אחלה מחיר, אבל הטיפולים וואחד מחיר ביחס לכלי, 40000 ו 10 אחוז עלות ל 12000?
אופנוע תיור אמור לעשות מרחקים גדולים. טיפול כל 3000 נראה לי דרישות מוגזמות של היבואן.
הוא זול ב 15/20K לפחות מול המתחרים וטוב שכך. יש מקום לכאלו כלים בארץ.
ה-650MT של CFMOTO נכנס לקטגוריית האדוונצ'ר-כביש הבינוניים במחיר רכישה נמוך במיוחד, ועם אבזור עשיר; כיצד הוא עובד ואיך הוא עומד במבחן הזמן? המבחן, הווידאו וגלריית התמונות - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...6%d7%95%d7%9c/
אחלה מחיר, אבל הטיפולים וואחד מחיר ביחס לכלי, 40000 ו 10 אחוז עלות ל 12000?
אופנוע תיור אמור לעשות מרחקים גדולים. טיפול כל 3000 נראה לי דרישות מוגזמות של היבואן.
הוא זול ב 15/20K לפחות מול המתחרים וטוב שכך. יש מקום לכאלו כלים בארץ.
למה הוא עושה טיפול כל 3k? אפילו 125ים מודרניים ברובם כבר עושים כל6 או אפילו יותר..
מה מתבלה כל 3k במנוע 650? מוגזם ומוזר
לפי ספר הרכב בחו"ל החלפת שמן כל 6000 ק"מ
מבחינת התנהגות כביש ה-650MT מוצלח. מערכת המתלים היא שילוב טוב בין ספיגה ונוחות לבין יכולות על כבישים מפותלים. ה-650MT אופנוע יציב, למרות בסיס הגלגלים הקצר, וזה נכון גם בקו ישר וגם בהטיה. ההיגוי טוב ומדויק, ובסך הכל ה-MT מתנהג לא רע בכבישים מפותלים ומספק הנאה רבה
ממש לא הרושם שלי מסיבוב ההיכרות שעשיתי.
האופנוע הרגיש כבד, ההיגוי היה לא נעים ובפניות איטיות האופנוע הרגיש לא מחובר. התחושה הייתה שצריך להשקיע מאמץ רב כדי להכניס אותו לתוך הפניה, תוך כדי שהאופנוע ניסה להזדקף ולהרחיב את הקו.
יכול להיות שהעלאת עומס הקפיץ מאחור הייתה משפרת את ההרגשה, לא הייתה לי הזדמנות לבדוק.
בשילוב עם מנוע לא חזק במיוחד, עם צליל מגעיל ואופי אספקת כוח שגורם פשוט לא לרצות לסובב את הגז - שום "הנאה" לא קבלתי מהסיבוב שעשיתי באיזור מודיעין. ככלי תחבורה נטו הייתי יכול להסתדר איתו, אבל מבחינת הנאה - SV650 או ויסטרום בני עשור מהנים פי כמה. גם Z300 שמצוייד בטווין מקבילי עם סידור הצתה של 180 מעלות מספק ערימות של כיף, בניגוד ל-CFMOTO. הדרך הטובה ביותר לתאר את התחושות שלי מה-650MT הייתה להגיד שרכבתי על קטנוע עם הילוכים.
אני מבין שבמבחני הדרכים מעבירים את הביקורת בצורה מעודנת כדי לא לפגוע חלילה ביחסים עם היבואן, אבל במקרה הזה, הפער גדול מדי כדי להתייחס אליו כתוצאה של פוליטיקלי-קורקט.
או שאני רכבתי על אופנוע לא תקין (אפשרי בהחלט, לא בדקתי לחצי אוויר ולא נסיתי לכוון עומס קפיץ).
או שאין לי מושג באופנועים (קשה ל להשלים עם זה, אבל גם יכול להיות).
או שמשהו בכתבה הזאת לא מיושר עם המציאות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
טיפולים כל 3000 קמ זה לא הגיוני, נראה לי משהו שם התפקשש בטבלה
אולי 6000 (עדיין יותר מדי היום) והמלצה לבדיקה כל 3000 (המצאת יבואן ישראלי) ?
סהכ במחירי ישראל 40000 זה יפה מאוד על מה שמקבלים.
מחירון הטיפולים עודכן.
עופר-אבניר שלחו לנו מחירון טיפולים שגוי. במחירון הנכון מרווחי הטיפולים הם בכל 5,000 ק"מ.
קודם כל, כשיש לנו ביקורת אנחנו אומרים אותה. לא 'בצורה מעודנת', אלא בצורה ישירה ועניינית. זה בדיוק מה שעשינו פה - גם בטקסט וגם בווידאו. דיברנו על תצורת המנוע המשעממת, וגם אמרנו שהמנוע מאוד מזכיר ורסיס 650, וגם על תצורת המנוע הזה התלוננו בעבר. מעבר למכלול התחושות המשעמם עד מבאס - המנוע הזה סבבה לגמרי והוא יעיל. גם של הוורסיס, אגב.
לגבי ההתנהגות, כנראה שהייתה בעיה כשרכבת על אופנוע המבחן. אולי לחץ אוויר נמוך או צמיגים גמורים. רכבנו על הכלי כמעט 800 ק"מ בסופ"ש, לבד ובהרכבה, וההתנהגות שלו ניטרלית לגמרי, ואפילו מפתיעה ביחס למחיר. מאוד נהניתי מההתנהגות שלו. צליל המנוע בהחלט מבאס. באופן אישי לא הייתי רוכש כלי כזה - בגלל סאונד ומכלול התחושות של המנוע. גם ורסיס, אגב. אבל יש רוכבים שזה סבבה להם, ולראיה - כמויות הוורסיס 650, ה-Z650, הנינג'ה 650 והקרוזר 650 שקוואסאקי מוכרים בישראל.
נערך לאחרונה על ידי אביעד אברהמי; 05-03-2021 בשעה 15:15.
40 אלף שקל לכלי בגרסא המאובזרת שלו זה קצת מחשיד. אני נוטה שמדובר לא רק בפלסטיקה זולה אלא גם בצביעה זולה (ראו סרטון ב0:38).
בדרך כלל בכלי מבחן לא משקיעים מאמץ מיוחד בבדיקות כלליות וכיוונונים לפני שהלקוח לוקח סיבוב. הדבר היחידי שהם בודקים זה אם הכלי פנוי לרכיבה או לא. נקודה משמעותית שהרבה לא לוקחים בחשבון לפני סיבוב.