונה וגלגל קידמי באויר אז שאני לא לוחץ על הברקס בכלל!! אז הגלגל הקידמי נעצר שמסובבים אותו ביד יש נגיעה די יפה . סתם המנוע מתאמץ יותר שיש האטה מבלי שלוחצים והקטנוע יהיה יותר איטי . אז מה שרציתי לשאול האם זה ככה צריך להיות? או הצמידו לי תרפידות יותר מידי? עכשיו חזרתי למוסך הוא כמובן אומר זה בסדר בסדר . אז העצירה באמת מצויינת אבל מה זה הנגיעה הזאת? למוסך אין תשובה והוא גם לא זול . לכן לא חוזר לשם יותר . אז מה לעשות איך לכוון את זה ? יש שם 2 ברגים אלן כזה לפתוח אותם טיפה יעזור? אשמח למי שמבין לדעת האם ככה זה . או הותקן לי בצורה שרק לסיים במהירות וסע לשלום.
מה זה אומר נעצר? לא מסתובב בכלל?
אם אתה מסובב חזק, כמה סיבובים הוא משלים לפני שהוא נעצר?
קצת מגע זה בסדר, יותר מדי זו כבר בעיה.
אי אפשר לכוון את זה.
תבדוק כמה אתה מצליח לסובב ונראה איך מתקדמים משם.
מה זה תרפידות? אנחנו לא בתיכון,פשוט תשאל את השאלה ולא תשאלה.
"החלפתי רפידות במוסך ועכשיו הגלגל מסתובב קשה זה תקין?" זה מסכם את כל המגילה וגם נהוג להגיד תודה אחרי שעונים לך.
תמיד יש נגיעה מסוימת בין הרפידות לבין הדיסק זה לא בעיה,כן יש בעיה כשקשה לך לסובב את הגלגל (אתה צריך להתאמץ ולא הגלגל טיפה נעצר לי כשאני מסובב) או כשאתה מרגיש בלימה מבלי שלחצת.