חודש פברואר 2021 ממשיך את המגמה המדאיגה של התאונות הקטלניות בשנתיים האחרונות, עם שישה הרוגים, ובסך הכל אחד-עשר מתחילת השנה; הפרטים המצערים בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%a4%d7...2%d7%9c%d7%99/
חודש פברואר 2021 ממשיך את המגמה המדאיגה של התאונות הקטלניות בשנתיים האחרונות, עם שישה הרוגים, ובסך הכל אחד-עשר מתחילת השנה; הפרטים המצערים בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%a4%d7...2%d7%9c%d7%99/
מעניין האם הנסועה גדלה בתקופה הזו.
מעניין איך הנסועה בהשוואה למכוניות בתקופה זו.
מעניין כמה מהרוכבים חדשים והיחס לעבר.
מעניין האם זה הגיוני רוכב בן 17 על 690.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
האם הרלב"ד מקבלים תקציב תרגום לערבית של תשדירי השירות שלהם לפי סטיסטיקת לאום הרוגי התאונות? מה סיבה שמצויין לאום ההרוג בתיאור התאונה?
לא יודע מה חלקם של הרוכבים ללא רישיון או כלים בבעלות לא הכי חוקית או ללא ציוד הגנה מתקדם או ללא הכשרות אבל אני בטוח עד לשד עצמותיי שרמת השופוני בקרב המגזר היא האחראית העיקרית לחלקם הגדול בתאונות דרכים. תאונות בכל כלי הרכב שיכולים לשרת את השופוני- משאיות, רכבים, אופנועים, טרקטורים, מנופים ומזל שלא מטוסים ואניות. אם אתה רוצה להחליף את המגזר בחלוקה לערסים מול נורמטיבים- גם בסדר. הפואנטה שערסים או רוכבי המגזר לא קוראים דוחות של הרלב"ד. אני יודע שאני מכליל ופגשתי רוכבים מהמגזר שעברו הכשרות אבל זאת התרשמותי הדי מבוססת.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
ערבים מבצעים יותר תאונות אופנוע מיהודים.
את השאלה למה זה המצב, יש להפנות לבוחני תאונות וסוציולוגים.
אבל מבחינה סטטיסטית, זו עובדה. כפי שהרלב"ד מסגמנט ומפרסם, שחור על גבי pdf.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ב-15.2 נהרגו שני רוכבים בתאונות דרכים שונות, ועל שניהם דיווחנו.
באותו הלילה, קצת לפני חצות, נפגע קשה רוכב בן 64 על כביש 4 בסמוך למחלף הדסים אחרי שרכב פגע בו. הוא פונה לביה"ח והיה מורדם ומונשם למשך שלושה שבועות. אתמול הוא נפטר מפצעיו.
שלושה הרוגים בשלוש תאונות ביממה אחת.
תיקון: התאונה הייתה ב-14.2 ב-23:50.
כלומר תוך עשר שעות שלושה הרוגים.
נערך לאחרונה על ידי אביעד אברהמי; 08-03-2021 בשעה 14:54.