תוצאות 1 עד 15 מ 42

אשכול: התייעצות - להפוך תחביב להכנסה מהצד?

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    1 כן
    2-3 כן יחסית - תלוי בדגם, בכלי ובעבודה הנדרשת ממך. 1000-3000 זהו בד"כ רווח של סוחר על כלי, שירות שכזה למעוטי יכולת פחות אטרקטיבי אבל יותר משתלם אם הכלי מתאים אז המשחק פה עם העלות היא קצת בעייתית אם אתה מעוניין במבחר לקוחות. כמובן שללכת על נישה גבוהה מלכלתחילה היא אפשרית - תלוי בך.

לגבי המחירים הייתי מציע מספר אפשרויות:
    יעוץ - מחיר אחיד.
    חיפוש -משתנה תלוי דגם ושוק. (נפוץ מול נדיר)
    בדיקה - משתנה ותלוי מרחק.
    העברת בעלות - מחיר אחיד.
    קומפלט - מחיר התחלתי עם תוספות לפי מרחק ושוק.

לחילופין - חלוקה לפי מחירי כלים (זול, ממוצע, יקר, נדיר) + מרחק עבודה. מתחיל ב 500-1000 לזול ועולה בהתאמה.
    ככה גם תוכל לעשות רווח מקהל זול אבל גם להיות מצ'ופר ע"י קהל יקר. שלא לדבר על זה שאם אתה מצליח גם להוריד מחיר אז יש רווח לך או לקונה.
    לדעתי תוכל לכסות כך יותר נפח עבודה והכנסה מאשר בחלוקה רק ל2 ויצאו יותר אנשים מרוצים מהשירות אחרת בקלות תוכל להיפסל על "מחיר גבוה" בטווח למעוטי יכולת.
    מבחינת שירות לקהל עמיד אין ספק שאפשרי אבל לדעתי פחות נפח.
    בקיצור, תלוי בך, כמה הכנסה אתה רוצה בחודש וכמה היענות תהיה לזה מהקהל.
    בשביל מה לסבך? כדי להוסיף עוד התעסקות בענייני התחשבנות וגביה?
    יש מחיר, והוא כולל רק יעוץ - או הכל. אני לא חושב שיש צורך לבנות מסביב לזה טבלאות ותמחורים. אתה יודע למה?
    כי לא משנה כמה זולה תהיה החבילה שתמכור, המינימום של המינימום יהיה 3-4 שעות של טלפונים פר לקוח. אני בכל מקרה רוצה לעבוד הוגן ולתת את המקסימום לכל לקוח, ואני מעדיף מראש לעבוד עם אנשים שמוכנים לשלם את המחיר ההוגן - ולא "למשוך" לקוחות בהצעת מחיר מפתה לכאורה, שתופחת תוך כדי.
    כאמור, אני לא מחפש היקף גדול. לקוח-שניים בחודש, שיודעים מה השירות שהם רוצים לקבל ומוכנים לשלם עליו כי המתמטיקה הזאת הסתדרה להם - יספקו אותי לגמרי בשלב הזה.

מי שחושב ש-1500 שקל על שלוש-ארבע שעות של ייעוץ זה יקר מדי (ואני לא מדבר על יעוץ חד-פעמי, שאחריו אני מוכן להמשיך רק בתשלום נוסף - אלא על שיחת היכרות של כשעה, שעה וחצי + ליווי טלפוני בלבטים שעולים בחיפוש וזמינות ליעוץ בנושאים שלאחר הקניה, כגון יישור קו/אחזקה/ציוד וכדומה) - כנראה שלא יהיה הלקוח שלי, ואני לגמרי מכבד את ההחלטה שלו.

נחזור להתחלה: אני מבין ש-1500 שקל נשמע כמו המון כסף. ועכשיו, בהצלחה למצוא ב"המון כסף" הזה סט צמיגים ראוי לאופנוע 600+ (כולל התקנה, כן?). הראשון שמוצא, מקבל 20% הנחה בייעוץ לרכישת אופנוע.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    בשביל מה לסבך? כדי להוסיף עוד התעסקות בענייני התחשבנות וגביה?
    יש מחיר, והוא כולל רק יעוץ - או הכל. אני לא חושב שיש צורך לבנות מסביב לזה טבלאות ותמחורים. אתה יודע למה?
    כי לא משנה כמה זולה תהיה החבילה שתמכור, המינימום של המינימום יהיה 3-4 שעות של טלפונים פר לקוח. אני בכל מקרה רוצה לעבוד הוגן ולתת את המקסימום לכל לקוח, ואני מעדיף מראש לעבוד עם אנשים שמוכנים לשלם את המחיר ההוגן - ולא "למשוך" לקוחות בהצעת מחיר מפתה לכאורה, שתופחת תוך כדי.
    כאמור, אני לא מחפש היקף גדול. לקוח-שניים בחודש, שיודעים מה השירות שהם רוצים לקבל ומוכנים לשלם עליו כי המתמטיקה הזאת הסתדרה להם - יספקו אותי לגמרי בשלב הזה.

מי שחושב ש-1500 שקל על שלוש-ארבע שעות של ייעוץ זה יקר מדי (ואני לא מדבר על יעוץ חד-פעמי, שאחריו אני מוכן להמשיך רק בתשלום נוסף - אלא על שיחת היכרות של כשעה, שעה וחצי + ליווי טלפוני בלבטים שעולים בחיפוש וזמינות ליעוץ בנושאים שלאחר הקניה, כגון יישור קו/אחזקה/ציוד וכדומה) - כנראה שלא יהיה הלקוח שלי, ואני לגמרי מכבד את ההחלטה שלו.

נחזור להתחלה: אני מבין ש-1500 שקל נשמע כמו המון כסף. ועכשיו, בהצלחה למצוא ב"המון כסף" הזה סט צמיגים ראוי לאופנוע 600+ (כולל התקנה, כן?). הראשון שמוצא, מקבל 20% הנחה בייעוץ לרכישת אופנוע.
    זה לא ש 1500 נשמע "המון" כמו שלא ברור מה הלקוח מקבל במחיר הזה...
    3-4 שעות יעוץ במחיר הזה זה כמו לשלם 3 שעות לפסיכולוג (אאלט) או שעתיים וחצי אצל מקעקע ברמה גבוהה, מוסך לוקח באיזור ה 300 לשעה + מספק "הנחות" בקניה אז ברמה מסויימת מה מיחד אותך מסוכנות\מוסך? (אתה לא חייב לציין רק רעיון למחשבה)
    אם אתה מראש מתכנן על נפח עבודה קטן ואיכותי - מעולה ולך על זה

חשוב לי לציין שאני בעד הרעיון עקב המצב בשוק (חוסר הוודאות\ידע לפני קניה של מרבית הרוכבים ומצב הכלים), אישית - לא איכפת לי כמה אתה לוקח כל עוד אתה מספק את הסחורה בהתאם.