עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 22 מ 22

אשכול: פילטר אוויר ל MT-07

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    דרזנר צודק. 90% מהרוכבים, לפחות בארץ, מחליפים את האופנוע כל שנה שנתיים.
    אתה זורק מספרים לאוויר שהייתי רוצה לראות יותר עובדות מאחוריהם. אתה מזכיר לי וויכוחים שמתנהלים לפעמים בסביבתי שמתעלמים מהעובדה שבסופו של דבר אנחנו דיי הומוגניים בסביבה שלנו (עדיין אני הרוכב היחידי בסביבתי ). אני מסכים שזה נשמע הגיוני כלפי אופנועים בהספק נמוך של A2 במגזר הפרטי (אני בספק שזה כך במגזר העסקי/משלוחי). כאשר פילטר פתוח זה משהו שקיים ליותר אופנועים בהספק גבוהה. אתה גם מדבר על החלפת אופנוע יותר מאשר מחליפים קסדה, סדר העדפות שלי אישית נראה מוזר.
    דרך אגב האופנוע הקודם היה אצלי 5 שנים הנוכחי מתקרב ל 3 ונראה לי שהגיעה הזמן להחליף את הקסדה.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Meirson צפיה בהודעה
    למרות שאני מסכים עם השורה האחרונה בתגובה שלך, אני חושב שאתה ממעיט בהערכה שלך להשפעה של אבק וחול על המנוע

Sent from my GM1913 using Tapatalk
    חול לא עובר אף פילטר נורמלי, נייר, ספוג, סיבים סינטטים או כותנה אז נשארנו עם אבק.
    אני טוען שההבדל בין המקורי לכותנה מבחינת הסינון הוא זניח והסיכוי שתראה את ההשפעה זה אחרי הרבה מאד קילומטרים שזה כבר באיזור שאנשים זורקים את האופנוע בזבל גם ככה.

הסיבה שפילטר כותנה לא נכנס לתחום הOEM היא בגלל שהיצרנים מעדיפים שבמוסך יחליפו חלקים ישנים בחדשים ולא ינקו אותם, אופנוע עם פילטר כותנה צריך לעבור שטיפה ויבוש טבעי לפני שימון מחדש וזה לוקח 24 שעות.
    על זה תוסיף את רעשי היניקה שלוקחים את האופנוע מחוץ לתקן.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אוקיי אוקיי.
    באופנועי שטח לאבק יש משמעות אקוטית.
    ושם לא מפריע ליצרנים לשים פילטרים רב פעמיים מספוג משומן.
    אלא מה?
    גם שם הוכח (חפשו סרטונים מיוטיוב) שפילטרים אפטרמרקט, גם של חברות מוכרות (ספציפית k&n), שמאפשרים יותר נשימה, גם מכניסים יותר לכלוך. הרבה יותר.
    בכביש אני לא יודע כמה זה משמעותי כי אובייסלי כמויות האבק שונות בסדרי גודל.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אוקיי אוקיי.
    באופנועי שטח לאבק יש משמעות אקוטית.
    ושם לא מפריע ליצרנים לשים פילטרים רב פעמיים מספוג משומן.
    אלא מה?
    גם שם הוכח (חפשו סרטונים מיוטיוב) שפילטרים אפטרמרקט, גם של חברות מוכרות (ספציפית k&n), שמאפשרים יותר נשימה, גם מכניסים יותר לכלוך. הרבה יותר.
    בכביש אני לא יודע כמה זה משמעותי כי אובייסלי כמויות האבק שונות בסדרי גודל.
    פילטר כותנה לא מתאים לשטח בגלל זה בשטח משתמשים בספוג ובכביש בנייר או סיבים סינטטים.
    בכל מקרה מנוע של אופנוע שטח אם מקורי או לא נושם אוויר יותר מלולכך וזאת גם הסיבה שיש החלפות שמן יותר תכופות כי גם השמן מזדהם כתוצאה מזה

