ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
מסתבר שאני רוכב רע.

אני לא חושב שאני אצליח לעשות שמיניות עם האופנוע שלי ואני גם לא ממש רוצה לנסות. אחת הסיבות זה שאני לא רציתי לנסות מאז הטסט האחרון (לפני איזה 8 שנים) לעשות שמיניות. למה להסתכן בלהפיל את האופנוע שלי.
הסיבה השנייה זה שתמיד היה נראה לי שהאופנועים של הטסטרים מכוונים שיהיה יותר קל איתם לעשות שמיניות. גם בתוך "המבחר" של אופנועים לטסט היו כאלה שהיה יותר קל איתם. האופנוע שלי כרגע דיי קופצני בהילוך ראשון ורק אחרי שהחלפתי בולמים אני יכול לאמר שהוא פונה בצורה מעוררת השראה, שעדיין לא מגיעה לרמה שלעשות פעולה שלא תורמת לי מספיק בשביל להתעלם מהסיכון של נפילה.
אני מצליח מספיק לעשות פניות פרסה ולשמור על הנתיב שלי בפניות (משהוא שנראה שאופנוענים מתקשים בו ביציאה מהרמזור)
איפה אני צריך שמניות בחיים שלי.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
לא אמרתי רע, אמרתי שפשוט רוכב אמור לדעת להשתלט על הכלי שלו ולדעת להשכיב אותו
עכשיו אני לא אומר לך להשכיב הארלי או להרים סירה עם האופנוע אבל במקרה הצורך אתה לא יודע איפה תצטרך לדעת פתאום לנוע נכון עם הכלי
ועם כלים של A (שכביכול כבדים) בשמיניות אפשר לצאת קצת מהריבוע שמקציבים בגלל שהכלי כבד

ציטוט נכתב במקור על ידי vitalik.t צפיה בהודעה
אני יודע איך לעשות שמיניות בהילוך ראשון, אני מסוגל לעשות 2-4 שמיניות עד שהגז משתחרר לי לגמרי מתוך חוסר תשומת לב. ביצוע של 2 הסלאלומים, זה אותו עקרון כמו בשמיניות, רק שאותם אני מסיים ב-10 שניות (או אפילו פחות), ושמיניות צריך לעשות לפחות דקה. ודקה זה יותר מידיי בשבילי כדי לשמור על רמת קשב וריכוז בשתי הידיים. לעומת הילוך שני ללא גז, שאני שומר על קשב וריכוז רק ביד שמאל. לדעתי מסלול שמיניות הוא לא באמת מסלול מעשי, אלא מבחן של קואורדינציה גם של ברכיים, מפרקי הידיים והאצבעות. בעניין של להכשיל בכוונה, אני לא לחוץ בכסף, אמרתי למורה שמספר שיעורים לא מעניין אותי. בשיעור 12 (10 מינימום להגשה למבחן), המורה אמר שאני מוכן לטסט. אמרתי לו, אז אני רוצה טסט בעוד כחודש ושילמתי על עוד 10 שיעורים. היה לי מאוד חשוב לעבור טסט ראשון על בטוח, ולא בסיכויים סבירים. אותו נבחן על A, הבנתי ממנו שזה לא הטסט הראשון שלו על A ושהוא בעצמו היה מעדיף לעשות שמיניות ללא גז. אם אתם אומרים שזה איזשהו בוחן מיוחד, לדעתי כל האשדודים היו עושים טסט בעיר אחרת.
אז פה זאת בעיה אחרת, אתה צריך לשפר את זה ולהתאמן על זה. זה שאומרים לך ש-15 שיעורים זה המינימום זה בולשיט. תקח כמה שאתה צריך בשביל להשתפר, לקבל ביטחון ולהבין ולקחת טיפים מהמורה כל עוד זה אפשרי (לא שהמורים חכמים גדולים אבל יש כאלו שכן עוזרים לפעמים)
וכל הדברים שאמרת שאתה לא טוב בהם והם לא מבחנים מעשיים זה דווקא כל מה שרוכב אמור לדעת ולהיות, הכביש הוא ג'ונגל של קניבלים ואתה צריך להיות עם קואורדינציה, קשב, ריכוז ודריכות!
גם אני רציתי לעבור טסט ראשון על בטוח בסוף עברתי טסט שלישי (פעם אחת סוג של אשמתי וגם של הטסטר ופעם אחת הטסטר פשוט היה גרוע ונוכל)
אל תתרגש מכמות הפעמים שעושים טסטים, רק תדע איפה אתה צריך שיפור ועזרה ותתאמן על זה

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
אני לא במיוחד "ותיק".
את הטסט האחרון שלי עשיתי לפני פחות משנתיים כבר במתכונת המעודכנת (ואני לא חושב שהיא השתנתה מאז) ועוד היה לי טסטר פדנט שהעיף נבחנים על ימין ועל שמאל.
לא מבין את הקטע בכלל... בטח לא עם מנוע 650 עם גז רגיז... מבאס...
שינו מאז פעמיים אני חושב, עדיין הטסטים הם מפגרים והבוחנים הם עוד יותר "מיוחדים", מצד שני אי-אפשר להאשים אותם שהם פוסלים על ימין ועל שמאל...