שאלה לגיטימית. הפעם סימפטיה עמוקה לקישון הגאון.
גם אני לא אופנוען ואני עומד לרכב עם ובלי מגף. הכיוון יהיה למגף.
בדיוק.
הידיות הגיעו בזווית נוחה. כידון חשבתי אולי להגביה, כנראה שלא. רגליות רחבות יהיו. הרגליות יותאמו.
שאלה לגיטימית. הפעם סימפטיה עמוקה לקישון הגאון.
גם אני לא אופנוען ואני עומד לרכב עם ובלי מגף. הכיוון יהיה למגף.
בדיוק.
הידיות הגיעו בזווית נוחה. כידון חשבתי אולי להגביה, כנראה שלא. רגליות רחבות יהיו. הרגליות יותאמו.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
נאור, גם אני לא אהבתי את סלאח שבתי אבל אם תקרא דברים שכתב תגלה שהעולם יותר מצחיק. פרטאצ'יה אהובתי.
KTM 790 Adventure S 2021
קישון אמנם עתיק אבל אחד היחידים שגרמו לי להתפקע מצחוק תוך כדי קריאה.
-קיבלת 15.
בבוקר הייתי בת"א בבוקר. קטע- לא עמדתי דקה עד לבפנוכו של הסיטי ובמכונית. כשחזרתי חמוש במשקפי אבק (Accuri 100% מבצע באבנוע) יצאתי לרכיבה עם חברים בלטרון הפעם עם קסדת שטח בעלת מצחיה מחודדת. העסק רועש ומאוורר מאוד והצלחתי בהלוך להירגע באזור 120 בחזור 100 בגלל הרוח. שרירי השוק נרגעו מאתמול והרגליים והידיים השתפרו בתפעול.
הנבחרת כללה 701 משנים 2020 ו- 2019 ו -690 2019. רכבנו במקטעים ארוכים ברמת קושי 3 וזה אומר שארבינקא צלח מעבר מים מבוצבץ ומשובש, אכל אבנים גדולות בעליות וירידות, קטעי בוץ קצרים, חריצים עמוקים וכמעט כל הטררם של "אופנוע שטח". גיליתי את הבלם הקידמי שנותן המון תחושה, את ה ABS שלקח פיקוד על הקידמי בירידה עם דרדרת וכנראה (?) את הסיבה לגלי הכוח הקטנים והמעצבנים- בוכנה אחת. לא בדיוק ישנתי בלילה הייתי עייף וסירבתי בנימוס לקינוח סינגל כי הריכוז כבר התחיל להתפוגג. חזרתי אחרי שעתיים מותש דרך פקקי ענק.
KTM 790 Adventure S 2021
את קולינמל מכיר, למרות שמעולם לא ראיתי את זה.
אני די זקן, עוד רגע מתחיל את העשור החמישי. זה עדיין לא אומר שזה מצדיק לראות את הדברים האלה.
מצד שני- גם אסקימו לימון וכאלה מעולם לא ראיתי. רדוד לי משהו. אולי הבעיה בי.
נו אז אתה מספיק חטיאר לשבת שבוי מול ערוץ אחד ויחיד בליל יום העצמאות ולצפות בפליליסט מהגיהינום כגון זה -
https://vod.walla.co.il/movies/6260?sort=release_date
אישית מעולם לא אהבתי בורקס. או אלכס חולה. או שיגעון של אבא
בברכת בולה בולה איפה את
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
קצת באיחור אבל תתחדש
ואם ניפגש עץ ריח לסוס החדש.
ולדעתי מצויין סופסוף תעמוד בקצב הננסי.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני רק שאלה - למה החלפת את הקטמ כל כך מהר? ולמה לקנות אופנוע אם אתה כבר יודע מה יהיה האופנוע הבא שלך? סתם לנסות דברים חדשים?
זה תלוי אם אתה מדבר על דוך או בסיבוב.
כי ליחס העברה הסופי + האי-אוירודינמיות של ה690 יש מחיר בבינעירוני.