מה עושים איתם? מישהו בונה חללית ? מי קונה בארץ כזה משומש ? האם צריך מוסך כדי להתקין (להתחבר למחשב של האופנוע).
נראה שמסתובב מישהו שסתם עושה נזקים
לא נראה לי שזו תעשיה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
התופעה הבזויה הזאת הולכת ותופסת תאוצה: גניבה של יחידות פנסי LED ושל מסכי TFT מאופנועים פופולריים יותר או פחות, כשהנזק מגיע ל-10,000 ש"ח ויותר, ואין מי שיפצה את הרוכב שממנו נגנבו החלקים היקרים.
http://fullgaz.co.il/%d7%aa%d7%95%d7...4%d7%a0%d7%95/
מה עושים איתם? מישהו בונה חללית ? מי קונה בארץ כזה משומש ? האם צריך מוסך כדי להתקין (להתחבר למחשב של האופנוע).
נראה שמסתובב מישהו שסתם עושה נזקים
לא נראה לי שזו תעשיה.
חידשתם לי שביטוח מקיף לא מכסה גניבת חלקים. חרא דבר...
וכפי שנאמר, לא מבין את הטעם לגנוב מסכים מעבר לסתם For teh lolz. אולי להרכיב טלויזיית 65״ ממש גרועה? ואגב, 10k למסך, על מה? מה שווה שם שליש אופנוע?
אני מניח שהפתרון לתופעה זה לשלוף את המסך בעצמי כשאני עוזב את הכלי, כמו שאני מכיר שאנשים עושים לארבעת התופסנים ב-RAM Mount.
הרכב לפניי העיף אבן על המסך שגרם לו להתנתק מהאופנוע באמצע הדרך ולכן אין לי אותו בידי. את זה הביטוח יכסה? איזה דבר מטורף זה שהביטוח לא מכסה חלקים. אם גונבים לרכב ארבע גלגלים ומשאירים לי אותו על בלטות, זה לא מחוסה? מדברים על ביטוח מקיף מלא או רק נגד גנבות?
אני תמיד הייתי באופן כללי בעד לקנות אופנועים קצת פחות פופולריים. אני לא חושב שעד עכשיו (ל"מזלי") היה לי אופנוע שהופיעה ברשימת רבי המכר של פולגז. אני מניח שזה הפיתרון.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
לא מדובר במסיכה אחת או שתיים. מדובר על המון.
לא יתכן שכולם גנבים או נותנים יד לפשע הזה.
לדעתי הלא מלומדת מסתובב ביננו מישהו שיש לו פטיש לחזיתות של אופנועים.
לגבי המסכים TFT. לא מבין עדיין את היקף התופעה. פה אולי נכנס עניין הנשבר לי נגנב לי.
באמת אתה לא מבין למה גונבים משהו בעל ערך לצורך רווח? אתה באמת מאמין שמישהו עושה את זה בשביל הספורט?
לא, אתה לא. אני לא מאמין לך.
תראו מה קורה בעולם הרכבים עם הממירים הקטליטיים, יותר קשה לפרק, שווה פחות, והיקף התופעה הוא פי כמה וכמה.
אם זה שווה כסף ואפשר לקחת- יהיה מי שירצה לגנוב. לא המצאה שלי.
צריך לבקש את עמדת המשטרה בעניין, לא יכול להיות שהם ימשיכו לא לעשות כלום ושום דבר בעניינים האלו!
רצו שמועות למשך תקופה שזה משהו לגידול
https://www.theguardian.com/society/...nnabis-growers
למרות שבכנות, אני חושב שזה הולך לכל מני כלים שהיו אמורים להיות טוטל לוס ומקבלים במקום מייקאובר במוסכים.
עם העיצוב החדש, הביקוש לפנס הישן כנראה רק יגדל![]()
שאלה: נניח ולמסכים היה גם כרטיס סים אישי שאינו נשלף שיכול לשדר גם מיקום וגם להשבית לגמרי את המסך מרחוק ככה שרק בחברה
אל מול רישיונות האופנוע וקוד סודי יהיה ניתן לשחזר אותו זה לא היה יכול לעזור?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
המשטרה לא מצליחה לעמוד במשימות לאומיות חשובות, השמיכה קצרה והפתרון לא יבוא משם.
בשנות השמונים והתשעים הייתה תופעה של גנבות רדיו-טייפים ממכוניות, התופעה פסקה רק כשיצרני המכוניות יצרו את מכשרי השמע ביילט אין
בדשבורד. הפתרון צריך להיות כזה שיוציא את החשק והכדאיות של הגנב לנסות ולפרק את החלקים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
mt-07, אומר הכל, בקיצור, לא לקנות אופנועי ערסי. הביקוש שם לחלקים כנראה גדול מאוד.
אני מאמין שמדובר בכנופיה שלא מפרקת סתם את החזיתות,יש לה מטרה ברורה ואופנועים מסויים ברשימה.
שימו לב באיזה אופנועים מדובר, אנחנו מדברים על אופנועים שאהובים על חוליגנים למינהם (מבלי להכליל)
שמרסקים אותם ואוהבים להראות עליהם כמה הם "גברים",אבל שהם עפים מהאופנוע והפנס הקדמי או המסך מתרסקים הם פונים ל"חברים" שלהם שיסדרו חליפי,אותם "חברים" הם אותה כנופיה שמפרקת לפי ביקוש לא רנדומלי.
פני הדור כפני האופנוע
לי גנבו בחולון לפני חודשיים בערך שתי מראות(שהם עם איתות) מקרוזים 250.
הייתי בטוח שזה גרושים אבל מסתבר שזה בערך 1000 ש"ח לכל מראה