ציטוט נכתב במקור על ידי Eos צפיה בהודעה
יש לי את התקציב לקנייה כולל אביזרים,
הבעיה זה התחזוקה שכוללת ביטוח, זעקה אחרונה, טיפולים ואולי גם דלק...
מה שאני רוצה לדאוג לו לפני שאני רוכב זה שאני:
1. יודע לתפעל כלי ברמה שאני לא אעכב את התנועה ברמה כלשהי ואדע מה לעשות עם הכלי בכל מצב (למשל כשעוד למדתי הייתי יכול להשכיב את האופנוע בשמיניות על הילוך ראשון, עכשיו מן הסתם שקאסטומים זה אופנועים שלא משכיבים אבל עדיין אני רוצה לראות שאני יכול "לתפעל" אותו ככה ולנסוע בקו איטי כמו שצריך)
2. לא לפגוע במנוע ע"י זה שאני לא מוריד הילוך נכון, בטעות בולם עם המנוע ועוד דברים שאני לא יודע,
אני יודע שקורס רכיבה מתקדמת עוזר בזה אבל לפני שאקח את הקורס אני רוצה לרכב גם לפני

בנוסף גם אם יהיה לי אופנוע בסופו של דבר אז אני רוצה לרכב איתו לעבודה (שזה בסביבות 40 קמ"ש הלוך חזור וכולל כביש מהיר) ולקחת אותו לטיולים מדיי פעם,
בגלל זה אני גם רוצה כלי יחסית חזק
ידידי, אי אפשר ללמוד רכיבה בהתכתבות או ביוטוב. צפיה בפורנו לא עזרה לך כנראה בסקס הראשון שלך, צפיה בכדורגל לא עושת אותך שחקן טוב יותר על המגרש, צפיה ב-K1 לא תעשה אותך מתאגרף... אפשר להמשיך את הרשימה, אבל הבנת את הרעיון
תפעול האופנוע - זה בראש ובראשונה רצף של פעולות גופניות. רצוי וכדאי לוודא שאתה מטמיע הרגלים נכונים, אבל ללא ההתמעה עצמה - אין שום ערך לקריאה, צפיה והתכתבות בפורום.
את נושא הטקטיקה והאסטרטגיה סוגר לך הספר של נחום לב. יש שם את כל מה שאתה חייב לדעת, כל מה שמעבר זה בונוס.

לכן, אם אתה באמת רוצה ללמוד לרכב ולהינות מהאופנוע - תצטרך לרכוש אופנוע בשביל להתאמן. כמו שאמרתי, אפשר לעשות את זה בתקציב הרבה יותר נמוך ממה שתכננת, וזה יהיה מספיק כדי שתוכל להתניע את התהליך. אופנוע זאת לא חתונה קטולית, כשתרגיש צורך (ויכולת) להתקדם - תוכל למכור בכמה אלפי שקלים פחות ולעבור לאופנוע הבא.