היי,
כדאי לקנות את המצלמה הזו? כתחליף תקציבי ל GoPro?
היי,
כדאי לקנות את המצלמה הזו? כתחליף תקציבי ל GoPro?
בדיוק אתמול בדקתי את ה-sj4000 שהזמנתי לאבא שלי וקראתי את הכתבה של טכומן...
נראה שהשימוש באותיות sj ובמספר 5000 זה לא יותר מאשר הונאה וניסיון לגרום לאנשים לרכוש את המצלמה רק ע"ס השם
ממליץ לבדוק את ה 4000 במיוחד את גרסת הwifi
שים לב לקנות מקורי ולא זיוף!
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
אני עם ה-sjcam4000wifi. מרוצה מאוד. הסוללה מחזיקה לי סדר גודל של שעה וחצי של צילום ב-fhd. עלות של 410 שקלים מפוקסאופר, כולל אביזרים. סוגר את הפינה באופן מושלם.
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
אפשר לומר שמצלמת ה-SJ5000 Plus עם הציפ של אמברלה די מאכזבת שלא לומר "נפילה".
בסוף החודש יוצא דגם חדש והחברה טוענת שהם הפיקו את כל הלקחים מה- SJ5000.
הדגם החדש נקרא SJ4000 Plus והוא מבוסס על צ'יפ חדש של נובהטק עם יכולות צילום של 2K@30p.
נערך לאחרונה על ידי Red Ross; 11-06-2015 בשעה 14:48.
אני עם sj5000ּּ plus ומרוצה מאוד. בשביל 600 שח אחלה מצלמה.
איך החיי סוללה
שימו לב למי שזה מפריע לו, sj מוגבלות לכרטיס זיכרון עד 32gb, בנסיעות ארוכות יתכן ויהיה צורך בהחלפת כרטיס במהלך הנסיעה.
מניסיון של חבר, ברגע שהמצלמה נמצאת בתור הקייס שלה, לא שומעים כלום בצילום כי כנראה שהמיקרופון חלש והקייס מונע הגעת צלילים למיקרופון בטווח של חצי מטר ויותר.
נערך לאחרונה על ידי chase; 15-08-2015 בשעה 14:55.
1. למצלמות SJ בניגוד למצלמות אחרות יש אפשרות לצילום בלופ. כאשר המקום על הכרטיס נגמר,
היא ממשיכה לצלם ולשמור את המידע שוב מתחילת הכרטיס.
2. אפשר להשתמש (גם בחלק מהמצלמות המזויפות) בכרטיסים גדולים יותר מ- 32Gb.
3. מארז המצלמה תוכנן להיות עמיד במים ומתאים לצלילה. ככזה הוא אטום ולכן קשה יותר לגלי הקול לעבור דרכו למצלמה.
בין האביזרים של המצלמה, ישנה דלת אחורית נוספת עם חריצים (שאינה מתאימה לצלילה) הניתנת להחלפה וכך ניתן לשפר את השמע.
זו לא הפעם הראשונה או הנושא היחיד שאתה כותב דברים לא נכונים, וחבל שאתה מטעה את חברי הפורום.
נערך לאחרונה על ידי Red Ross; 15-08-2015 בשעה 16:15.
אני רק אניח את זה פה
http://www.sjcam.com/cameras/29-sjca...on-camera.html
קיצור למי שלא רוצה להכנס לקישור. "External memory: supporting SDHC Card up to 32GB" או במילים אחרות, תמיכה בכרטיס עד 32GB (או שגוגל הטעה אותי וזה לא התרגום הנכון?).
לופ או לא לופ זה העדפה אישית של המשתמש ואני רוצה סרט אחד ארוך, לכן אני לוקח בחשבון את נפח הכרטיס שהמצלמה תומכת בו.
לגבי הקול, אם בגופרו (וגם בסוני) אפשר לשמוע נורמלי עם קייס אטום, לא ברור לי למה ב-SJ לא שומעים כך. ומצטער, אבל כשאני מצלם בים אני רוצה שישמעו אותי ואת הסובבים אותי יחד עם הגנה נגד מים.
לגבי ההטעיות, אתה מוזמן להתלונן להנהלת הפורום שיטפלו בנושא.
למרות מה שרשום באתר, המצלמה בפועל תומכת גם בכרטיסי זיכרון מסוג sdxc.
"סרט אחד ארוך" - אורך הסרטון נקבע בהתאם למערכת הקבצים.
לדעתי הנהלת הפורומים לא מטפלת בנושאים כאלה, אם כי אחד מחוקי הפורום הקודם
דיבר על כך שאם אין ידע מוכח או ניסיון אישי - לא מגיבים! ממש לא מעניין אותנו מה האח
של הבן דוד של החבר אמר או מה מצאתם בגוגל (למרות שגם חיפוש בגוגל זו התקדמות
לחלק מהאנשים).
נערך לאחרונה על ידי Red Ross; 15-08-2015 בשעה 17:06.
אז עכשיו כשאנחנו מסכימים שהמצלמה תומכת רשמית עד 32gb, היה ראוי שתסייג את דבריך שלפי היצרן המצלמה תומכת עד 32 אבל מניסיונך אפשר גם יותר.
חבל להטעות אנשים שיקנו ויתאכזבו לגלות שהמצלמה תומכת רק עד 32.
ולגבי הבן דוד של חבר, אני נוכחתי בזמן צילום הסרטון והצפיה שלו, אז זה גם ניסיון שלי עם המצלמה.
בלי חיפוש בגוגל לא הייתי מגיע לאתר יצרן עם מפרט מלא.
זה מניח את הדעת?
ישנן כל מיני סיבות, בגינן מפרסמים באתרים ברשת נתונים חלקיים או מסוימים למוצרים.
המצלמות האלה תומכות גם בכרטיסים של 64Gb.
אם כבר מישהו ירכוש מצלמה כזו, בניגוד למה שכתוב בפרסום הנתונים ברשת,
הוא דווקא יופתע לטובה, שהתמיכה היא גם בכרטיסים בעלי נפח גדול יותר מהמוצהר.
דברים כאלה ועוד אפשרויות, אתה לא יכולת לדעת מכיוון שפשוט אין לך ניסיון עם המוצר הנ"ל
וגם הפעם, הידע שלך מתבסס על קריאה ושמועות.
במקרים מסוימים הטעיה של חברי פורום, יכולה רק לגרום לעגמת נפש, אך במקרים אחרים לנזק כספי,
לכן כאשר אין ידע מוכח ואין ניסיון עדיף פשוט לא להגיב. איכות של פורום נמדדת על ידי אמינות הכותבים והמידע אשר חולקים בו.
נערך לאחרונה על ידי Red Ross; 15-08-2015 בשעה 18:31.