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    אתה זורק מספרים לאוויר שהייתי רוצה לראות יותר עובדות מאחוריהם. אתה מזכיר לי וויכוחים שמתנהלים לפעמים בסביבתי שמתעלמים מהעובדה שבסופו של דבר אנחנו דיי הומוגניים בסביבה שלנו (עדיין אני הרוכב היחידי בסביבתי ). אני מסכים שזה נשמע הגיוני כלפי אופנועים בהספק נמוך של A2 במגזר הפרטי (אני בספק שזה כך במגזר העסקי/משלוחי). כאשר פילטר פתוח זה משהו שקיים ליותר אופנועים בהספק גבוהה. אתה גם מדבר על החלפת אופנוע יותר מאשר מחליפים קסדה, סדר העדפות שלי אישית נראה מוזר.
    דרך אגב האופנוע הקודם היה אצלי 5 שנים הנוכחי מתקרב ל 3 ונראה לי שהגיעה הזמן להחליף את הקסדה.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
    כנס ליד2, תעבור על 100 כלים ותחלק שנה ביד, זה ייתן לך אומדן לא רע.

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    כנס ליד2, תעבור על 100 כלים ותחלק שנה ביד, זה ייתן לך אומדן לא רע.
    הדבר הראשון שיש לי להגיד זה וואו. יש שם MT07 שעבר 10 ידיים ב 5 שנים. הדבר השני זה נתן לי הרגשה שזה אולי דוגמה למקרה של ניתוח לא נכון של הנתונים. יש מקרה מפורסם שנותנים לתלמידים להסיק איפה למגן מטוסים לפי סקירה של הפגיעות במטוסים שחזרו לבסיסים (https://www.homelessnessimpact.org/p...r-story-so-far). בקיצר השאלה האם אתה רואה בעיקר את אלה שלא מצליחים למכור. סליחה שאני מקשה.

בפיסת העולם הקטנה שלי. אני שם לב שהקטנועים (שלא לדבר על האופנועים) ברחוב שלי שורדים יותר זמן משנה שנתיים ויש יותר סיכויי שהאנשים יעברו דירה מאשר יחליפו אופנועים. יכול להיות שאני שם לב יותר לאלה שלא מתחלפים, יכול להיות שאיך שאנשים עוברים דירה הם עוברים לאופנוע אחר או למכונית בכלל. הבן אדם היחיד שאני מכיר שמחליף אופנוע כל שנתיים זה אחד שרוכב בשטח.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    הדבר הראשון שיש לי להגיד זה וואו. יש שם MT07 שעבר 10 ידיים ב 5 שנים. הדבר השני זה נתן לי הרגשה שזה אולי דוגמה למקרה של ניתוח לא נכון של הנתונים. יש מקרה מפורסם שנותנים לתלמידים להסיק איפה למגן מטוסים לפי סקירה של הפגיעות במטוסים שחזרו לבסיסים (https://www.homelessnessimpact.org/p...r-story-so-far). בקיצר השאלה האם אתה רואה בעיקר את אלה שלא מצליחים למכור. סליחה שאני מקשה.

בפיסת העולם הקטנה שלי. אני שם לב שהקטנועים (שלא לדבר על האופנועים) ברחוב שלי שורדים יותר זמן משנה שנתיים ויש יותר סיכויי שהאנשים יעברו דירה מאשר יחליפו אופנועים. יכול להיות שאני שם לב יותר לאלה שלא מתחלפים, יכול להיות שאיך שאנשים עוברים דירה הם עוברים לאופנוע אחר או למכונית בכלל. הבן אדם היחיד שאני מכיר שמחליף אופנוע כל שנתיים זה אחד שרוכב בשטח.
    תראה.. העניין אני חושב, בעיקר של מנטליות וגיל.
    רוכב בן 45 עם הxevo או הjoymax שלו, יכול להחזיק אותו גם 10 שנים עד שהוא ימות.
    רוכבי אופנועים זה בדר"כ משהו אחר, הם רוכבים על אופנועים לא בגלל שהם פרקטיים (לרוב), אלא בשביל משהו מעבר.
    לכן למעט, אופנועים יחסית פרקטיים כמו nc750,cb500x,versys 650 וכו'.. אתה לרוב תראה תחלופה די גבוהה.