ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
בשביל מה לסבך? כדי להוסיף עוד התעסקות בענייני התחשבנות וגביה?
יש מחיר, והוא כולל רק יעוץ - או הכל. אני לא חושב שיש צורך לבנות מסביב לזה טבלאות ותמחורים. אתה יודע למה?
כי לא משנה כמה זולה תהיה החבילה שתמכור, המינימום של המינימום יהיה 3-4 שעות של טלפונים פר לקוח. אני בכל מקרה רוצה לעבוד הוגן ולתת את המקסימום לכל לקוח, ואני מעדיף מראש לעבוד עם אנשים שמוכנים לשלם את המחיר ההוגן - ולא "למשוך" לקוחות בהצעת מחיר מפתה לכאורה, שתופחת תוך כדי.
כאמור, אני לא מחפש היקף גדול. לקוח-שניים בחודש, שיודעים מה השירות שהם רוצים לקבל ומוכנים לשלם עליו כי המתמטיקה הזאת הסתדרה להם - יספקו אותי לגמרי בשלב הזה.

מי שחושב ש-1500 שקל על שלוש-ארבע שעות של ייעוץ זה יקר מדי (ואני לא מדבר על יעוץ חד-פעמי, שאחריו אני מוכן להמשיך רק בתשלום נוסף - אלא על שיחת היכרות של כשעה, שעה וחצי + ליווי טלפוני בלבטים שעולים בחיפוש וזמינות ליעוץ בנושאים שלאחר הקניה, כגון יישור קו/אחזקה/ציוד וכדומה) - כנראה שלא יהיה הלקוח שלי, ואני לגמרי מכבד את ההחלטה שלו.

נחזור להתחלה: אני מבין ש-1500 שקל נשמע כמו המון כסף. ועכשיו, בהצלחה למצוא ב"המון כסף" הזה סט צמיגים ראוי לאופנוע 600+ (כולל התקנה, כן?). הראשון שמוצא, מקבל 20% הנחה בייעוץ לרכישת אופנוע.
זה לא ש 1500 נשמע "המון" כמו שלא ברור מה הלקוח מקבל במחיר הזה...
3-4 שעות יעוץ במחיר הזה זה כמו לשלם 3 שעות לפסיכולוג (אאלט) או שעתיים וחצי אצל מקעקע ברמה גבוהה, מוסך לוקח באיזור ה 300 לשעה + מספק "הנחות" בקניה אז ברמה מסויימת מה מיחד אותך מסוכנות\מוסך? (אתה לא חייב לציין רק רעיון למחשבה)
אם אתה מראש מתכנן על נפח עבודה קטן ואיכותי - מעולה ולך על זה

חשוב לי לציין שאני בעד הרעיון עקב המצב בשוק (חוסר הוודאות\ידע לפני קניה של מרבית הרוכבים ומצב הכלים), אישית - לא איכפת לי כמה אתה לוקח כל עוד אתה מספק את הסחורה בהתאם.