ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
XLIB נתת את התשובה
זה נקרא פערי תיווך או נתח רווחים או חזירות או כל שם שצץ בפורומים השונים במהלך 47 שנות קיומי.

דרזדנר יכול לקפוץ לדילר הסמוך ואם לא מוצא חן בעיניו או הוא רוצה כלי משומש בן7 שנים שלוש ימים ושבע שעות אז לקפוץ למדינה סמוכה ולרכוש לו כל אופנוע שנראה לו מכל שנה או דגם ולחזור חזרה למדינת המוצא ( תקן אותי דרז אם אני טועה כי זו השערה שלי ממהעט שאני מכיר) .

אצלנו לא ממש ניתן לעשות את זה ואחת הסיבות לכך זו הבירוקרטיה הסבוכה בכל הקשור לכלי עד גיל שנתיים וכמובן חוסר אפשרות להביא כלי מיושן (למעט אספנות).

נניח שהייתי יכול לקפוץ לירדן ולרכוש לי אופנוע לחזור לגשר שי'ח חוסיין לעצור אצל פקיד הנשך המדינתי לשלם ולצאת הבייתה אני מניח שהיתי רוכש שם אופנוע ולא בארץ הקודש.
כמובן שהתחרות הייתה מאלצת את היבואנים המקומיים להתאים את עצמם למצב ומפחית את הצורך שלי במתווכים דוגמת הישור שהנחת.
לא רק זה, יש למשל ליד הבית שלי מוסך קטן ומשפחתי שבנוסף למוסך הם מביאים רכבים חדשים שקנו במדינה אחרת והם מוכרים אותם במחירים נמוכים יותר, זה ביזנס מאד גדול בגרמניה.
קניתי פעם סקודה יטי ב16k בזמן שהדילר רצה כמעט 22k, ההבדל היחיד היה שבספר ברכב החתימה של הדילר הייתה סקודה פולין.
בגרמניה אין יבואנים אלה החברות עצמם מוכרות(אולי קצת שונה עם היפנים לא יודע) ככה שאין מטרו שמאגד קבוצה גדולה של מותגים אבל כן יש דילר שמוכר כמה מותגים.

הדילרים קונים את האופנועים שיש להם בסטוק והמחיר שונה מדילר לדילר כי כל אחד עושה את חישוב הרווח שלו