בעיקר 500 שקל...
השמאלי נראה רב פעמי והימני רגיל.
בקיצור קנה את הזול יותר.
בעיקר 500 שקל...
השמאלי נראה רב פעמי והימני רגיל.
בקיצור קנה את הזול יותר.
השמאלי רק פעמי אבל חוץ מיזה הוא פילטר אוויר משופר הוא יותר טוב הזרימת אוויר בו יותר טובה גם החברה יותר טובה אבל לא מצדיק את המחיר. אני הייתי הולך על הרגיל
או להביא פילטר של K&N ב-290 שקלים כולל משלוח מ-eBay (כאן) ולהנות מ-2 העולמות
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
השאלה היא מי רוצה? אנחנו מחליפים אופנועים כמו תחתונים ובקילומטרז גבוה שערך הכלי לא שווה את התיקון מוכרים לחלקים או משביתים במחסן.
מסנן אוויר מכותנה משומנת מעביר יותר אבק למנוע ואם אני לא טועה היצרן טוען ל0.1 עד 0.3 אחוז יותר מפילטר מקורי.
למרות הנ״ל כל מקרה לגופו, תלוי כמה עולה הפילטר המקורי וממה הוא עשוי כדי להשוות יתרונות מול חסרונות
ב99 אחוז מהמקרים והאפליקציות הפילטר המקורי זול וטוב יותר. באמת שאין סיבה לשים משהו אחר, על אחת כמה וכמה באופנוע סטוק
Sent from my GM1913 using Tapatalk
בזמנו לפחות הפילטר המקורי של הוי סטרום 1000 עלה הרבה ולשים רב פעמי למי שעושה קילומטרז גבוה בשנה היה מאד משתלם.
בנוסף יש אופנועים שרק הוספת פילטר אוויר מעלה את כח הסוס ומיישרת את עקומת המומנט ככה זה היה בפגאסו שהיה לי, חברת DNA הוכיחה את זה על דיינו, אומנם קיבלתי כח סוס וחצי אבל השינוי היה מורגש עד כדי כך שהדילר יצא לרכיבת בדיקה אחרי טיפול ואמר שהאופנוע מרגיש חזק מהרגיל מבלי שהוא ידע שיש שם פילטר פתוח בלי שנורקל
עם כל הכבוד, ויש כבוד, ואפילו התפעלות,
הקצב בו אתה מחליף אופנועים הוא לא קנה מידה לשום דבר.
יש חלק מאיתנו שקונים אופנוע ע"פ צרכים מאוד מדוייקים ולא מחליפים אותו הרבה שנים. או עד שהוא מתחיל לגסוס, או עד שהצרכים משתנים.
וכדי לחסוך את החלק הנ"ל בדיון, כשאני כותב צרכים, אני לא כולל בהם את המושג "מצ'עמם לי אני רוצה חדש".
אני יודע שזה מכה אותך בשוק, אבל יש גם אנשים כאלה.
אז ניתן להגיד שאני קיצוני לצד אחד, ואתה קיצוני לצד שני, אבל הרוב לא מחליפים כמו גרביים.
מכיר רק קומץ מאד קטן של אנשים שקנו אופנוע ועשו איתו מעל 100,000 ק״מ הרוב מוכר לפני, בישראל אפשר לראות את זה בריבוי הידיים ובגרמניה זה קצת שונה יש הרבה אנשים שמחזיקים אופנוע יד ראשונה 15 שנה אבל עושים כמה מאות קילומטרים בודדים בשנה.
בשני המקרים ה0.1 אחוז יותר אבק לא ישנו לרוכב ולמנוע, וזה מביא אותנו גם לאלו שמחליפים שמן כל 5000 ק״מ (שזה מה שאמרת שאתה עושה) למי שגם ככה מתכוון לעשות 50000 קילומטר זה רק ישנה בכיס, את התועלת אולי תראה במספרים הרבה יותר גדולים אם בכלל כי בסופו של דבר לאיך שאתה רוכב יש את ההשפעה הכי גדולה למנוע.
דרזנר צודק. 90% מהרוכבים, לפחות בארץ, מחליפים את האופנוע כל שנה שנתיים.