ציטוט נכתב במקור על ידי Eos צפיה בהודעה
זהו שבאמת בדקתי את הקטע של ההשכרה לפני וחשבתי שאולי יש מקום שייתן סתם להיות איפשהו במגרש לאיזה שעה-שעתיים

הבעיה גם זה לא ההוצאה הראשונית של האופנוע זה שצריך לטפל בזה והביטוח יותר מדיי יקר לתקופה הזאת שגם אני אהיה עם מינימום זמן רכיבה ואשלם על חודש שלם שברובו סגר...
כנראה באמת אחכה עם האופנוע,
ותאמין לי שמה שכתבת בקשר למורה אני עוד הבנתי את זה מהשיעור הראשון שלי,
בגלל זה ראיתי סרטונים ביוטיוב שמסבירים על היגוי נגדי וכל אלו ובגלל זה אני מפחד לעלות על הכביש!

אני אקרא את הספרים ואשמח אם יש לך המלצות לצ'אנלים ביוטיוב שמסבירים על רכיבה באופן נכון כי כל מה שאני מוצא זה אמריקאים שעוד לומדים...
ואני גם תכננתי כשאני אקנה אופנוע אז לצאת איתו בהתחלה רק ימי שבת בבוקר ברגוע אבל שוב אין אופנוע אז...

גם אני דיי נעול על ה-REBEL 500 של הונדה ובגלל זה אני לא רוצה לקנות אופנוע יחסית יקר ולפגוע בו,
לקנות אופנוע 250 ואז לנסות למכור אותו יהיה דיי בעיה לפי דעתי ועוד בזבוז כסף שאין...
אני לא רוכב שייתן עכשיו 70 קמ"ש בעיר ואני דיי חנבץ כשזה נוגע לשמירת כללי כביש ועם הנהג הישראלי זה יוצר סביבה קצת מלחיצה,
בגלל זה אני רוצה לתרגל את עצמי על הכלי

תודה רבה על התשובה! אני מאוד מעריך את זה!
כנראה שאחכה לי עוד קצת
רבל 500 או כלום? נשמע לי לא הגיוני בעליל.
רבל 500 הוא אופנוע לא זול (יחסית לכלי 250 משומשים). אם כרגע אינך יכול להרשות לעצמך לרכוש אותו, אתה עדיין יכול לקנות אופנוע קטן וזול במצב טוב בחמישית ממחירו של רבל חדש.
גם אם אחרי שנת שימוש תמכור אותו בחצי ממחיר הקניה, זה עדיין לאבד פחות מירידת ערך שנתית של רבל 500 חדש או בן שנה.
אז אם אתה רוצה לתרגל - יש כלים בתקציב של עד 10 אלף ש"ח, שיאפשרו לך להתחיל להתאמן וללמוד את רזי הרכיבה.